שמתי לב שאם אני נכנס למירק דרך חיבור מהיר בכבלים אז ההוסט שלי מקוצר ומורכב רק ממספרים. בחיבור ADSL זה לא המקרה. מישהו יודע אם יש אפשרות להפוך את ההוסט בADSL להוסט יותר "מקוצר" שלא מורכב משם הספקים כמו BEZEQ או NETVISION?
שנכנסתי באמצעותם למירק השתמשו בפרוקסי או BNC? אני למשל מחובר דרך נטויז'ין ושבוע שעבר גם ההוסט שלי היה נראה כך. האם זהו משהו שאפשר לבקש מספק האינטרנט שלי?
שינוי שלו בדרך כלל יעלה כסף. בארץ, רוב ה-IPים (וכתוצאה מכך, גם ההוסטים) הם דינאמים (אצל משתמשים ביתיים)- ככה שכל חיבור או אחרי זמן מסויים, הכתובת משתנה. ספקים גדולים (בדרך כלל) משתמשים במספר טווחי כתובות, ובהוסטים שונים לסוגי חיבורים וערים שונות. ככה שפעם אחת קיבלת כתובת של טווח X, ופעם אחרת כתובת של טווח Y. אם אתה רוצה כתובת אחרת, תצטרך לקנות BNC כלשהו (או להשתמש בשירותים עסקיים מתקדמים של הספק ל-IP קבוע עם דומיין משלך).
ובפול IP שנפלת עליו.. אני למשל בברק, מדי פעם אני מקבל הוסט, מדי פעם לא. תלוי על איזה פול של IP נפלתי. אתה פשוט נופל כל פעם על פול (טווח) IP אחר של הספק, שכל אחד מוגדר אחרת. מזה משנה לך בכלל?
כמו שכבר צינתי אני מתחבר דרך נטוז'ין ובפעם ההיא שהתחברתי ההוסט שלי לא הופיע בצורה הרגילה(23e86861.netvision.net.il...) אלא בצורה הזאת:285ef2b1.1ccf6d0X... האם אני יכול לבקש מהספק שלי שיחבר אותי דרך אותו טווח או שזה מקרי?