שאלה...

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifלמה לא לשרשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif....

וזה שהם מתחתנים{אין לי בעיה אם זה וקוראים לה קייט
} אני לא בטוחה...

סליחה...../images/Emo20.gif

אני פשוט חדשה ואין לי מושג לאן משרשרים... חוץ מזה שחשבתי שזה רק בפורום מיכאלה.... אני יודעת איך קוראים לה.... יש לה שם של מחלה ממארת.

תראי....

זה נכון שיש שמועות על כוונות למסד את הקשר, ואפילו דיבורים על כך שאורלנדו מתכוון לצאת לחופש בזמן הקרוב, כדי לגור עם קיית בבית שקנה בלונדון אבל שומדבר לא בטוח... נקווה שלא...

../images/Emo46.gifאוקיי, הגזמת../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אני מבינה שאת לא אוהבת את קייט, וזה לגיטימי. אבל מ"לא לאהוב אותה" ועד לקרוא לה זנזונת יש מרחק גדול
מי את שתחליטי אם מגיע לה שיקראו לה זונה או לא
וזה לא קשור לאם אני אוהבת אותה או לא, זה פשוט היה ממש לא במקום

AmiTutiT14

New member
חחח../images/Emo6.gifהוא מנשק לה את היד:- P../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

AmiTutiT14

New member
חח נחמד../images/Emo6.gifאיך הוא הולכת כמו פרינססה

כזאת
חחחחח...

karin byrne

New member
איזה חמודים!!!../images/Emo99.gif

טחחחח איפלו כשמצלמים אותם מאחורה הם חמודים...

karin byrne

New member
בחיים../images/Emo46.gifאבל../images/Emo46.gifבחיים../images/Emo46.gif שלך../images/Emo46.gif

אל תקראי לה זנזונתתתתתתתתתת!!!!!לא הגזמנו קצת????????!!!!!מה רק בגלל שהיא איתו היא זנזונת?היא עשתה לך משהו?למה לקרוא לה ככה?בגלל שאת מקנאה?????*סורי אבל פשוט הייתי חייבת זה ממש הרתיח אותי* וד"א...בנות אני עוד מעט מאבדת את עצמי פה בפורום...כמה שירשורים חדשים ומיותרים נפתחים כל רגע???????!!!צריך ללמד את האנשים לשרשר....

באמת זה לא יפה לקלל אותה.....

אז התמזל מזלה והיא פגשה את אורלי והוא התאהב בה אבל זה לא סיבה לקלל אותה....

karin byrne

New member
נכון!ובדוגרי...

כאילו לה או לכל אחת אחרת מאיתנו יש סיכוי אם אורלנדו....ואני אפילו מודה בזה שאין לי שום סיכוי איתו(אלא אם כן אני אהפוך לשחקנית ואז אפגוש אותו ובלה בלה בלה...חחחחח....
)...טוב סתם הגזמתי עכשיו...חיחיחיחיח....ואם אורלנדו מאושר עם קייט(וזה ברור שהוא מאושר איתה)אני גם מאושרת...(למרות שבטח יכאב לי קצת לראות אותם מתחתנים...אם הם יתחתנו בכלל
)....

למעלה