שאלה

שאלה../images/Emo13.gif

שלום לכולם! נכון להיום יש ל 3 קוקטיילים שאחד קניתי בתור האכלת יד ואת השניים האחרים אני אילפתי . בעבר היו לי עוד תוכונים . אני מרגישה שאני רוצה לעבור לסוג חדש של תוכים (רצוי קצת יותר גדולים) חשבתי לקנות זוג ג'אקו פראיים לרבייה והשאלה שלי היא האם אתם חושבים שאני כבר מוכנה לעבור לגדל ג'אקו לאחר 3 שנים של גידול תוכים קטנים? ואיזה תוכי אתם חושבים כדאי לי לגדל (לרבייה)? תודה מראש , אלינור רויזמן

תנסי......

דררות הם יפות ויש אותם בצבעים יפים ואם לא אז תנסי קוניורים או לורים גם אותם לא צריך ניסיון ואחרי שתעבדי איתם תיהייא מוכנה לגאקו כי בשביל לגדל גאקויים צריך הרבה ניסיון ולא ישר לעבור מן קוקטלים לגאקויים משתי סיבות הם עלולים למות עם לא תטפלי בהם כראוי ודי קשה להרבות קוקטלים ממני הראל

linus2k

New member
תנסי

תראי אני לא ברתי שלב שלב ברמת הגודל של התוכים וברוך השם אני דיי מתקדם היום אם את מרגישה שאת מוכנה לגדל תוכי גדול תאספי קצת מידע ותלכי על זה זה לא "תורה מסיני" פשוט לגאקויים ופראיים עוד צריך מחב משלהם כלובגדול משלהם במקום שלא עובים לידו הרבה אנשים כל היום כל זה אם את וצה שיתרבו ולא יתביישו ! כמובן שהם לא ימותו מזה שיעברו לידם אנשים ! בקיצו תנסי לך להרבות משהו קודם כי לפי מה שהבנתי לא הרבת כלום עד עכשיו תתחילי לך עם דררות או קאקריקים קוואקרים אמממ יש הרבה בינוניים שישמחו להתרבות אצלך :) סליחה על המגילה

למעלה