שאלה

Big Joni1

New member
שאלה../images/Emo163.gif

בליגה ההולנדית - אין הגבלת זרים? נצלשו בכיף

dlml

New member
וזו הסיבה שאני משחק

עם אייאקס עכשיו, התנאים הקשים בטורקיה (הגבלה ל5 שחקנים, ועוד בעונה הראשונה זה היה הגבלה ל6, זה ירד..) אלכס (אחד הטובים במשחק) נפצע לשנה ולא ניתן היה לשחררו, ובהתחשב בעובדה שכל הטורקים הטובים היו אצלי, מציתי לגמרי, בהולד אפשר להחתים הכל, זה פשוט כיף, אגב, שימו לב לכמות השחקנים שיש לאייאקס בנוער.

Big Joni1

New member
איזה כיף עם אייאקס, אה?../images/Emo163.gif

אני בתחילת העונה השנייה בעונה הראשונה - דאבל, הגעתי לרבע גמר ליגת האלופות. הבאתי את פרדי אדו, אדרסון, גוארין, מוקואנה, רוביניו, חואן, מרקוס, קומפאני, ועוד מלא!

dlml

New member
אני קצת פחות.

אני לא משמ אוהב לעשות מלא רכישות בעונה הראשונה שלי בקבוצה, כי אז אני יכול לפספס איזה שחקן שיש לי בסגל הקיים כבר ושהוא כוכב למעשה, אגב, שימו לב למקסוול הברזילאי, הוא רשום אומנם כמגן שמאלי אבל הוא אחלה של קשר שמאלי.

dlml

New member
אגב...

אחלה של בלם שאני שוקל להחתים בקרוב, זה alceu מהנבחרת הצעירה של ברזיל, פשוט תותח.

Big Joni1

New member
מקסוול

מקסוול תותח כמגן שמאלי. יש לי את מיטאה כקשר שמאלי מעולה! תנסה אותו... מכרתי את ואן דר וארט... ב17 מיליון..

dlml

New member
אני בבעיה..

כי אני לא משחק עם מגנים, אני משחק 3 בלמים, קשר אחורי, 3 קשרים במרכז (2 ווינגרים) ושני חלוצים, ככה שיש להם רק תפקיד אחד, אולי אני ימכור את מקסוול לסוסיאדד שמעונינים בו, או שאני ינסה אותו בתור קשר אחורי, בכל מקרה, גם לואן דר וארט אין ממש תפקיד אצלי, הוא מתופקד כקשר, אבל באמצע ולא ממש התקפי (מאחורי סניידר התותח) ככה שהוא לא ממצא את עצמו 100%. והם עשו את חריסטיאס ממש גרוע.. קניתי את מוקואנה ואת קרספו (ובקיץ יבוא גם סאלס, אני מקווה שיעשה קאמבק אצלי.

sok777

New member
נצל"ש- כמה זרים מותר בליגה הגרמנית?

איך זה פועל שם? תודה מראש. סער

למעלה