שאלה!!

Nagini Potter

New member
שאלה!! ../images/Emo137.gif

אם הייתם צריכים לתת לטיגריס (לא נמר, טיגריס!) שם, איך הייתם קוראים לו? נשמע כמו שאלה מוזרה, אבל אני צריכה את זה בשביל משהו שאני כותבת..... ועוד משהו קטן - מישהו זוכר איך קוראים לנמרים מפו הדב ומספר הג´ונגל? זה עומד לי על קצה הלשון ושכחתי!! תודה!!! Nagini Potter

mr-j

New member
שאול...

או רינגו או סניף תלוי אם הוא טיגריס טוב או רע...

Nagini Potter

New member
טיגריס טוב! ../images/Emo137.gif

סניף זה שם של יצור מעוות מהמומינים.... אני לא אתעלל ככה בטיגריס המסכן.... Nagini Potter

אוקיי... אז ככה: ../images/Emo41.gif

1) אני לא יודע למה, אבל הייתי קורא לו סֶם.
לפני הרבה שנים היה לי טמגוצ´י של חתול בשם סם.
2) בפו הדב לא קראו לו טִיגֶר? ובספר הג´ונגל - נראה לי בָּגִירַה. אני לא מומחה גדול בניקוד - אז המבינים בלשון ביניכם - תקנו אותי. יום טוב!

אל תתני לי להטעות אותך - תיקון../images/Emo70.gif

בפורום הארי פוטר כולם אומרים שירקאן - אז שירקאן.
אני עכשיו יודע מאיפה הבאתי את בגירה?

Nagini Potter

New member
חחח, חמוד....

כן, נגיני זה נחשה מהארי פוטר 4..... נתתי לה את שם המשפחה של הארי, וזה נשמע די חולני כי היא בעצם מהרעים והיא קיוותה לאכול אותו אחרי שיהרגו אותו, אבל זה לא נורא כמו שזה נשמע.... זה סתם בדיחה פרטית שלי, זה לא מה שזה נראה.... וזה מאוד משנה אם זה נמר או טיגריס!!! לנמר יש חברבורות, לטיגריס יש פסים, לברדלס יש נקודות, ליגואר יש גם חברבורות (נראה לי...), ולפנתר אין דוגמא. אני חושבת. אה, ויש גם נמר שלג, שזה נמר לבן בלי דוגמא גמכן. אני חושבת.... Nagini Potter

Nagini Potter

New member
חחחח

ואני מאוד מקווה שזה היה בציניות, כן? למרות שנשמע יותר הגיוני שיקראו למכונית ברדלס מאשר יגואר.... כי ברדלס הוא החיה הכי מהירה - אני לא זוכרת אם הכי מהירה רק על היבשה או הכי מהירה באופן כללי, אבל הכי מהירה. אבל ברדלס הרבה פחות יפה משאר החתולים, אין מה להשוות..... Nagini Potter אה, ועם רשימת החתולים שכחתי - לחתול הבר גם אין דוגמא אבל יש לו אוזניים מחודדות, עם שערות חמודות כאלה בקצה. כנ"ל לגבי הפומה, למרות שאני לא יודעת איזה אוזניים יש לה. ואריה אני מניחה שלא צריך לתאר לכם....

u*m

New member
לא לא... שירקאן זה הנמר..

הנמר שמנסה לצוד את מוגלי.. שמפיל מורא על כל חיות היער.. מובן, שהוא נוצח בסוף. בגירה הוא באמת הטיגריס. בפורום של פוטר לא רואים דיסני?

Nagini Potter

New member
חח, לא נראה לי שרואים....

אבל גם נראה לי ששם שאלתי על נמר, כך שזה טעות שלי..... איך נראה באגירה? ואם אתה כל כך מבין בדיסני - אולי במקרה בטעות אתה זוכר איך קוראים לטיגריס של יסמין (יסמין קראו לה? כבר שכחתי) מאלאדין? Nagini Potter

mr-j

New member
אני חושב

שאם נדע מי זה הטיגריס הזה(או הזאת) ומה הם עושים בסופי שבוע כשיש גשם בחוץ נוכל למצוא לו(או לה) שם הולם אותו הם (הוא או היא) יוכלו לשאת בגאון - ולתפארת מדינת ישראל!

Nagini Potter

New member
חחחח

אין לו ממש אופי, כי לא האנשתי אותו (הא הא, עכשיו מי שהקשיב בשיעור ספרות מרגיש מה זה בעננים שהוא מבין על מה אני מדברת....). הוא פשוט חתול: חזק, לא שם *** על אף אחד, אוהב להתפנק. ודי דביל, האמת. רק קצת. אבל כרגע אני יותר מחפשת בכיוון של שמות של טיגריסים \ נמרים \ ושות´, שהיו בתוכניות טלויזיה או סרטים או דברים כאלה..... בפו הדב היה רו? זה היה הקנגרו? ארררג..... מישהו כאן ראה אי פעם את "אדון החיות" באיי אקס אן? מישהו זוכר איך קראו לטיגריס שלו? חתיכת טיגריס.... כזה חתיכי!! למיטב זכרוני, בגירה היה פנתר ולא טיגריס, ושירחאן היה הטיגריס. אבל ראיתי את הסרט הזה רק פעם אחת, והזכרון שלי באמת לא משהו.... בגירה לא היה שחור כולו? כי אם כן, הוא פנתר! Nagini Potter

תגובה

באגירה לא היה שחור כולו - יותר סגול/כחול/אפור כהה. ואולי זה טיגריס שצבע? רו זה אכן הקנגורו - הבן של קאנגה (האמא), שנמצא תמיד בכיס שלה ולובש חולצה כחולה. תקראי לו סם, ובסוף הסיפור תכתבי: "לזכרו של סם החתלתול שמת בטרם עת". להגיד לך למה הוא מת? כי לחצתי על שני המקשים האלה שמאפסים אותו כשהוא היה בן 30! איזה ימים יפים היו לי איתו... אבל זה היה מזמן... חייבים לחיות את ההווה... אפשר גם לנסות שמות כמו שירחאן, אולי "מוסטאפה". בהצלחה! ואם אפשר לשאול - על מה הסיפור?

Nagini Potter

New member
זה סיפור בסגנון של הארי פוטר, אבל

זה לא פאנפיק!!! אם תרצה אני יכולה לפרסם אותו..... Nagini Potter

Nagini Potter

New member
בלע

פאנפיק זה סיפור (למשל) שנכתב על ידי מעריץ של ספר (למשל), מבוסס על הספר שהוא קרה. שמעת עת DD לדורותיהם? זה, למשל, פאנפיק של הארי פוטר. בקיצור, זה משהו שמבוסס על סיפור או סרט קיים, משהו כזה. בפורום הארי פוטר יוכלו להסביר לך הרבה יותר טוב מה זה בדיוק פאנפיק, הפאנפיקים חוגגים שם...... וההבדל בין פאנפיק לסיפור הוא, שפאנפיק הרבהההההההה יותר קל לכתוב מאשר סיפור. כי בפאנפיק, כבר יש לך דמויות, מקומות, הסטוריה, אוירה, וכו´ - שמישהו כבר בנה בשבילך. אתה רק צריך לקחת את העולם הבנוי ולעשות בו כרצונך (נשמע גס....). בסיפור זה הרבה יותר קשה - אתה צריך לבנות עולם שלם בעצמך, ולא תאמין כמה מסובך זה יכול להיות.... אתה צריך בעצמך לבנות דמויות, מקומות, הסטוריה, עלילה, וכו´. אתה צריך לבד לענות על מליון שאלות - משאלות גדולות כמו "לאיזה ג´אנר ישתייך הסיפור?" ועד שאלות קטנות כמו "באיזה גוף (ראשון או שלישי, בדרך כלל) יסופר הסיפור". ובגלל שלכתוב סיפור (רק סיפור אמיתי.... סיפור קצר זה כבר משהו אחר לגמרייייייייי) זה כל כך הרבה יותר קשה מלכתוב פאנפיק, מאוד מעצבן אותי שקוראים לסיפור שלי פאנפיק. *נשימה עמוקה*. אוקיי, ועד כאן הרצאה על נושאים שלא ממש מעניינים אף אחד........... Nagini Potter

אוקיי...

זה מסביר למה קבצי doc מוזרים לחלוטין מסתובבים חופשי בפורום שלכם
אז Draco Dormiens הוא פאנפיק? (סליחה על הבורות)

Nagini Potter

New member
פריסייסלי

אבל זה פאנפיק בהמשכים. יש את הראשון, DD (דראקו דורמיינס), השני DS (דראקו סיניסטר), והשלישי DV (דראקו וריטיאס או משהו כזה) שלא קראתי כי לא הצלחתי לסיים את DS, שהפרקים האחרונים שלו כל כך תקועים במקום שלא הייתי מסוגלת לקרוא עוד משפט אחד ועכשיו כולם מרושעים ולא אומרים לי איך זה נגמר כדי שאני אוכל לקרוא את DV. טוב, זה היה 60 שניות DD..... Nagini Potter

למעלה