שאלה..... מישהו מכיר את הלהקה פרוייקט הגומיה?!
ש שימשון הגיבורה New member 31/5/04 #1 שאלה......./images/Emo176.gif מישהו מכיר את הלהקה פרוייקט הגומיה?!
ע ענת1986 New member 31/5/04 #2 אתמול שמעתי שיר שלהם ב"שבתות וחגים" נראה לי שקראו לו: "מזל טוב" אחלה שיר! יש לך פרטים עליהם?
ש שימשון הגיבורה New member 31/5/04 #3 חחחח בגלל זה שאלתי האמת../images/Emo176.gif לא כ"כ מכירה אותם...אני מחפשת את השיר הזה.... זה חידוש לשיר של בוב דילן Congratulations
חחחח בגלל זה שאלתי האמת../images/Emo176.gif לא כ"כ מכירה אותם...אני מחפשת את השיר הזה.... זה חידוש לשיר של בוב דילן Congratulations
ר רומי הראשונה New member 31/5/04 #4 לא שמעתי עליהם אבל אני לא בטוחה שהם להקה אמיתית... בהמון סדרות ממציעים להקות, ואם מדובר על חידוש אז יש עוד יותר מזל
לא שמעתי עליהם אבל אני לא בטוחה שהם להקה אמיתית... בהמון סדרות ממציעים להקות, ואם מדובר על חידוש אז יש עוד יותר מזל
ע ענת1986 New member 31/5/04 #5 פרויקט הגומיה השם שלהם היה מאוד מוכר לי, גם אתמול... ועכשיו נזכרתי שלפני שבועיים- שלוש שמעתי אותם לראשונה באוסף "מוסיקה מסוף היקום, אוסף קקטוס". אתם מוזמנים להוריד מפה את השירים. זה הכל חוקי. וגם מסופר על הלהקה למטה יותר.
פרויקט הגומיה השם שלהם היה מאוד מוכר לי, גם אתמול... ועכשיו נזכרתי שלפני שבועיים- שלוש שמעתי אותם לראשונה באוסף "מוסיקה מסוף היקום, אוסף קקטוס". אתם מוזמנים להוריד מפה את השירים. זה הכל חוקי. וגם מסופר על הלהקה למטה יותר.