שאלה

נעה 25

New member
שאלה ../images/Emo22.gif

היי בנות שאלונת קטנה.... אני אחרי טיפול אקקלומין וזריקת כוריגון וביאפסטון... המכשפה אמורה להגיע יום ראשון. עד היום (טפו טפו
) אין שום סימן לבואה - ממש כלום. בדר"כ יש לי סימני דרך מקדימים כולל (סליחה על התיאור) צבעים שונים ...... והפעם כלום כלום. אני לא ממש יודעת אם זה טוב או לא כי אולי בגלל הטיפול כל הצורה של הדימום משתנה ואולי זה אומר דווקא משהו אחר..... אבל אני לא רוצה סתם לקוות, מפחדת כל כך מהאכזבה הזו ...שוב. עשיתי היום בדיקה ביתית.. וזה היה שלילי. מה אתן חושבות? מוקדם היה לבדוק ... יש עוד סיכוי? אני חסרת סבלנות עד יום ראשון...... תודה..

blue4u2

New member
כדברי השיר: זה לא אומר, זה לא אומר.

אולי זה משהו אחר.....ואני אשנה את ההמשך: אולי זה כן אולי זה לא....נקווה שזה כן
בכל אופן, אם המחזור צריך להגיע בראשון, לדעתי האישית הבדיקה שלך קצת מוקדמת. אני מבינה את חוסר הסבלנות, לכולנו כאן בפורום את התכונה הזו לצערנו או לשמחתנו??!?.... מקווה שההודעה שלך בתחילת השבוע הבאה תהיה אופטימית וחד משמעית
בהצלחההההההההה

Mylight

New member
מותק סבלנות.. למה לבזבז כסף על ערכה

ביתית... אולי תספרי לי בינתים אחות לאחות אם כאב זריקת הטוסיק (שיש לי היום) ואם היו תופעות לוואי? המלצה למה כן / לא לעשות אצלי המחזור קבוע ואני לא מטופלת באקקלומין

נעה 25

New member
עוד משהו...

מחר יש לי בדיקת דם. המכשפה צריכה להגיע ביום ראשון...... זה מוקדם או לא?

shelley11d

New member
ממליצה לך לחכות כמה ימים../images/Emo91.gif

לפעמים, כשעושים את הבדיקה מוקדם מדי מקבלים תשובה שלילית גם כשבעצם כבר יש הריון. למה לא לחכות עד יום רביעי, נניח, כדי להיות בטוחים? בכל אופן, שיהיה

נעה 25

New member
המכשפה הגיעה.. ../images/Emo7.gif

לצערי היא הגיעה....... רעה אוףףף בפעם הבאה זה כבר הזרעה. אמאל'ה... אני עצובה... אבל משתדלת להרים ראש, באמת משתדלת.. למרות שממש קשה לי כבר.

blue4u2

New member
נועהל'ה ../images/Emo10.gif מצטרפת לצערך....

אני יודעת שמילים על גבי המסך הן רק מילים, אבל אולי הן יחדרו לליבך ויוכלו לעודדך
. הציפיה והרצון שזה יסתדר כבר, נשברו אל מול הגעתה של "המכשפה". מקווה שבפעם הבאה יהיו לך בשורות משמחות עבורינו. אל תישברי, בסוף אנחנו ננצח "אותה"
שולחת לך
ו

נעה 25

New member
אני מבולבלת ../images/Emo4.gif

הודעתי שהמכשפה הגיעה והיא לא בדיוק הגיעה. ממש מוזר
בקיצור ביום שישי ראיתי "דברים חומים" כמו לפני כל מכשפה אז תיארתי לי שהיא בדרכה.. ככה נמשכו "הדברים החומים" עד אתמול והכל בדוגמיות כאלה לא ממש רציניות. אתמול היה יום 28 שבדרך כלל אני מקבלת כל 27. היום כביכול יום 29 ואין לי כלום רק מעיין חום בהיר בהיר (סליחה על התיאור) אני מבולבלת... אם זו המכשפה או לא.. מתה לעשות בדיקת דם אבל מתלבטת אם לחכות עוד יום יומיים כדי לא להתאכזב. מה אתן חושבות?
תודה..

למעלה