שאלה...

את צודקת...

זה נכון שממש יכאב לי אם הם יתחתנו, אבל היא בחירת ליבו ומי אנחנו שנגיד לו משהו... ורק שתדעי שלכל אחת בעולם יש סיכוי עם אורלנדו מבחינה תיאורתית....

טוב סליחה...../images/Emo20.gif

תאמת אני סצתם אוהבת לקרוא לה ככה..... בגלל שהיא איתו אבל אני לא שונאת אותה.... להפך..... הם כל כך חמודים ביחד....

kittycatbone

New member
נכון..../images/Emo9.gif

הם באמת חמודים ביחד
במיוחד בתמונה הזאת שהם נפגשים בנמל תעופה(?) וככה רצים אחד לשנים ומתחבקים וקייט כזאת קופצת...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאת אומרת עכשיו שהם חמודים

ביחד, וקודם קראת לה זנזונת?
היה לנו לפני כמה זמן דיון על זה, 'אם צריכים לשפוט מישהי לפי הדמות שלה/לפי יחסיה עם אורלנדו'. אם אני לא טועה...

חחח... אני לא יציבה.../images/Emo20.gif

הם חמודים ביחד, אבל אני אוהבת לקרוא לה זנזונת. ואני לא שופטת אותה. רק חבל שהיא לא טרחה להפגיש אותי איתו.... לסדר לנו בית מלון ביחד.... לא הרבה.

karin byrne

New member
טוב חפיף...אבל להבא...

תזהרי בלשונך...
....חחח ואני גם חושבת שהם כל כך חמודים ביחד...טוב ת'אמת גמני שונאת את קיירה נייטלי וכל זה וקוראת לה פקצה אבל אמממ עוד לא יצא לי לקורא לה זנזונת...אהה וזה לא בגלל שהיא שיחקה לצידו של אורלנדו...טוב אני לא אכנס לזה עכשיו כי באמת היה לנו פה דיון על זה....שבמזל הסתיים בצורה די טובה...

פרפר15

New member
אף פעם אל תיקראי לה זנזונת!!!!!!!!!

קיית חמודה אני מתה עליה היא ממש מודה אולי היא ברת מזל אבל לא זנזונת

SailoR VenuS

New member
חחח שמתם לב שכולן רק../images/Emo47.gif../images/Emo86.gif

"נזפו" בה על זה שהיא קראה לקייט זנזונת ואף אחת לא באמת ענתה לה על השאלה שהיא שאלה?

kittycatbone

New member
אז התשובה:

בינתיים הם לא מאורסים למיטב ידיעתנו. אז הם לא הולכים להתחתן. אבל כל שנייה אומרים שהוא יציע לה נישואים אז מי ידע...

Galadriel 3000

New member
איזה זבל... אבל אני דיי לא רוצה

להיות צבועה כי הוא כבר בן 27 ודיי הגיע הזמן, וחוצמזה אחשלי *רק* בן 26 ואנחנו כבר לוחצים עליו שילך להתחתן. אולי גם אורלנדו רק נענה ללחצים מצד אמא שלו... מה אנחנו יודעים... אבל אם הוא יגיע לגיל שלושים ולא יתחתן בכלל, אז זה יהיה ממש עצוב.

kittycatbone

New member
צודקת..../images/Emo9.gif

באמת אף פעם לא חשבתי על זה..
אבל בכל מקרה.. אני עדיין חושבת שמה שהתקשורת וזה אומרים זה סתם בלושיט!! כאילו איזה חצי שנה אומרים את אותו דבר!! שישתקו כבר... ואני לא אומרת גם שאורלנדו *לא* יציא לקייט נישואים..

karin byrne

New member
אויש...זה ממש שטויות...

אם תסלחי לי...אפאחד לא אמר שעד גיל 30 חייבים להתחתן...זה ממש שטויות...זה לא אומר כלום אם לא מתחתנים עד גיל 30...זה לא אסון או משהו...והוא לא חייב להתחתן עכשיו אם הוא לא רוצה...

למעלה