שאלה

ssyוM

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

לרגל אליפות ישראל בהרכבת פאזלים שתתקיים השבוע בקניון באר שבע רצינו ( חברי פורום פאזלים ואנוכי ...) לדעת בכדי להגיע לקניון הנגב בבאר שבע באיזו תחנת רכבת עדיף לרדת : תחנת באר שבע מרכז או תחנת צפון /אוניברסיטה
אתם מוזמנים להצטרף אלינו לפורום כמובן באמצעות הקישור בחתימה .

or568

New member
שלום

תחנת באר שבע מרכז היא בעצם התחנה המרכזית באזור העסקים של באר שבע ששם מאוד קרוב נמצא קניון הנגב תבואו יהיה כיף...

or568

New member
אני מקווה שתהנו מבאר שבע

הן מיופיה והן מגורדי השחקים שיש בה :)

אממ אז ככה....

קניון הנגב במרחק יריקה <אני קצת בוטה> מתחנת רכבת מרכז, כאמור התחנה הסופית תצטרכו לרדת ממנה ומצד שמאל של היציאה מהרכבת יש את התחנה המרכזית, תלכו לכיון ותמשיכו רק ישר, לאחר מכן תראו כביש שאחריו נמצא קניון הנגב שיהיה בהצלחה :)

האדרים

New member
גם אנחנו מפורום פאזלים ויש לנו שאלה

אנחנו שוקלים אפשרות להגיע לעיר לאירוע הפאזלים. 1. אם מגיעים ברכב פרטי, לאיזה שלטים עלינו לשים לב בדרך (החל בכניסה לעיר ופנימה לתוכה - אנחנו מגיעים מכיוון צפון). 2. יש לנו 2 ילדים בני 7 ו-9 וברצוננו לדעת אילו מקומות נוספים באים בחשבון לסיור, תיור, ביקור וכד'. נודה על תשובתכם. חג שמח.

Superdror

New member
אתם נכנסים לעיר מכיוון תל אביב..

וכל שנותר לכם לעשות הוא לנסוע רק ישר - עד אשר תראו את קניון הנגב משמאלכם. בקניון יש חנייה בחינם החל מהשעה 7 בערב. (עוד מעט מישהו יפרט את מספר הרמזור בו תפנו שמאלה, אין לי מפה ממוספרת). מעבר לכך - כשאתם מדברים על מקומות נוספים לטיול - האם אתם מדברים על מרכזי קניות וכו' ? או שמא, על אתרים בעלי ערך היסטורי לעיר/מדינה ? תמיד אפשר לקפוץ ל"באר אברהם"/ מוזיאון הנגב או משהו בסגנון. תתני לנו יותר מידע מה מעניין אתכם יותר - וננסה לעזור.

האדרים

New member
אז ככה ...

"צר לנו לאכזב אותך", אבל אנחנו אכן מתעניינים באתרים בעלי ערך היסטורי (נתחיל מהעם והמדינה) ו/או מוזיאונים. בכל מקרה, גם אם לא נגיע או לא נספיק הפעם, אנחנו מתכננים נסיעה לאילת - ובאר שבע בהחלט עשויה להיות מקום טוב לחניית ביניים. מה לגבי השוק הבדואי, עדיין קיים בימי חמישי ? (פעם אחרונה שהיינו בעיר היתה מזמן מזמן מזמן....)

טולייצ

New member
כן

אלא אם כן מזג האוויר בעייתי אבל משום מה בחנוכה השנה,מזג האוויר פשוט נפלא

Superdror

New member
צר לי לאכזב אתכם...

אבל אתם לא מאכזבים אותי. אם לא בשעה מאוחרת - הייתי מציע להתחיל בעיר העתיקה, לעבור במוזיאון הנגב, גן אלנבי, משם לרדת במדרחוב ולבקר בבאר אברהם. כמו-כן, אפשר לקפוץ ולבקר באנדרטת חטיבת הנגב - מומלץ להביא מצלמה, אפשר לצלם שם תמונות מעניינות
ביקור מהנה. דרור, לא מאוכזב.

Superdror

New member
וזה יעזור עם קצת רקע על העיר העתיקה

קישור מצורף. ובית הספר לילדי הבדווים בשיפוצים, אז תוותרו עליו.

davidlayba

New member
אהלן Superdror ...

אני חדש כאן בפורום , רק היום גיליתי את הפורום הזה, בזמנו פנתה אליי תושבת ירושליים בפורום www.virtualtourist.com בטענה כי אין שום דבר [באתר] על באר שבע ויש לעשות בנידון משהו. הרמתי את הכפפה נכנסתי לאינטרנט הוצאתי רשימת אתרים יצאתי עם מצלמה קטנה לכיוון באר אברהם ע"מ לאסוף מידע ומשם התחלתי את המסע בזמן. לומר לך את האמת כמעט ודמעות זלגו מעיניי לראות את כל המקומות היפים אשר רובם לא מתוחזרים או תחת בעלות המשטרה, פאבים למינהם,נכי צהל ועוד ... במקום שישמרו כאתר פשוט מזעזע ! שבת שלום

למעלה