שאלה

Lali L

New member
שאלה../images/Emo13.gif

האם יש לאביתר בנאי הופעות בקרוב? האם הוא מופיע בכלל?

בטח שהוא מופיע ../images/Emo12.gif

ההופעות הקרובות הן: 17.3 סיטי הול, חיפה, מוצ"ש, 21:30 29.3 תאטרון תמונע, ת"א, יום חמישי, 22:00 5.4 מופע זריחה, מצוקי דרגות, ים המלח, 4:30 (בין חמישי לשישי) אני חושבת ששאר הפרטים בלוח האירועים של הפורום ואם לא, זה יהיה בימים הקרובים, מומלץ בחום להגיע!
שבוע טוב.

Lali L

New member
תודה../images/Emo9.gif

קצת חדשה בכל הקטע של אביתר בנאי
אבל כבר נדבקתי לדיסק מצויין

לאיזה אחד? יש לו שלושה..

יש את הראשון שנקרא באופן מפתיע "אביתר בנאי", את השני שנקרא "שיר טיול" והאחרון (בינתיים
) נקרא "עומד על נייר".. בכל אופן, אף פעם לא מאוחר להתחיל והופעות זה תמיד מאוד מאוד מומלץ..

TEENAGER1

New member
הוא מופיע עכשיו עם אמיר צורף

(שהוא - למקרה שאת לא מכירה את השם - גיטריסט על ומעבד בחסד, שעובד עם אביתר כבר הרבה זמן). עדי נתנה לך את תאריכי ההופעות הקרובות, ואכן - כל הפרטים על ההופעות תמיד מתפרסמים בלוח האירועים של הפורום. ברוכה הבאה!

Lali L

New member
עוד שאלה../images/Emo13.gif

טוב כמו שאמרתי אני די "חדשה" בכל הקשור לאביתר בנאי, אז החלטתי להסתכל פה על הטאגליינס ועל דברים ישנים ובשרשור פלייליסט חלומי (או משהו כזה) וגם בסקר כתוב על זה שהוא לא יבצע את "תאטרון רוסי" ורציתי לדעת למה? אם יש לזה סיבה מסויימת? תודה וסליחה על ההטרדה

הממ.. אני מניחה שהתקדמות בקריירה?

ודווקא לקהל שמתעקש על השיר הזה
וכמובן שזה גם לא מתאים כבר לסגנון החיים שלו ובלה בלה בלה.. אבל בגדול, אני מניחה שהוא עושה דווקא, ובצדק
(אני מבינה שעוד לא היית בהופעה אז לידע הכללי- יש לקהל נטייה לבקש באופן עיקש את השיר הזה בכל הופעה מאז שהוא ירד.. אז הוא בהתחלה המציא תרוצים של "השיר הזה לא עושה לי טוב" וכאלה, אח"כ הוא עבר למשהו יותר פשוט כמו "לא בא לי!" ואז הוא כבר השתעשע עם כל מני "יותר חזק.. ולא שומעים.." של קייטנות והיום הוא סתם מתעלם בחינניות
מלך
!

B l a c k tears

New member
לדעתי המשפטים שהוא אומר

["לא בא לי!" ו"יותר חזק"] נאמרים סתם בשביל להצחיק ולהשתעשע עם הקהל ואין באמת כוונה של דווקא. הוא לא ילד בן 12,אם הוא היה רוצה לשיר את השיר הזה הוא היה שר אותו גם אם כולם היו צועקים בוז כשהוא היה מתחיל. די עם הפרשנויות הנסתרות.. הבנאדם שינה את כל החיים שלו ומאיזה סטלן הוא הפך לדתי עם בית ומשפחה ולא מתאים לו לשיר שיר שיש בו קללות וכל השיר מאחל רע ומלא בציניות ושנאה,זה הכל. אני יודעת שאת שונאת שכל דבר מקשרים לחזרה בתשובה שלו אבל.. ניוזפלאש,זו האמת. אני לא חושבת שאם הוא לא היה דתי הוא לא היה חוזר לשיר את השיר הזה מתישהו.. פשוט עכשיו זה נוגד את כל מה שהוא מאמין בו ואת כל הקטע של הדת,שהיא מלאה במצוות ומעשים טובים ו.. פתאום לשיר שיר מלא איחולים רעים למישהי? נה.

TEENAGER1

New member
גם אני לא חושבת שזה עניין של דווקא,

אבל לא הייתי תולה את זה רק בדת - ככל הזכור לי, הוא הפסיק לשיר את השיר הזה בהופעות עוד לפני שהוא נהיה דתי. הוא פשוט התבגר, נראה לי שיש משהו מאד ילדותי בלאחל את כל הרע שבעולם לאדם שנפגעת ממנו. הוא עבר את השלב הזה בחיים, התגבר על הפרידה שהייתה ואני יכולה להבין למה הוא אולי כבר לא מוצא חיבור לשיר הזה.

גם כלום לא עצוב

מלא בציניות ודברים רעים.. וגם אבות ובנים (מי יקבור את מי וכו'..) וגם.. וגם.. בקיצור, הייתי מציעה לך לחשוב על זה שוב
וזו לא פרשנות נסתרת, היא מאוד גלוייה, לי לפחות
ברור שמשהו בתוכן של השיר גורם לו לא לרצות לשיר אותו יותר.. ממש לא בגלל הדת אם תשאלי אותי אבל בא לי להקיא כבר מהדיון הזה אז אני בעד לסיים אותו כאן..

זה קשור לאפרת בן צור

קראתי ראיון איתו ב'מקור ראשון' לפני כמה חודשים והוא אמר שם שהוא לא יחזור לבצע את השיר הזה(שכולו שנאה לאפרת בן צור, ותקווה שהיא תשאר לבד לנצח) עד שהיא תתאהב או תתחתן או משהו כזה.

למעלה