שאלה

b u b a

New member
שאלה ../images/Emo140.gif

אומרים תמיד להבליט או את העיניים או את השפתיים באיפור.... מה שאני לא יודעת זה איזה חלק להבליט יותר??? את העיניים שהן נורא גדולות אצלי ובולטות או את השפתיים שפחות בולטות אבל ברגע שהעיניים בולטות טיבעי אולי הן אילו שצריך להדגיש.... מה אתן אומרות?!?

katykr

New member
אני חושבת...

שאם העיינים בולטות מאד לא כדאי להדגיש את השפתיים.תשארי עם העיינים, ואפילו תוסיפי להם משהו...אחרת גם העיינים וגם השפתיים יבלטו וזה יהיה יותר מדי.

theshark

New member
לדעתי

אם העיניים שלך יפות וגדולות תבליטי אותן עם איפור אבל לא כבד ושפתיים זה מגעיל להבליט במיוחד שיש לך עיניים יפות אז תתמקדי בהן

ואני חושבת...

שכדאי מאוד שתבליטי את השפתיים, שפתיים זה דבר יפה ואני אישית נורא אוהבת שהן בולטות. את העיניים את גם יכולה להבליט אבל עם איפור ממש עדין, עדיף מסקרה על הריסים העליונות והתחתונות זה ממש פותח את העין יפה ומבליט אותה. ואת השפתיים את יכולה להבליט עם ליפ גלוס טוב רצוי ומומצלץ של בועז שטיין הוא מבליט ומנפח כל כך יפה את השפתיים! אני ממליצה עליו בחום
הוא עולה רק 69 ש"ח

b u b a

New member
איפה אפשר להשיג מוצרים שלו?

האמת שמעולם לא שמעתי עליו.... ותודה לכולם על העצות!!

יש את החנות שלו בתל אביב

בדיזינגוף. או אצל כל מיני מאפרים ואנשים שמוכרים את המוצרים שלו, אבל בפארמים לא תמצאי מוצרים שלו.

b u b a

New member
רעות...

מצטערת להציק...אבל חיפשתי את החנות של בועז ולא מצאתי בת"א בדיזינגוף אלא רק בבני ברק.... את יודעת בוודאות שיש גם בדיזינגוף? אולי יש לך כתובת מדויקת?

הייתה לי הכתובת המדוייקת אבל

נאבדה לי... אבל אני יודעת שזה בדיזינגוף. יכול להיות שיש גם בבני ברק, אבל יש גם בדיזינגוף.

אם העיניים גדולות ובולטות...

והשפתים פחות יש להשתמש בצלליות כהות לעיניים כדי לגרום לאשליה שהן קטנות יותר ושקועות ובשפתים למרוח שפתון בגונים בהירים. זאת מכיוון שלצבעים הכהים יש נטיה לתת אשליה של צמצום ולצבעים הבהירים יש נטיה לתת אשליה של הרחבה. בברכה }}}מלאכית{{{

למעלה