שאלה...

שאלה...../images/Emo195.gif

קודם כל-קיבלתי זימון לתחקיר ביטחוני בבית אליהו. ע"פ מה שהבנתי מקריאה בפורום,הדבר החשוב ביותר בתחקירים האלו זה להיות כנה לגמרי,ולא לנסות להסתיר אף פיסת מידע. העניין הוא שלפני שנה וקצת הייתי באמסטרדם ועשיתי סמים(קלים!),ואני לא יודעת אם להזכיר את זה כשישאלו אותי בנוגע לשימוש בסמים(הם שואלים את כולם,ואותי בטח ובטח ישאלו אחרי שיראו שהייתי באמסטרדם לא מזמן). וכאן השאלה שלי-בטפסים עצמם,למלא שהשתמשתי חד פעמית בסמים? ובתחקיר, כשישאלו אותי,לומר את האמת? או שאין להם שום דרך לגלות את זה (מלבד פוליגרף אני מניחה...) אז עדיף לשתוק? ואותו הדבר לגבי אלכוהול...לענות בכנות (כמה בירות במסיבה מדי פעם) או לומר שזה ממש לא הסיפור שלי?
כל עזרה\עצה תתקבל בברכה
תודה!

ilolu

New member
+++++האם טוטו ווינר נחשבים הימורים?

נצל"ש קטן. האמם בסעיף של ההימורים טוטו ווינר נחשבים הימורים?

dimgold

New member
לא נראה לי

כשאומרים הימורים מתכוונים לבלתי חוקיים לדעתי. ככה זה גם באלכוהול, סמים, עישון ועבירות מחשב, כולם בלתי חוקיים עד 18 ולפעמים גם אחרי.

Hodor

New member
אלכוהול ועישון כן חוקיים

עד גיל 18. מה שלא חוקי זה המכירה של אלכוהול וסיגריות לקטינים.

כן.

אני חשבתי שלא, והתברר לי שכן. אז למען הסר ספק, כן. הם מחכים שתעלה כל ספק שעלול להיות קיים.

האמת, רק האמת, וכל האמת.

אם זה היה חד פעמי, ותתחייבי לעולם לא לבוא בשנית במגע עם סמים, זה לא יכשיל אותך. גם אלכוהול. ברור להם שכמעט כולם שותים להנאתם לעיתים.

onix 88

New member
לדעתי את צריכה להגיד את כל האמת

התפקיד של המתחקרות בין היתר הוא לגלות מתי משקרים, או "לא אומרים את כל האמת". אם את אומרת שזה היה מקרה חד פעמי לפני שנה וחצי, ושמאז לא נגעת בזה שוב, לא חושב שצריכה להיות בעיה. לפני שנה וחצי היית צעירה, כנראה שלא חשבת הרבה על המעשים שלך וכיצד הם ישפיעו על העתיד, ואני מניח שהם מבינים את זה. כנראה שיבקשו ממך לחתום על הצהרה שלא תעשני או תקחי יותר שום דבר (סמים כמובן) בעתיד. לגבי השתיה, כנ"ל- רוב בני הנוער שותים, כך שאם את לא אלכוהוליסטית ושותה בכמויות מוגזמות, לא צריכה להיות בעיה. אולי יבקשו ממך לעבור בדיקת פוליגרף כדי לאשר את כל הדברים, אבל אם את הולכת להגיד את כל האמת אין לך ממה לחשוש. בהצלחה!

למעלה