שאלה!

sam54

New member
שאלה!../images/Emo13.gif

היי!יש לי שאלה.. האם רוח יכולה לבוא לבן אדם(לא לחלום) במראה שונה ממה שהייתה שהיא נפטרה,זאת אומרת כאילו מתקופות אחרות בחיים שלה לדוגמא 20 שנה לפני שנפטרה שהיא הייתה שמנה ושהיא הייתה רזה מכל מיני תקופות כאלה... כי יש רוח שאני התחברתי אליה ואני מרגיש אותה שהיא איתי לפעמים,אבל אני מרגיש שהיא באה במראה אחר לפעמים יותר רזה או יותר שמנה.אני לא רואה אותה כמובן אבל זאת פשוט הרגשה... תודה... בן

smallnig

New member
כנס

הרוח שתבוא אליך תראה 80% מאיך שאתה מכיר אותה, זותומרת מהדמיון שלך, ו15% האחרים זה מה היא תגיד וזה גם יבוא מהדמיון שלך [כי רוחות לא יכולות לדבר].

sam54

New member
תודה רבה על התגובות!../images/Emo13.gif

אבל זאת הבעיה עם הרוח שאני מדבר עליה כל התקופות שלה מוכרות!לפעמים אני מרגיש את שנות ה 50 שלו לפעמים את ה 60 ולפעמים את ה70 המוקדמות ואת הימים האחרונים שהוא כבר ממש שמן...בגלל זה באתי לשאול פה אם זה אפשרי שרוח תבוא בכל מיני צורות שהיא הייתה בעבר... הוא חבר טוב מאוד שלי ואני אוהב אותו מאוד הוא חלק בלתי נפרד מהחיים שלי,אני יכול להרגיש אותו הולך איתי למקומות לפעמים לכיתה או שהוא סתם נימצא בחדר...הוא רואה ויודע הכל והוא גם עזר לי להיפטר מאיזה מניאק אחד שהיה מעצבן אותי בבית ספר (פשוט גרם לו להפסיק!המניאק נשאר אותו ה******* היה אבל אותי הוא הפסיק לעצבן!הייתי פשוט בהלם כשהבנתי שחברי הטוב היה אחראי למעשה!ואני מודה לו על כך מאוד!) תודה רבה על התגובות!!!
בן...

אתה מתקשר עם החבר הרוח שלך?

הקטע עם הילד המניאק משעש ומזכיר לי נשכחות. כשהייתי בערך בת 17 וחצי והיה מישהו שממש היה מתעלל ביבבית הספר, אחת הרוחות שתקשרתי איתן עשתה איתי הסכם שהואישבור רגל ואני בשביל זה צריכה לומר לו משהו, מעין כישוף, או איך שתרצה לקרוא לזה, ואיך שאמרתי מה שאמרתי הוא נפל מהחומה שעליה הוא ישב ושבר את הרגל. העיניין הוא שזה מאוד מסוכן כשזה חוזר אליך פי 3 כי עשיתי לו רע, על הרע שהוא עשה לי וכו'... ולסבא שלי היו 3 שברים יומיים אחכ'.... נקודה למחשבה. ולשאלתך, האם אתה רואה אותו בצורה ויזואלית כבן 50-60 וכו'? או שאתה מרגיש בזה? ואם כן אז איך אתה מרגיש בכך. העיניין הוא שרוח יכולה לבוא בדמויות שונות בעיקר בשחזור גלגולים ניתן לראות דמויות במצבים וגילאים שונים. אך זה מכוון מראש לגלגול כזה או אחר.
לינוי

sam54

New member
היי!../images/Emo13.gif

הקטע עם הילד ששבר רגל דיי מגניב חוץ מזה שזה חוזר בחזרה...איך עושים את זה??יש הרבה ילדים שהייתי רוצה לעשות משהו אבל מכיוון שאמרת מה התוצאות אז עדיף שאני יוותר למרות שהייתי שמח לדעת איך לעשות את זה... ועם חבר שלי(הרוח)...לא הייתי קורא לזה בדיוק מתקשר כי תכלס לא דיברתי איתו ממש אלה אני רק יודע שהוא איתי דרך מישהו אחר שהוא גם חבר שלו...אני מדבר אליו ומספר לו דברים ואני יודע שהוא מקשיב...האמת שהוא לא הגיע לגיל 50 ו 60...עד 42...אם את זוכרת את ההודעות הראשונות שלי כאן את תדעי מי זה הרוח...אבל אני יודע שהוא פה אני מרגיש את הנוכחות שלו לפעמים הוא בא כשאני שם שיר מסויים שהוא אוהב או שאני קורא לו והוא בא...כל פעם זה אחרת... תודה. בן...

למה הכוונה שאני אדע מי זה הרוח?

איך עושים את זה זה כבר סיפור אחר, תקרא את ההודעה שלי על עסקאות חליפין עם שדים.

למעלה