שאלה

SurvivorManic

New member
שאלה../images/Emo18.gif

הי תגידו, יש לי שאלה קצת לא חוקית אבל חפיף כי כולם עושים את זה. אני גם כן רואה הישרדות, וחושב שזו הסדרה הכי טובה בעולם! אני הייתי רוצה גם להשטתף בדיונים שלכם אבל אתם תמיד פרק אחד מעליי, אני אישית מוריד פרקים מהקאזה, מאיפה אתם מורידים, כלכם מורידים מהמירק? בקאזה אני מתקשה למצוא למשל עכשיו את פרק 12, שעליו אתם מדברים, בבקשה תעזרו לי! ~מנהלים מגניבים בבקשה אל תמחקו את ההודעה~

amitooshacham

New member
זה לא חשוב

אם המנהלים מגניבים או לא. ההודעה לא חוקית, ואסור לדבר עליה בתפוז. זה לא החלטה של המנהלים אם למחוק או לא. אגב, כן, אנחנו מורידים ממירק.

SurvivorManic

New member
זה כן חשוב אם הם מגניבים או לא

בכל פורום מדברים על דברים כאלו, יש פורומים ואני לא יפרט איזה, שהמנהלים עצמם אומרים איפה אפשר להוריד. וחנפנות תמיד עוזרת~! בעיקר במצבים קשים. וגם אם אתם לא כותבים שהורדתם, זה מובן מאליו, אתם מדברים על פרקים ישר אחרי שהם שודרו בארה"ב. ביי עמית אתה שולט [אהההה אני יודע איך קוראים לך]

Outlast

New member
אז"ש.

אנחנו לא מחפפים, ודיונים לא חוקיים לא יתקיימו בפורום. אני אגיד לך מה שאני אומרת לכולם- אתה מוזמן לפנות אל חברי הפורום באופן פרטי (לא ע"ג הפורום) ולבקש עזרה. ומגניבים, אגב, זו מה זה לא מחמאה.

SurvivorManic

New member
אווו אל תעלבי

את יותר מידי מגניבה כדי שיגידו שאת מגניבה. ואתם כן מחפפים, השרשור הזה כבר הרבה זמן פה, ועובדה שהגבת עליו, [אולי כדי ללמד לקח?], ודיונים לא חוקיים יש כאן בשפע, אם תרצי או לא תרצי, כל הדיונים על הישרדות הם אסורים~! זה מובן מאליו שאת וכל שאר האנשים בשירשורים ההם מורידים פרקים!!! אז את לא אמורה למחוק אותם גם? או שאת משחקת את היפת נפש? ומה זה כן מחמאה בישבילך? שקדן? חכם? נבון? טוב סבבה~![ ועכשיו בוא ננחש, אחרי שרשמתי את ההודעה, כמה זמן יקח לה להימחק?

Outlast

New member
ההודעה לא תימחק,

והשרשור לא נמחק, כי אם הוא יימחק- איך אתה ואנשים אחרים תלמדו? הדיונים על הפרקים עצמם לא אסורים, הם לא עוברים על שום חוק. דיונים שמסבירים איך להוריד פרקים, למשל, הם לא חוקיים. מקווה שזה מספיק ברור, ואם לא- אני אשתדל להסביר יותר לאט ובפירוט.. וכן, אני משחקת את היפת נפש. גם צמחונית ושמאלנית, המלכה של היפי נפש. היית מאמין?

SurvivorManic

New member
זה בסדר אני לא ימני, אל תדאגי~!

ואת לא מלכת היפי נפש, מלכת יפי הנפש הוכתרה ממזמן, היא לומדת בבה"ס ברנר [בלי שמות]. ויש אנשים שמבינים לאט [למרות שאני לא במב"ר], לדעתי תכתבו את מדריך המירק השלם, וזה חוקי כל עוד לא אומרים מה מורידים בדיוק, טוב היה נחמד להציק לכם היייייייייייתתתתתתתייי [פ]ה

גלׁ

New member
למה שנעשה את זה?

הנושא שלנו זה ריאליטי טי וי. כנס לפורום מירק- הם כבר כתבו מדריכים בנושא. חפש במאמרים שלהם

SurvivorManic

New member
אתה שולט

לא ידעתי שיש פורום מירק~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@~@ למרות שהבן אדם, היחידי ששוה משהו בפורום הזה הוא טל, כל השאר באשפטות;!

Gal6

New member
אל תדאג

אני מבטיח שנעשה את מירב המאמצים להשתפר ולנסות להיות טובים כמעט כמו טל (כמה קרוב שנצליח)

Boran

New member
אף אחד לא מושלם מסתבר

עד שאני מוצא מישהי יפהפיה ויפת נפש, ואפילו צמחונית! היא חייבת להיות שמאלנית... טוב נו, נמשיך לחפש...

SurvivorManic

New member
שמאל לנצח~!

אני בדעותי הפוליטיות שמאלני, למרות שבזמן האחרון הליכוד מתחיל להיות שמאלני, דוגמת שלושת הנסיכים = מרידור, מילוא, אורבך

Boran

New member
אפשר

אבל אי אפשר להיות שמאלני בלי להיות יפה נפש

De fire

New member
או חולה נפש..../images/Emo6.gif

להירגע! אני צוחק. זה פשוט משחק מילים שמאוד התבקש, עם ציבור הנעלבים סליחה מראש

SurvivorManic

New member
וואי כמה בלאגן עשיתי ../images/Emo12.gif

סליחה~! לדעתי צריך לשחק הישרדות בפורום, שכל פעם יעיפו מישהו מהפורום [לתמיד]