שאלה

שאלה../images/Emo187.gif

מישהו זוכר האם הוזכר באחד הספרים למה רגולוס ניסה לעזוב את אוכלי המוות ומתי ועל ידי מי הוא הוזכר בפעם הראשונה ולמה? יש לי הרגשה מוזרה לגביי הבחור הזה... כאילו... עוד יש לו תקווה, כאילו... עוד נגלה משהו לגביו. אחח...אני ממערצי האחים בלק (סריוס *מתה*) שפשוט לא מוותרים :) קראתי באיזה אתר שמקור שם המשפחה בלק הוא בצבעי בדים, מישהו שבזמנו נהג לצבוע בדים לשחור, מקצוע של מעמד הפועלים הנמוך באנגליה של פעם... אירוני. מתוחכמת הג'י קיי הזאת

your avi

New member
ג'יי קיי באמת מתוחכמת.

כל הספר מלא בפרטים האלו, במיוחד השמות של האנשים. ורגולוס- יש עליו מלא תאוריות. נצטרך לחכות לשביעי כדי לגלות :)

Saint Jane

New member
אם מדברים על רגולוס ועל פירושי

שמות... מישהו יודע מה הפירוש של השם שלו?

SunChild1

New member
כן...אם אני לא טועה.

יש מיתוס על בניית העיר רומא... ששני המייסדים היו תאומים שלאחד מהם קראו רגולוס ולשני רמוס, והם מצאו זאבה שהניקה אותם וכך הם חיו, ואז ייסדו את העיר או משהו כזה.

mbar30

New member
רומוס ורומולוס לא רגולוס, ../images/Emo8.gif

ממה שאני זוכרת, ויסות (רגולציה).

אם זה באמת ככה- יהיה משהו איתו...

כי אם רמוס ורגולוס באגדה היו אחים.. אולי יש קשר כלשהו שלו לסיריוס, לא חייב משפחתי... משהו חשוב אחר

K Hole

New member
זה כוכב במערכת אלפא ליאוניס

הפירוש שלו זה גם "מלך" או "אריה" בכלל הכוכב הזה משויך לאריה... והוא הכוכב ה25 הבהיר בשמיים (סיריוס בקניס מג'ור הוא הראשון) די אירוני שהשם של רגולוס פירושו מלך ואריה- חייה שמשויכת לגריפינדור. זה הדבר הראשון לגביו שממש ממש סקרן אותי וגרם לי להבין שיהיה איתו עוד דברים...לפני שיצא השישי חשבתי שהוא יהיה הנסיך חצוי הדם או משהו...

Pr0NgS

New member
הוזכר, אם כי לא כולם בוטחים בזה.

סיריוס אמר שהוא נבהל עד כמה רחוק הם יכולים ללכת, וניסה לפרוש.

G e o r g i a

New member
כל מה שידוע לנו על רגולוס

הוא השלושה משפטים (או כמה שזה לא יהיה) בספר החמישי, בפרק (בעברית) "בית בלק האצילי ועתיק היומין". לא חושבת שבעוד מקום בספרים זה כתוב.

למעלה