שאלה

שאלה ../images/Emo187.gif

בחדר השינה שלי שולט הצבע הבורדו\ אמנם לא בהגזמה, הוילון בורדו שקוף, יש לי מפה על השידה בבורדו מוזהב טיפה, ואגרטל מזכוכית עם פרחי בורדו משולבים בזהב (פרחים ממשי) בזמן האחרון התאהבתי בצבע הזה משום מה, בעבר החדר היה יותר "לבן" כלומר מפיות לבנות ווילון לבן, עכשיו הוא יותר חמים לדעתי, האם הצבע גורם לאיזו בעיה? או שאם טוב לי עם זה אני אלך עם ההרגשה של הבורדו כרגע? אני ילידת 8.1.52 והחדר בצד צפון. הריהוט בגוון דובדבן אגב. אשמח לקבל תגובה.

לפני התשובה...

אני רוצה לבדוק ממה נובעת השאלה? ממה את חוששת? מתי שינית ומדוע? קצת בורדו בחדר שינה צפוני יכול לעשות טוב ולחמם את האוירה.מאידך הוא יכול גם לעורר...השאלה היא, מאיזה אספשט של החיים נובעת השאלה. אין לי כילים לבחון מצב, אלא כשיש מטרה כלשהי. אפשר ללכת עם ההרגשה רק ש...לפעמים לא שמים לב שהולכים על ה"דיעה" ולא ההרגשה.לא תמיד אנו יודעים לעשות את ההבדל.... לכן אני תמיד מבקשת לברר את מהלך הדברים.

הלכתי לפי ההרגשה פשוט אני...

מעולם לא ממש חיבבתי את הצבע הזה ופתאם הצבע מוצא חן בעיני,אהבתי את החמימות שזה מעניק לחדר על קירותיו הלבנים, שיניתי לפני זמן מועט בלבד.

או קיי, אז תהני

תני לעצמך תקופת מה כדי לבחון מחדש את הרגשתך.היי עירנית לתחושות ודברים שמתרחשים. יש תקופות בחיים בהן מתמקדים בצבע אחד ולאחר מכן עובדים (בד"כ לצבע ההפוך ממנו...דבר נפוץ.תהני מההתנסות.

למעלה