שאלה.

p k a k

New member
שאלה. ../images/Emo13.gif

האם המיונים לחיל המודיעין עלולים למנוע ממני לקבל זימונים למיונים של חילות שונים (תיקשוב).

hever2

New member
תלוי איזה מיונים

חלקם הגדול כן יחסום לך לקבל מיונים רגילים של הצבא .

p k a k

New member
אכן. לזה אני ממויין בחיל המודיעין.

בחיל התיקשוב יש יחידות שלדעתי הרבה יותר מפתות. בקטנה. תודה.

GuestOfHonor

New member
יותר מפתות?

בתור מי שמכיר את ההיצע (גם בחמ"ן וגם בתקשוב) - שלא ידאיג אותך, במודיעין יש הרבה דברים מעניינים למי שאוהב את התחום, ולא נראה לי שליחידות הרלוונטיות בתקשוב יש דברים הרבה יותר מעניינים להציע (אם כי בהחלט יש מה לעשות).

p k a k

New member
תקשיב.

בסה"כ, אינני בקיע מספיק בפרוייקטים שביצעו אנשי חמ"ן, אולם נתקלתי ושמעתי על פרוייקטים מדהימים שעשו בחיל התיקשוב (אני מדבר על יחידות הנספחות ללוט"ם וכדומה). אגב, ללא קשר לגאוות יחידה - רק רציתי לברר באשר לחלון ההזדמנויות שיש לי לכל מקרה. השאלה הובאה מתוך עניין בלבד.

GuestOfHonor

New member
מן הסתם אתה לא בקיא

כי יש עניין קטן שנקרא "בטחון שדה", ואם מישהו מחמ"ן הצליח לפרוץ למחשב של אחמדניג'אד ולעשות שכל פעם שהוא משחק סוליטר הוא יקבל קלפים גרועים, אז כנראה שלא תדע מזה
. בכל אופן מה שאני אומר זה שאם אתה מצליח להתקבל לאחד מהקורסים הרלוונטים בחמ"ן - לך על זה. רוב הסיכויים שלא תצא מקופח. לגבי השאלה עצמה, אין לי מושג אם גאמא חוסם מנילה (ולכן גם את מקצועות המחשב).סורי!

p k a k

New member
עד כמה שזכור לי...

מדובר באיתור מוקדם (והרי לכך דאגתי). האם המנילה מקבילה לאיתור מוקדם (אגב, לא קבלתי אחת, ואני בתחילת י"ב)?
אני מודע לעובדה שלא אצא מקופח - אל חשש.

למעלה