שאלה

אני חייבת להגיד לך

אשרי הילד הזה, שזכה לאישה כמוך שאוהבת אותו ונותנת לו.
אני מסתכלת על הדברים מהצד השני, ואומרת אשרי הילדים שלי, שזכו באישה שאוהבת אותם (אשתו בקרוב של האבא שלהם), שזכו בסבתא נפלאה (אימא שלה) ובשני דודים שמתים עליהם (האחים שלה). כל אחד מהם הוא פי מליון יותר מסבא, סבתא ושני הדודים בדם שהאבא שלהם הביא איתו. שיהיה לך ולכולם רק טוב

felka

New member
תגידי איזה דברים... אנחנו פה אלופים בלסדר

1+1 1+2 2+2 מה שתרצי
תקבלי ווווו כמובן כל אחד והמחשבות שלו סתם תמיד נשמח לתת דעה בנושא ו

דעה לא תעזור...

יש מצב נתון וצריך להחליט כיצד לפעול בכדי לפתור אותו אם בכלל
הכל עובדות וייתכן שהתשובה מאוד ברורה וחד משמעית. לא משהו שפורום יעזור אך תודה

Bubble Girl 27

New member
הלוואי והגרוש שלי היא מוצא מישהי כמוך

הוא יצא עם הכלבה שגם הוציאה אותו מהבית עד לפני כמה חודשים.. הזבל ההיא שונאת ילדים ואמרה לו את זה בפנים... דאגה שהוא לא יגיע לראות את הילד ואם הייתי מתקשרת כי הילד היה חולה או ביקש לדבר עם אבא שלו הוא היה צורח עליי שאני אעזוב אותו ולא אתקשר אליו! הם לא התראו בצורה סדירה תקופה ארוכה כי הוא יצא עם זרע השטן... אחריה מצא מישהי מקסימה מתוקה שדחפה אותו להסתדר איתי ועם הילד ולראות אותו. קנתה לו מתנות פינקה לו ת'צורה ואני הייתי בעננים רק חיכיתי לפגוש אותה... הדביל אמר שהיא טובה מידי והוא אוהב בחורות שמתייחסות אליו רע ונפרד ממנה! אידיוווווווווווווט עכשיו חזר לכלבה ושוב חיי מרורים...

מקווה שיסתדר לכם בסוף

ושהילון לא יסבול מבנות הזוג של האקס שלך... אם יש משהו שאני יודע זה שעם בת זוג וללא בת זוג בן הזוג שלי לעולם לא יוותר לראות את הילד שלו. אם הוא יפגוש מישהי שתעשה לו דבר כזה, כמו שנעשה לאקס שלך הוא מיד היה מעיף אותה לקיבינימאס
אף אחת לא תמנע ממנו לראות את הילד שלו.

Bubble Girl 27

New member
תודה ואת צודקת אבל זה עיניין של אופי

יש גברים שאחרי גירושים מקפידים לראות את הילדים ואפילו מחזקים את הקשר... הוא בחר ללכת ומאשים אותי כי אני רציתי להתגרש... תינוק דביל.

Bubble Girl 27

New member
נכון

ואני עוד מהנשים שדוחפות שיהיו כמה שיותר יחד ומקלה עליו ודואגת שיהיה לו נוח... שם עליי %$^

Bubble Girl 27

New member
הייתי מציעה לך את הגרוש שלי

אבל מכה כזאת גם במצריים לא ראו... מאחלת לך שתהיי רק מאושרת ושהגבר שלך יבין איזה מזל יש לו... שהגרושה תבלע
ותשתוק קצת נראה לי שלא יזיק לה ל
ה

למעלה