שאלה

שאלה../images/Emo206.gif

האם מישהו הקשיב פעם ל.... Michael Jackson - Heal The World (DJ Lt. Dan Mix
ויודע אם המיקס הזה קיצבי?זה נחשב לדאנס במילים אחרות??

תראה, תשמע...

בד"כ מיקסים ,לרוב בד"כ, הם נעשו לצורך דאנס נטו. לא יצא לי לשמוע ת'מיקס המדובר, אך מאמין שהכניסו בו קצב כלשהוא... מקסימום, אם הוא קצת יותר איטי קיצבית מהדאנס שאתה מתכוון, אפשרי לשלב כמה יחד ולחבר ואט-אט להגביר ת'קצב;) (אם מבין ת'כוונה שלי;)

בהורדה....יקח זמן../images/Emo4.gif

אעלה אותו בפורום כשירד באמת מעניין לשמוע

g a g a

New member
אתה מוריד אותו מה"חמור האלקטרוני"?

או מאתר כלשהו? כי חרשתי על אתרי מולטימדיה של מייקל ולא הצלחתי למצוא את המיקס המדובר

../images/Emo206.gifסגרתי את הקומונה אבל...

חברה התקבלתי בסבר פנים יפות בפורום דאנס והאוס אישרו לי לנהל את המצעד השבועי שלי בפורום דאנס והאוס אתם מוזמנים לדרג את המצעד ובשבוע הבא אציג שיר למייקל ג'קסון בפינה לרשותכם יהיה מעניין היכנסו ודרגו חברה!!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1446&msgid=92441881

g a g a

New member
מעאלי - שכחתי את שמך - אבל אנא

ממך: נצל"ש הודעותיך ואל תפתח בכל פעם שיש מצעד שרשור חדש. תודה מראש!

crazy4MJ

New member
למה לא?!

ביג דיל אז הוא פתח שירשור חדש...לפחות זה בנוגע למצעד שהולכים להיות בו שירים של מייקל וכש 'ישו הצלוב' (מקסימוס ישוס) פתח שירשור חדש רצוף בשגיעוט (<בכוונה) על זה שהוא אוהב את TABLOIDS JUNKIE לא נאמר לו כלום....כאילו זה אמור לעניין מישו.

g a g a

New member
אין לי מושג אם כתבת את הודעתך בנימה

צינית או רצינית. בכל אופן - השרשור של מקסימוס נגע בנושא שקשור למייקל באופן ישיר: הוא רצה לדסקס על אחד משיריו של מייקל
לעומת זאת, מעאלי פותח שרשורים בכל פעם שיש מצעד [סלין, סקוטר, וכך הלאה....] בפורום שנות התשעים, מצעדים שאינם קשורים כלל וכלל למייקל [מלבד המצעד ההוא שהיה מצעד מייקל ג'קסון].

crazy4MJ

New member
חחח..אני יודעת

פשוט התחשק לי לציין ברבים את הכינוי שהמצאתי לו 'ישו הצלוב' XD אני פשוט חושבת שזה מצחיק

לגאגא ולcrazy4mj

גאגא- הבנתי והפנמתי לפעמים אני רואה שכל שרשור בפורום שלך הוא ארוך ומבורך וחושש שההודעה שלי תלך לאיבוד ולא תיקרא לכן אני מציב אותה בהודעה יחידה אבל אין בעיות...לא אחזור על זה שוב ולcrazy4mj לא הבנתי מה מצחיק במשפט ישו הצלוב...אגב, אני נוצרי ולכן מעניין אותי לקבל הבהרה אני מדגיש שוב שלא אישמע תוקפן..אני פשוט לא מבין מה מצחיק..אודה לך אם תבהירי ותצחיקי אותי כי אני חולה בדיחות

crazy4MJ

New member
חחח XD XD XD

שלח לי מסר אישי ואני אבהיר לך...פשוט אם אנסה להסביר זאת פה אני עלולה להיחסם. אגב אין לי שום דבר נגד הנצרות האלוהים שלי (מייקל) הוא נוצרי... אוף איזה באסה שאני לא יכולה להסביר לך פה- הייתי רוצה שכולם פה ישתתפו איתי בבדיחה...אבל זה בלתי אפשרי... אבל קרעת אותי פחחחחחחחעעעעעעע
(יוסי! לא להתפוצץ לי מצחוק במסנג'ר חחח)

למעלה