שאלה...

שאלה...../images/Emo182.gif../images/Emo54.gif

לא מזמן בלילה , שניסיתי להירדם התחלתי לשמוע מישהו קורא לי. זאת לא הייתה הרגשה של דימיון.. זאת הייתה ממש הרגשה שמישהו קורא לי בתוך הגוף שלי.. הוא המשיך כמה פעמיים , ובפעם האחרונה הוא ממש צעק. מישהו יודע מה פשר הדבר הזה? תודה לכל מי שיענה לי ענבל

פלורי2

New member
ענבלוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לא כל דבר רוח או שד, כנראה סתם דמיינת. גם לי זה קרה.. תנסי לבדוק אם זה ממשיך, או לנסות לתקשר עם מי שקורא לך. מי יודע, אולי את מדיום
.

לפעמים הערוץ התקשורתי שלנו בעיקר

בלילה כאשר אנחנו יותר קרובים לשינה, לתת מודע ופחות בשליטת ההגיון, מה שעושים במדיטציה או ברייקי למשל... על כל מקרה פשוט הערוץ התקשורתי, הרי אנחנו מעין צינור דרכו מועברים מסרים מהעולם הבא לעולם הזה וכיו'... פשוט ככל הנראה בעיניי לפחות ניסו לתקשר עימך או לעורר אצלך את המודעות ליכולת התקשור שלך, אין לך מה לפחד מעיניין זה, נסי להקשיב ולשאול מה שמעניין אותך, או שתבקשי הדרכה מה רוצי ממך וכיו'... אם לא בא לך לפתח את העיניין הזה פשוט תבקשי שיעזבו אותך לנפשך ושאינך מעוניינת לתקשר עימם, במידה וזה קורה שוב כמובן...
לינוי

NoriChan

New member
גם לי זה קרה ../images/Emo2.gif ../images/Emo113.gif

מוזר
כמה פעמים קראו לך? האם היה לך עוד מקרה כזה בעבר? (לא חייב בשעת לילה כשאת מנסה להירדם... כי לי קרה אותו מקרה מאוד גומה לא בשעת לילה. אלא ביום).

חזיונות...

ראיתי סרט על מישהי שזה קרה לה קוראים לזה חיזיונות לסרט קוראים סעדה http://altv.shemayisrael.com/movie-0087.shtml והסרט לא לבעלי לב חלש לא מומלץ לילדים מתחת לגיל 13 מפחיד

Xknight

New member
גם לי זה קורה אבל אומרים שזה נובע

מעייפות או תשישות... זו הדעה הרווחת..

למעלה