שאלה באיזה תאריכים בדר"כ יוצא קורס מדצ"ים? או רק באיזה חודש...? תודה
H HMEH New member 26/2/07 #1 שאלה ../images/Emo13.gif באיזה תאריכים בדר"כ יוצא קורס מדצ"ים? או רק באיזה חודש...? תודה
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 28/2/07 #10 ויינר עידכנה, אבל התכוונתי כאילו למה זה רק שישה ימים:] ..
ו ויינר הקטנה New member 27/2/07 #5 תיקון: קורס מד"חים הוא מה24.6 על ה30.6. הקורס מד"צים הוא מה24.6 עד ה3.7...
ו ויינר הקטנה New member 1/3/07 #11 קוצר? הוא לא... הוא תמיד היה קצר יותר מהמד"צים באיזה שלושה ימים...
ק קונדסון החסון New member 27/2/07 #6 ../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif היום ראיתי לי לתומי הפיג'מות בערוץ הילדים ובפרק היה הדוד של אלונה שבא לבקר מהקיבוץ והם שרו שירים ונחשו איזה חולצה של איזה תנועה הם לבשו: ניחשתם נכון חולצה כחולה של בני המושבים זה כזה גאוניייי
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif היום ראיתי לי לתומי הפיג'מות בערוץ הילדים ובפרק היה הדוד של אלונה שבא לבקר מהקיבוץ והם שרו שירים ונחשו איזה חולצה של איזה תנועה הם לבשו: ניחשתם נכון חולצה כחולה של בני המושבים זה כזה גאוניייי
S spraizler New member 27/2/07 #7 כן ידוע כבר לפני איזה שנה מישהו אמר וכולם התלהבו וראו. אל תתרגש יותר מדי.
ג גזר גם עדי New member 27/2/07 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מעניין עוד כמה פעמים ישדרו את הפרק זה ואנשים יתלהבו מחדש. [חוצמיזה שכל פעם זה מצחיק לגלות כמה אנשים רואים הפיג'מות ] להלהלהלהללה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מעניין עוד כמה פעמים ישדרו את הפרק זה ואנשים יתלהבו מחדש. [חוצמיזה שכל פעם זה מצחיק לגלות כמה אנשים רואים הפיג'מות ] להלהלהלהללה.
ג גזר גם עדי New member 1/3/07 #13 ../images/Emo207.gif. המדבית התפטרה../images/Emo4.gif אז שוב נשארנו בלי מדב בשיא הפעילות.. אין לי מושג מה ישאר במושב הזה בקצב הזה. [מישהו מחפש עבודה בתור מדב?] כולם עוזבים
../images/Emo207.gif. המדבית התפטרה../images/Emo4.gif אז שוב נשארנו בלי מדב בשיא הפעילות.. אין לי מושג מה ישאר במושב הזה בקצב הזה. [מישהו מחפש עבודה בתור מדב?] כולם עוזבים
A aa100000 New member 1/3/07 #17 אתה רוצה שיגישו אותו על מגש של כסף? לפי מה שהיה במיונים, צריך לפעול מאוד קשה בשביל גרעין, כי במועצה הזאת אין אפילו ביקוש לגרעינרים...
אתה רוצה שיגישו אותו על מגש של כסף? לפי מה שהיה במיונים, צריך לפעול מאוד קשה בשביל גרעין, כי במועצה הזאת אין אפילו ביקוש לגרעינרים...
ג גזר גם עדי New member 1/3/07 #19 בגזר אין ביקוש? יכול להיות שאני טועה, אבל לפי ה שאני הבנתי הרבה היו רוצים לגרען בגזר.