מתקרבת ל-20..
M MissPop New member 27/9/06 #56 27 אני גדולה מקרן בדיוק בחודש חח ורייצ'ל, גם אני מכחישה את ה-5 חודשים, לא רוצה 28
M MissPop New member 28/9/06 #79 ../images/Emo6.gif אהה ואללה... חשבתי שזו את הגבת נו טוב, ככה זה כשגולשים בבוקר וממהרים לאוטובוס
M MissPop New member 28/9/06 #80 ../images/Emo6.gif אהה ואללה... חשבתי שזו את הגבת נו טוב, ככה זה כשגולשים בבוקר וממהרים לאוטובוס
ע עדי C New member 27/9/06 #58 ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ד דנדוש הצהובה New member 27/9/06 #65 וואו באמת יש פה מגוון גדול! אה, ושמחתי לראות שגם קרן הגיבה... והחמיא לי קצת כשאמרו שזו פעם ראשונה שהיא מגיבה פה, לכבוד הוא לי אגב, מתי היה המפגש האחרון של הפורום? ומתי הבא? (חחח כמו שאמרתי, אני דיי חדשה פה... זקוקה לעדכונים) תודה!
וואו באמת יש פה מגוון גדול! אה, ושמחתי לראות שגם קרן הגיבה... והחמיא לי קצת כשאמרו שזו פעם ראשונה שהיא מגיבה פה, לכבוד הוא לי אגב, מתי היה המפגש האחרון של הפורום? ומתי הבא? (חחח כמו שאמרתי, אני דיי חדשה פה... זקוקה לעדכונים) תודה!
נ נעה של ה י ם New member 27/9/06 #67 יש מפגש כל הופעה בערך../images/Emo6.gif אבל הממש מפגש היחידי שהיה, היה כשקרן הופיעה בטאוור במגדל האופרה.
יש מפגש כל הופעה בערך../images/Emo6.gif אבל הממש מפגש היחידי שהיה, היה כשקרן הופיעה בטאוור במגדל האופרה.