שאלה.

justagir123l

New member
שאלה. ../images/Emo163.gif

קודם כל תודה לכל מי שענה להודעה הקודמת שלי בקשר לראיון :) יש לי שאלה. יש מקומות שאפשר לשרת בהם דרך עמותה דתית או דרך שלומית, כמו למשל עמותת תפוח שראיתי גם בחוברת של שלומית וגם בחוברת של העמותות הדתיות. זה אומר שיש בנות/בני שירות גם דתיים וגם חילוניים שעושים שירות באותו מקום (רק דרך אגודות שונות)? ואם כן, האם יש הבדל בין כמה כסף מקבלים? כאילו, יש סיכוי שמישהי שמשרתת דרך שלומית תקבל סכום שונה מסכום הכסף שתקבל מישהי שמשרתת באותו מקום וגרה באותו מרחק אבל עושה את זה דרך אגודה דתית? זאת שאלה מטומטמת קצת אבל סתם רציתי לדעת. תודה :)

M o n a L i s a

New member
חמודה ../images/Emo9.gif

אין דבר כזה שאלה מטומטמת! (כל עוד את לא שואלת למה פילים לא עושים שירות לאומי
, למרות שלעולם אי אפשר לדעת.......
). התקנים שיש במקומות השירות השונים שייכים לעמותה מסוימת, ורק היא מפעילה שם בני/בנות שירות. אני לא בטוחה בזה ב100% אבל לא שמעתי אף פעם על שתי עמותות עם תקנים באותו המקום (לפחות לא חילונית ודתית). נראה לי שמשרד העבודה מקצה להן רשימה מסוימת שמיועדת רק לעמותה הספציפית.

תיקון ללובה

במשרדים ממשלתיים, כמו משרד החינוך, קיימת הקצאת תקנים לפי עמותות. אבל בהרבה מקומות חיות בשלום, זו לצד זו, יותר מעמותה אחת...

justagir123l

New member
תודה...

:) נתתי דוגמא של עמותת תפוח, שראיתי שאפשר לשרת שם דרך אגודה דתית או דרך שלומית, בגלל זה שאלתי.

למעלה