שאלה

subatoi

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

שלום! רציתי לשאול באיזה דיסק נמצא השיר "הנסיך הקטן", ובאיזה דיסק נמצא השיר "לחיות בניו-זילנד"? חיפשתי ברשימות השירים שיש במומה, ומשום מה לא מצאתי אפאחד מהם.

תשובה:

"הנסיך הקטן", הוא שיר אשר אתניX ביצעה בפסטיגל 1994 וקטפה עימו את המקום הראשון. השיר, נמצא בדיסק הפסטיגל, של אותה שנה. באשר לשיר "לחיות בניו-זילנד", הוא נמצא באוסף היחיד שאתניX הוציאה עד כה ב-1995, "האוסף של אתניX". מעבר לזה, ברוך הבא לפורום ואתה יותר ממוזמן ליטול חלק פעיל כאן. שב"ש.

"מקסימום אתניX", עפ"י הידוע לי

יצא ללא כל אישור של הלהקה,דרך חברת התקליטים "הליקון" שהייתה הית הראשון של אתניX ואשר היווה את אחת הסיבות(בטח המרכזית שבהן) לפרישת הלהקה מהחברה הזו. יש כאלה, שמחשיבים את זה כאוסף השני של הלהקה.אני, לא!!!!!!!!!!

subatoi

New member
אז הם לא מופיעים יחד בשומקום?

בעסה
. שני שירים נפלאים שלא שומעים אף פעם ברדיו.

KeLeMeNcY

New member
השיר "הנסיך הקטן"

לא יצא בדיסק לכן תוכל להוריד אותו מהאתר שלי (ב"קישורי הפורום" )

Londonderi

New member
תיקון לקלמנסי...

השיר "הנסיך הקטן" יצא אמנם על דיסק אך לא דיבק של הלהקה. הוא יצא על דיסק של הפסטיגל שנקרא "להיטי זהב" כלכך הרבה זמן לקח לי למצוא את הדיסק הזה וכולה כולה בשביל שיר אחד. לא פלא השיר הזה מפאר את תחתית העמוד של כל הודעה שלי...

subatoi

New member
ממש בעסה.

אם שני השירים הנפלאים האלה היו על אותו דיסק, הייתי הולך לקנות אותו. ממש בא לי פתאום. מוזר שהנסיך הקטן הנפלא לא יצא בשום דיסק של הלהקה.

למעלה