שאלה

ofrishayn

New member
שאלה ../images/Emo203.gif

יש לי את סימס 2 הראשון והשאלתי אותו למישהו לפני כמה זמן, מאז הוא לא עובד לי
ניסיתי להתקין מחדש ועולה לי איזו הודעה שאני לא יכולה להתקין אותו על המחשב שלי- דבר שכבר עשיתי פעם.. אחרי הסיפור הקורע לב, מישהו נתקל פעם בבעיה כזאת? ושאלה נוספת, מהן כל ההרחבות שיש לסימס 2 עד עכשיו והאם יש חבילת דלוקס או משהו כזה שמכילה גם את הסימס הבסיסי (ז"א שאני לא צריכה את הראשון כדי להתקין אותה אבל לא יהיה חסר לי כלום) תודה מראש לעונים

תמונה תעזור.. אין לי מושג

מה הבעייה.. אם תביא תמונה אולי יהיה אפשר להבין.. תעשה צילום מסף בכתפור "print screen" ואז פשוט תדביק בצייר..

you3590

New member
תשובות

יצאה גירסה של הסימס 2 דלוקס שכוללת את הסימס 2 ואת ההרחבה חיי לילה (נייטלייף). תוספות לפי הסדר שיצאו לשוק: אוניברסיטה נייטלייף עסקים חיות עונות בקרוב תצא חבילת ההרחבה האחרונה לפני הסימס 3 והיא תהיה חופשה יש גם תוספות של חפצים אבל לדעתי לא שווה לקנות אותן כי הן לא מוסיפות כלום חוץ מחפצים ובגדים. את יכולה לפנות אליי באישי לעוד מידע... אני מכירה את כל התוספות. לגבי הסימס שנתת לחבר יכול להיות שהוא שרט את הדיסק או שקרה משהו לדיסק אצל חברך אז כדאי שתבדקי את זה יכול להיות שתוכלי לבקש פיצוי כספי כי בכל זאת סימס זה דבר מאוד יקר אחריי יותר משנתיים בשוק הוא עולה 200 שקל. תנסי לדבר עם הד ארצי המספר שלהם רשום בסוף חוברת ההפעלה אבל בכל זאת המספר שלהם הוא 09-8922911.

kuik0kuik

New member
תשובה מדוייקת יותר

אוניברסיטה חיי לילה עסקים כיף משפחתי חיי זוהר חיות עונות חפצי מסיבה חפצי H&M

ofrishayn

New member
פירוט על הבעיה עם המשחק..

אוקי אז ניסיתי שוב להתקין את המשחק והפעם דוקא חשבתי שהכל יהיה בסדר, עלה לי המסך הזה של השפות ולחצתי על אנגלית.. אחרי איזה 5 דקות בהן לא קרה כלום, הייתה כזאת הודעה שביקשו ממני להכניס את הדיסק הראשון! אני לא מבינה מה אני עושה לא בסדר כי המחשב מזהה את המשחק ובדקתי כמה פעמים ואני בטוחה שהכנסתי את הדיסק הראשון.. מישהו יודע מה לעשות במצב כזה?

green smily

New member
תשובה..

נראלי שאם זה מראה לך להכניס תדיסק הראשון זה אומר שהורדת את הסימס.. כי אם היית קונה את זה אז זה היה ישר אומר ל להכניס את הדיסק השני...

למעלה