שאלה

shelly1975

New member
אהההההההה את מתכוונת ל../images/Emo34.gif

טוב, נו מה לעשות שהגברים הכי שווים הם או
או נשואים. כל השאר לא מתוסבכים מדי. לא סגורים על עצמם

ת י א ה

New member
אחי מותק

אבל מבחינה חיצונית הוא לא my cup of tea אז רוב הסיכויים הם שלא אצא עם מישהו שדומה לאחי, ולו רק בגלל הסיבה הזו.

התשובה בגוף השאלה ......סתם..

בשם עצמי בילבד , בדרך כלל אני נוהגת להכריז על שמות במצבים אינטימים (יודעת לא מודעת) ואם פתאום תבוא לי איזה קונוטאציה הלך עלי

© RoNa

New member
יש פסיכולוגיה שלמה מאחורי זה

אומרים שחלק מאתנו מחפשים את דמות האם או האב בפרטנרים שלנו. יש הבדל בין דומה חיצונית לדומה באופי. אני יכולה להבין כשאנחנו מחפשים משהו עם אותם הרגלים ואותו חינוך והשקפה. אבל חיצונית..?! קצת קריפי להתנשק עם מישהו שדומה לבן משפחה

shelly1975

New member
ומה אפשר להגיד

על זוגות שדומים אחד לשני? וראיתי הרבה כאלה. למשל גיא אריאלי והדוגמנית הזו... ניקול דיקסטרה, משהו כזה... מה זה אומר עליהם?
כל דבר אפשר לנתח פסיכולוגית

shelly1975

New member
לדעתי מאוד. בייחוד כשהיא הייתה

עם שיער קצר. אבל זה מה שמצאתי הרגע

לא

אם הוא היה ממש מזכיר מישהו מבני המשפחה שלי, אין מצב שהייתי מתגברת על זה. קרה לי פעם שהגיע לקוח למשרד, שדומה באופן מלחיץ לאחותי! איך שהוא נכנס למשרד ולמזלי התיישב ליד פקידה אחרת, נחנקתי מצחוק (ואני, כשמתחילה לצחוק, בית דין לא יעצור אותי, משהו...מכה!) אחרי שהוא הלך, ספרתי לפקידה, וזו היתה טעות חיי כי כל פעם שהוא בא לאחר מכן, עצם העובדה שידעתי שגם לה חולפת המחשבה בראש (היא מכירה את אחותי ואישרה את הדמיון) הצחיקה אותי בטירוף, והייתי מיידית קמה ויוצאת מהמשרד ... בסוף הוא קלט שכל פעם כשהוא מגיע אני יוצאת צוחקת מהמשרד הוא שאל את הפקידה : "מה יש לה ,זאתי?" אז היא ענתה לי המפגרת "זה מצחיק אותה כי אתה נורא מזכיר לה מישהי..." אז הוא ענה בשוק "מישהי???????? אני מזכיר לה מישהי???" לא ידעתי איפה לקבור את עצמי...

למעלה