שאלה

אופק 3

New member
שאלה ../images/Emo178.gif

מה דעתכם על חברות עם בחורה רווקה? האם זה כדאי, למרות שהמטרות שונות? האם הסיכון שווה את ההנאה? האם כדאי להמר על הרגשות שלנו? היא עושה לי את זה בטירוף, כולי אובד עיצות..

תשמע

לפני כמה חודשים הכרתי רווקה בת 27 ויצאנו כמה פעמים והיה פשוט אחלה היא לא היתה לחוצה על ילדים או על מגורים משותפים וזה היה פשוט וטוב אבל מהר מאוד החלטתי לא להמשיך כי חושב שהחבילה שאנו מביאים איתנו היא גדולה ועדיף להיות עם מישהו שעבר את שעברנו בערך שיבין את המקום שלנו אני עדיין בקשר איתה ואנחנו מדברים בפון אבל מאוד נזהר שלא יחזור למקום ההוא אבל....תמיד יש אבל...אם היא עושה לך רושם שתוכל לחיות עם החבילה שלך ותוכלו לבנות חיים נורמליים אז למה לא?

א פרסקי

New member
למה להמר

never sey never יצאתי עם רווקה במשך תקופה והיה מדהים העניין הוא שהכל תלוי בבגרות שלה ובצפיות של שניכם מהקשר תנסה במיוחד שהיא עושה לך את זה לך תכיר תבדוק.... מקסימום תשארו ידידים טובים בהצלחה

EFRATY10

New member
הכל אינדיבידואלי.

אני מכירה רווקה שהתחתנה עם גרוש עם שתי בנות. אבל לא כל רווקה יכולה לקבל ילדים שלא שלה.

את החלק האחרון במשפט שלך

את יכולה להגיד על כל סטטוס משפחתי אחר, הן של הגבר והן של האישה לדעתי הוא לא כל-כך רלוונטי כאן

האמת? לא הבנתי את השאלה שלך

מה הכוונה "המטרות שונות"? אם המטרות שונות הרי שזה לא קשור בכלל לרווק/אלמן/גרוש וכו'. לא הייתי נכנסת לקשר זוגי עם אדם שהמטרות שלו שונות משלי. בלי קשר להגדרתו. מעבר לזה - אני לא רואה פה סיכון. אני חושבת שאצל מרבית הרווקים יש שאיפה להתמסד (עם או בלי להתחתן) ולהביא ילדים לעולם. אם יש לך תוכניות כאלה - סבבה. אז מה אם היא רווקה? הגרוש שלי מתחתן בעוד 3 חודשים עם חברתו הרווקה. אם אין לך תוכניות כאלה - לא הייתי נכנסת לקשר כזה. בקיצור - תעשו תיאום צפיות בלי קשר למצבכם המשפחתי השונה. בהצלחה

felka

New member
הלאה אני הייתי מגדיר את זה טיפה אחרת

אני לא רואה איך אפשר להכנס לקשר ולדעת מרגע אפס האם אני רוצה או לא ילדים עם בן/ת זוג. אני רוצה באופן עיקרוני אבל את בן/ת זוג טריים לומדים ומבינים לאן זה הולך. הרי בלי לנסות אי אפשר לדעת. אפשר בהחלט להגיד שאני לא נכנס לקשרים שבנוים על סקס בלבד כמו סטוצים או יזיזות בשביל להיות פנוי רגשית לקשר אחר אולי מלא יותר.... אבל גם את זה אי אפשר לדעת כי לפעמים משנראה לנו מבטיח בהתחלה משתנה אחרי כמה חודשים. אני בהחלט מסכים שאין פה שום סיכון וחייבים לנסות!!!

אני אסביר את עצמי קצת אחרת:

יש לי שני ילדים. אני לא מרגישה שבוער לי ללדת עוד ילדים, וזה למרות שאם לא הייתי מתגרשת היו לי כבר לפחות 4. יכול להיות שאני אכיר את האיש ויתפתח קשר שיוביל לכך שאנחנו נרצה לעשות ילדים. יכול להיות שלא. ללכת עם רווק שבהגדרה (שלו את עצמו) הוא רוצה ילדים - זה קשה לי. יותר נוח לי להיות עם מישהו שכבר יש לו ילדים. נרצה ביחד עוד - סבבה. לא נרצה עוד - גם סבבה. ובאמת לא צריך להגדיר מההתחלה כי האופציה קיימת בכל מקרה.

aviavram

New member
אשליה שהאופציה קיימת עד אין ס...-השעון מתקתק

ואצלכן יותר מהר עצוב אבל זה מה יש

aviavram

New member
את זקנה ?

היית רוצה ההית או היה זה חלון לשים לך גם תמונה של הגיגית?

felka

New member
למה לא בוער... עוד כמה שנים

הם יתחילו לנקות בבית ומאחורי המקרר... זה יגמר בגיל 15-16 ואז את יכולה לתזמן לסיבוב שני... חיסכון במנקה
וגם מקרר נקי

../images/Emo6.gif רק שתדע לך שהבנים שלי הם מנקים מעולים!

מי שתתחתן איתם תהיה מאוד מרוצה מהיכולות שלהם גם בתחום הזה. הם מסדרים לפני השטיפה, מטאטאים ושוטפים עם מגב שלהם ("מרחוק.. אלי-אלי... מרחוק... אלי-אלי" שיר המגב. מילים ולחן - אייל
)

למעלה