שאלה@#$!@

double O S

New member
שאלה@#$!@../images/Emo2.gif../images/Emo96.gif

הייD: אני אוהב המונים את אלאניס^^ ליאור ואסי גרמו לי להתמכר אליה
ויש לי שאלה
ב-Utopia יש את השורות האלו- we'd all slow down rest without guilt not lie without fear disagree sans judgement עכשיו, אמ, sans judgement זה בצרפתית:| למה היא דחפה שתי מילים בצרפתית?>: [וכן, היא אומרת Judgement בצרפתית ולא באנגלית, אסי לא מוכן להאמין לי~_~] ואגב, אני אוהב את You owe me nothing in return, אחלה שיר

WundeRKind

New member
פי, אתה כותב יותר טמבלי ממני...

בכל מקרה, למה אתה מכליל אותי ואת ליאור באותו משפט
אני גרמתי לך להתמכר אליה, ליאור גרם לך לא לקנות את הדיסקים שלה, זה הכל....
.

double O S

New member
אגב#$@$;[../images/Emo96.gif

את המשפט על YOMNIR כתבתי כי היה כתוב בטאגליינס שאפחד לא אוהב אותו, או משו;[ שכחתי שהטאגליינס מתחלף:$

Rוית

New member
למה? כי זו אלאניס.

דבר ראשון היא יודעת צרפתית (היא באה מקנדה, הם דוברים שם גם צרפתית אבל בלי קשר אם אני זוכרת נכון ידוע עליה שהיא יודעת את השפה). אז כנראה היא חשה צורך לבטא את המילה בצרפתית (וכן היא אומרת את זה בצרפתית באמת
). שנית, יש לאלאניס קטעים עם להכניס מילים הזויות. לדוגמא בTHE COUCH היא שרה "not relinquishing your majestry" כאשר majestry זו לא בדיוק מילה. (בהנחה שהכוונה היא למילה "מלכות" שכותבים אותה בכלל majesty) אבל ככה רשום גם בחוברת של הדיסק ובכל מקום בו מפורסמות המילים של השיר שלה (בהנחה שזה לא באתר חובבני שרשם את המילים משמיעה). בכל מקרה, לא חושבת שיש סיבה מיוחדת ושהצרפתית באה לסמל משהו.. כנראה זה חלק מהיוטופיה שלה....

Rוית

New member
אה ואחרי התיקון שהוספתי

בהודעה חדשה- אז הדוגמא קצת משתנה, אבל הנקודה היא שאלאניס אוהבת להכניס מילים בצורתם השונה לשירים שלה, ולאו דווקא כי זה בעל משמעות כלשהי, אלא סתם כי היא יכולה
וזהו, לא מציפה יותר את הפורום בהודעות!

Vardooda

New member
אבא שלה קנדי-צרפתי...

ומוריסט זה שם צרפתי. שמעתי כבר בכמה ראיונות שהיא אומרת שהיא מבינה מצויין צרפתית, ושהיא מדברת צרפתית עילגת. אני זוכרת גם כשהיא הייתה בסיבוב הופעות בצרפת וזו שזכתה בתחרות להכיר לאלאניס את צרפת לא זכרה איך אומרים סנאי באנגלית, אז אלאניס אמרה לה שתגיד בצרפתית ואולי היא תבין...והיא הבינה...

סנאי בצרפתית זה אקאריו

ומוריסט אם אני לא טועה זה לא צרפתי אלא הונגרי -המוצא של ההורים של אלאניס

Vardooda

New member
אמא של מהונגריה

אבל המשפחה של אבאב שלה קנדית - צרפתית. היום אפילו שמעתי אותה אומרת את זה בראיון. גם באותה פעם שהיא הייתה בצרפת הם ראו שיש גבינת "מוריסט" רק שם הם כתבו מוריסט עם C אז היא התפלצה...

למעלה