שאלה

מעיןבר

New member
שאלה ../images/Emo131.gif

שלום לכן, קראתי קצת בפורום שלכן וראשית רציתי לומר שזו נראית קהחלה תומכת מאוד. אני נמצאת בשלב מוקדם של ניסיונות להיכנס להריון, עדיין לא עברתי בדיקות מיוחדות ולמיטב ידיעתי אין לי בעיה מיוחדת (למרות שהיה לי היריון כימי בספטמבר). יחד עם זאת, הניסיון מייאש. המחזור שלי מאוד לא סדיר ורציתי לדעת האם מישהי מכן מכירה דרך טובה יותר לתזמן את יחסי המין מ"לעשות את זה כמו ארנבות" כמו שהגדירה פעם גיסתי
כדי להשיג היריון. אני יודעת שזו שאלה מציקה, אבל אודה לכן מאוד. מעין

אולה *

New member
הי מעין!!!

אם עושים את זה בסמוך לביוץ - זה אמור לעבוד. איך מזהים ביוץ? אם היה לך מחזור סדיר - אזי באמצע. ניתן כמובן לקנות ערכות ביוץ, אבל הן עולות הון, ואני לא סומכת עליהן. יש רופאים שממליצים למדוד חום השחר - כל יום באותה שעה מודדים טמפרטורת הגוף, היא עולה לקראת הביוץ (או כשיש חום
) בהצלחה, אולה.

נוג

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

היי, הגעת למקום הנכון
ליעוץ ותמיכה וכו´. עם המחזור לא סדיר אכן רצוי ללכת ולבדוק עם יש בעיה. הבדיקות הראשונות הן פשוטות בדיקת דם אולטרסנד בדיקת זרע וכו´. לגבי תזמון יש מס´ שיטות יש מדידת חום כל בוקר לפני שקמים מהמיטה, או יש ערכות לביוץ וכו´. ההמלצה הכי חמה זה אכן ללכת לרופא. בהצלחה נוג

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ונקוה שאת אורחת לרגע בלבד
מחזורים לא סדירים יכולים לרמז לפעמים על בעיה של ביוץ. במידה ואין ביוץ, לא מגיעה וסת בזמן, והרירית גדלה עד שהיא לא יכולה להחזיק את עצמה, ונופלת. בגדול- הוסת מגיעה כ14 יום אחרי הביוץ, וזה הזמן המתאים לשחק בארנבות. את צריכה לחשב מה היה המחזור הכי קצר שלך ומה הכי ערוך. לדוגמא אם הקצר ביותר בתקופה האחרונה היה 29 יום והארוך ביותר 38 יום, אז הביוץ שלך צפוי בין היום ה15 ובין היום ה23. יש כמה שיטות לכסות את הימים המתאימים. האחת- חיזוי ביוץ בעזרת ערכות. שיטה יקרה מאוד לנשים בעלות מחזורים ארוכים, ולא יעילה לנשים בעלי שחלות פוליציסטיות (שהם אחת הסיבות למחזורים לא סדירים). החל מהיום ה12 מתחילים לבדוק את רמת הורמון LH בגוף, בעזרת מקלון שטובלים בשתן. ברגע שיש עליה (מופיעים שני פסים בערכה) הביוץ צפוי תוך 36 שעות. הולכים לעשות אהבה, וחוזרים על זה אחרי 24 שעות, ומקווים שמצליחים. כאמור, מי שיש לה טווח מאוד ארוך של מחזורים צריכה המוון ערכות . אני לא זוכרת כבר מחירים אבל ערכה של 5 עולה מעל מאה שקלים. שיטה שניה- לכסות את כל הימים
אם חישבת מה טווח הימים שבהם הביוץ של צפוי. פשוט לעשות אהבה כל יומיים החל מהיום ה12 עד היום ה20 (לפי הדוגמא שנתתי) כלומר משלושה ימים לפני הביוץ הצפוי ועד יום אחרי הביוץ הצפוי. מתכון קוטל חשק במיוחד. מתיש ומייבש
אבל מכסה את כל האפשרויות. שיטה שלישית- מדידה חום. מדידת חום השחר מתבצעת בשניה שאת מתעוררת, לפני שהספקת להתמתח אפילו- את מכניסה את המדחום לפה, מודדת ורושמת. במהלך החודש החום אמור להיות קבוע. לפני הביוץ תיתכן ירידה קטנה, ומיד אחרי הביוץ יש עליה של כחצי מעלה. השיטה לא מאפשרת לצפות מראש מתי הביוץ, אבל נותנת אינדיקציה מתי התרחש הביוץ, ומשחררת את הארנבים לנוח קצת מהעבודה הקשה שלהם כל יומיים
לאורך כל הדרך לא לשכוח שיש חיים גם מעבר לנסיונות הכניסה להריון
שיהיה בהצלחה נועם

מעיןבר

New member
תודה

תודה רבה על התשובות (והאיחולים...) אני מאחלת לכולן ילדים של אהבה ושלא תזדקקו לרופאים. שוב תודות רבות, מעין

למעיין

מנסיוני המר, במחשבה של "אין לי בעיה", הייתי ממליצה לך כבר מחר בבוקר לקבוע תור לרופא נשים, ולהסביר בדיוק מה שהסברת פה, והוא כבר ייתן לך את הבדיקות הדרושות- אם אין בעייה- אז לפחות להסדיר את המחזור. מקווה ששהותך תהייה קצרה כאן, והמון בהצלחה.

למעלה