שאלה..

שאלה..../images/Emo202.gif

אני רוקדת כבר המון זמן אצל מאיר אמסלם בבית הלוחם בחיפה.. בשבוע הבא יש לי יום הולדת ואני מאוד רוצה לבקש ממנו להגשים לי חלום.. לרקוד איתו זוגות בזמן שהוא מלמד.. להדגים איתו.. לדעתכם זו חוצפה לבקש דבר כזה ? או שכדאי לנסות ?

משהא

New member
לא ראוי ולא כדאי לנסות. יש דרכים..

הייתי מיעץ לך לבחור בדרך אחרת. זה יכול להיות מביך ולהעמיד את מאיר אמסלם במצב לא נעים..... בחוגים שאני רוקד נהוג לברך קצר את בעל השמחה, ולבקש ריקוד או שניים אהובים במיוחד. אני מיעץ לך שלושה מובילים בימי הולדת. 1. יום הולדת, ריקוד יפהפה. 2. שיר לאחותי. 3. שיר כלולות. יום הולדת שמח ריקודים שמחים אורי גבעוני

כשלי היתה יומולדת..

(כמובן במקום ללכת לפאב כמו כל בני גילי באתי להרקדה..) כתבתי לירון (כרמל, המרקיד) מכתבון.. ובו אמרתי שיש לי יומולדת ושאני מבקשת ממנו לרקוד איתו ריקוד.. כמתנה.. ורשמתי את הריקודים שאני אוהבת..רשימה. האמת שלא היה לי נעים.. התחננתי בפני חברי היותר ותיקים לבקש מירון בקשה זו בשבילי במטרה שלהם הוא יוכל לענות יותר בכנות.. והם לא הסכימו.. הם אמרו שזה בסדר שאני אלך ואבקש.. אז כתבתי.. כי אני ביישנית.. :) בקיצור מאוד נהנתי.. למרות שמרוב התרגשות שכחתי את כל הריקוד...חחח והלוואי שיום אחד הוא יבקש ממני לרקוד איתי, להדגים איתי..הלוואי!! אבל הוא שומר על מקצועיות.. אז הוא לא יעשה את זה.. בקיצור אני ממליצה לך לעשות כמוני. לרשות לו פתק או פשוט לבקש.. קיצור חפרתי לכם..

כיף לך אודרי !!!

אני מקנא שהיה לך אומץ לעשות את זה... ינשאללה ויצליח גם לי.. אני רואה אותו רוקד אני ממש מתיבשת..2 דקות מבט= ליטר מים

../images/Emo9.gifמה? הוא חתיך?

גם אני ככה.. בגלל זה נאלצתי לכתוב , להגיש לו את המכתב ולהעלם לתוך המעגל מבליט להעיף אליו מבט , ולבדוק מה היתה התגובה שלו.. שיהיה לך בהצלחה מאמי...

לא צריך לזלזל כל הזמן

מתגובתך זו, ומתגובות נוספות שלך לדברי או בהתייחס לדברי אודרי ורקדנית באדום, עולה הרבה זלזול. נכון- גם אני לא "מתעלפת" כשאני רואה מרקיד. גם לי יש חלומות יומולדת שונים מ"לרקוד עם מרקיד". אבל לזלזל במי שאלו חלומותיו? בחיים לא! כל אחד וחלומותיו, כל אחד וצרותיו, כל אחד והסתכלותו. במיוחד נכון הדבר אם מסתכלים על גילה של אודרי- היא נערה צעירה, ובגילה להעריץ מישהו (בין אם זה זמר, מרקיד או מדען) זה ה-דבר. אתה לא זוכר את הגיל הזה? הפרפרים בבטן? ההתאהבויות המהירות בכל מי שרק מביט לעברנו, גם אם בטעות? גיל נהדר, וכיף לאודרי שהיא נמצאת בו, וחבל לנסות להרוס לה אותו, או לזלזל ברגשותיה ומחשבותיה.

חחו

New member
ריקוד אש

אני לא מזלזל באדם שכתב אלא בתופעה המיותרת הזאת. אם היה מדובר רק בנערות מתבגרות זו חצי נחמה. מדובר בתופעה רחבה יותר שלוכדת בתוכה גם נשים מבוגרות הרבה יותר, מנוסות יותר שלעיתים גם עוברות את גיל החמישים. הכל נכון, הכל אמיתי. שלחה לי בחורה נחמדה מסר אישי על המקרה האישי שלה וההתאהבות במרקיד.. היא בת 39. אני חושב שבשכבת גיל שמאכלסת את ההרקדות שרובן המכריע אנשים בוגרים יחסית צריך לנטרל את מושג ההערצה. הערצה צריכה להיות מנת חלקם של אנשים צעירים שאורך החיים שלהם מאופיין בסערות ריגשיות רבות. לגבי המבוגרים - הערצה לצריכה להחליף את מקומה להערכה, הוקרה או משהו בסגנון. בחורה בשנות בארבעים שמעריצה מרקיד לריקודי עם נשמע לי מוזר משהו. לצערי נתקלתי במקרים רבים כאלה בהם המרקיד לא היה במקום הראוי לו והפך פתאום למושא חלומותיה של אשה זו אחרת. אני בז לתופעה הזו.

../images/Emo45.gif חוץ מהמשפט האחרון

שעליו הייתי מוותר. כל השאר - עמדתך העקרונית בנושא - מקובל עלי לחלוטין.

טווווב..!

דבר ראשון מזל שזה מקובל על ירון, עכשיו אני רגועה...! חחו. אני לא מבינה מה יש לך? מה אתה בהכחשה? מה הקטע? סבבה, גם אני אוהבת לעקוץ, ולבקר. אבל עד גבול הטעם הטוב! מה זה החמיצות הזאת כל הזמן?זה כבר לא מצחיק. וזה לא נעים! חוץ מזה שאם היית רוקד עם ירון כרמל היית גם אתה מתאהב! אני מבטיחה לך! (*וזה לא הערצה אני מבקשת.. וגם לא בדיוק התאהבות.. זה באמת הדבר הכי בוגר שאתם יכולים לחלום עליו. אני אוהבת אותו, ומעריכה אותו..ו..טוב נדבר עוד שנתיים ותבינו..
)

משהא - גם מרקידים הם בני-אדם

אני בעד העזה. אם יש משהו שמאוד רוצים חייבים לנסות! אחרת, חיים עם ההחמצה.

משהא

New member
אלמונית שמעתי מעט משפטים כל כך...

מ ס ו כ נ י ם !!!!!!!!!! ראשית מה הקשר בין מרקיד = אדם. האם מישהו פיקפק בכך ???? מאיפו לקחת את זה ??? כל מרקיד היה כאחד מאיתנו וחלק מהרוקדים יכולים עוד להיות מרקידים בעתיד.. ולעניין "מאד רוצים-חייבים לנסות" דגש על "חייבים". זה בדיוק מה שמביא את מרבית בני האדם שנופלים לתהומות. מציצים כי חייבים לנסות ונפגעים. נופלים וקשה לקום, שוגים ולא תמיד אפשר לתקן.כתוב "מעשה במחשבה תחילה". כמובן שאין להשוות בין לבקש ללמד עם מרקיד לדברים של סיכון הנפש והעתיד. אבל בהתייחס למשפט שלך אשאל ואבקש תשובה. לפני צעירים רבים עומד הפיתוי לסמים, מאד רוצים, חייבים לנסות ??? רבים מהנהגים בעיקר הצעירים חייבים לנסות להשתולל בכבישים כי הם רוצים??חזיתי בהצגה שמאד לא מצאה חן בעיני ורציתי מאד לעלות על הבמה ולהפסיקה?? עברו לידי בחיי עשרות בנות יפות שמאד רציתי לפחות לנשק, האם לנסות ?? אין דבר שמסדר טוב יותר את חיינו מאשר הבלמים שעוצרים אותנו בכל מקום בו אנו מבינים מה טוב או רע, מה מותר ומה אסור, מה אפשרי או לא ומה ניתן להיות ועל מה לוותר. זה המבדיל אותנו מבעלי חיים וזה הנותן לנו אפשרות לקיים חברה עם חוקים, סדר חברתי ועם שיקול דעת והתחשבות בזולת. די להביט על שכנינו ולראות לאן מגיעים שבני אדם רוצים ומנסים בלי מנגנון מפקח. ריקודים שמחים אורי גבעוני

משהא - נסחפת בגדול!!!

אל תכניס מילים לפי! איני מטיפה לוונדליזם ולא לאנארכיה. אתה כותב, שמי שמנסה נופל לתהומות. האם זה תמיד כך? לפי מה שאתה כותב, עלינו פשוט לשבת ולחכות ליום המוות, כי זה מסוכן לנסות!!! (ההקצנה מכוונת). ישנה חברת פורום אשר חוגגת יום הולדת. היא רוצה להגשים חלום ולהדגים עם המרקיד. איני רואה כל פסול בכך. במקרה הכי גרוע המרקיד יסרב. הרי אין פה סכנת חיים ממשית, ובטח לא סיכון הנפש! נראה לי יותר מסוכן לחיות עם החמצה והתסכול שבחוסר ההעזה. כמו כן, קראתי את הצעתה של "הורה מיכל", והיא נראית לי בהחלט פשרה מצויינת, אשר תיטיב עם כל הצדדים. משהא - איני יודעת מה אתה עברת בחיים (וברור לי שעברת דברים לא קלים, עפ"י השקפתך), אך אל לך להכליל, ולצאת במסקנה גורפת שמסוכן לנסות. ועוד דבר - אם לא הייתי מעיזה ומנסה במהלך חיי, לא הייתי מגיעה למה שאני היום!!!

אלמונית אני מסכימה איתך ב-100%

תמיד צריך לנסות אם רוצים משהו , ולקחת בחשבון שאפשר לקבל גם תשובה שלילית , הרי אם מקבלים תשובה שלילית למעשה לא מפסידים כלום , נשארים באותו מצב שהיינו קודם. רק מה , הרגשה לא נעימה לקבל תשובה שלילית , אבל יש גם סיכוי לקבל תשובה חיובית. אז!!!! אני ממליצה לנסות, למרות שאני עצמי הרבה פעמים לא מעיזה, ומקנאה באילו שמעיזות, ואפילו נכשלות לפעמים, אבל לפעמים גם מצליחות וואו כמה כתבתי בלי להרגיש !

משהא ידידי היקר!

אני חולקת על דעתך! לדעתי, אתה מערבב בשר עם חלב. כמובן שסוף מעשה במחשבה תחילה! לדעתי,כן, צעיר שרוצה לנסות סמים. שינסה! אני בעד! אני בעד לתת לאנשים צעירים לממש את הסקרנות שלהם ולתת להם סיגריה. כחלק מתהליך ההתבגרות! אבל במחשבה תחילה. (לא ניכנס לפירוט עכשיו..) ועם יש מישהו שאתה רוצה לנשק- תנסה, תשתדל, תחזר, ותגיע למטרה וזה יהיה הכי מדהים בעולם , תאמין לי. הסיפוק הכי גדול הוא שאתה מצליח כי העזת והתאמצת. אני קוראת לך לשבור את הקירות! מה אסור ומה מותר? מה טוב ומה רע? מה זה אומנות? מהו הגבול של האהבה? מי קבע את הנורמה?!?! זה לא משנה בן כמה אתה ובן כמה אני. לצאת ולהעיז. (ללכת להרקדות עם ההורים בגיל 17 במקום לצאת עם חברים, לדוגמא) ויצירתיות היא מילת המפתח. השמים הם הגבול . ריקודים מדהימים. אודרי.

לדעתי את יכולה לבקש לרקוד איתו

ריקוד אחד ואני מאמינה שייענה בשימחה. לא הייתי ממליצה לך לבקש להדגים איתו ריקוד, כי זה באמת עלול להעמיד אותו במצב לא נעים, כפי שכבר כתבו פה לפני...

למעלה