שאלה

עידוק

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

אז מי שכבר מכיר את הסיפור, נולדו לי במזל גוזלים. אבל יש כמה בעיות. איך אני מוציא את האמא, בלי להלחיץ אותה יותר מידי? היא יושבת עליהם, ואני לא יכול לדעת כמה יש שם... דבר שני, האם אפשר להעריך את גיל הגוזל? לדעת אם הוא בקע אתמול לפני שבוע או לפני חודשיים? דבר שלישי, כשמתחילות לבקוע הוצות, הם בצורת קוצים לבנים כאלה נכון?! ודבר רביעי, תא ההטלה נורא נורא מלוכלך, אני חייב לנקות אותו, אבל האמא בקושי יוצרת משם אם בכלל, והגוזלים עוד לא יכולים לצאת, איך לנקות את זה?, ומתי האמא תצא לאלתר? כלומר תצא, ולא תשב יותר על הגוזלים, שהם יהיו בוגרים מספיק כדי לצאת, מתי ? תודה רבה ואינסופית למי שיענה
[ ככמה זה אחרי 3 שעות חדו"א
]

ERRI

New member
כנס

אין אפשרות להוציא אותה בלי שהיא תילחץ האפשרות היחידה היא להמתין שתצא לבד לאכול או לשתות ואז תראה. כן הנוצות שמתחילות לצאת הם כמו קוצים קטנים, אין אפשרות מדויקת לדעת בני כמה הגוזלים (תמיד אפשר להעריך). בענין ניקיון התא אתה לא אמור להתערב בזה רק לאחר שהם יצאו תנקה להם בשביל ההטלה הבאה . כאשר הם יהיו בסביבות גיל שלש שבועות וכבר מכוסים נוצות האמא יותר לא תשב בתא היא תיהיה רוב הזמן בחוץ ואפילו בלילה היא כבר לא תיהיה בתא. שיהיה בהצלחה.

למעלה