שאלה..

פהpumiky

New member
שאלה..../images/Emo13.gif

אמנם לא כל כך קשורה ללימודי נהיגה ותאוריה...אבל זה קשור לאנשים לא אחראיים שמאבדים את הדוחות חנייה שלהם... אז איבדתי את דוח החנייה שלי..ואני צריכה לשלם אותו..אם אני לא אעשה זאת החוב ילך ויגדל...מה אני עושה?

p o l a r i s

New member
תיכנסי לאתר של רשות הרישוי

http://www.mot.gov.il ושם תחפשי את זה או שתגשי לרשות הדואר ותתני להם את מספר תעודת הזהות שלך והם ימצאו את זה או שתגשי לסניף מספר הרישוי

be_roo

New member
איך קשור משרד הרישוי לדו"ח חניה?

דו"ח חניה ניתן ע"י המשטרה או על ידי רשות מקומית. עכשיו השאלה, האם אבד לך אותו דו"ח שהוצמד לשמשת הרכב, אם כן, אז אין מה לדאוג, העתק נוסף השל הדו"ח חייב להשלח גם לכתובת של בעל הרכב. אם איבדת דו"ח שכבר נשלח בדואר פני לנותן הדו"ח (דיינו המשטרה או הרשות שבה חנית שלא כחוק) ושאלי מה הפרוצדורה לקבלת שובר תשלום נוסף.

פהpumiky

New member
אוקיי..

הדוח שהיה מוצמד נאבד לי...אבל לא קיבלתי עד עכשיו שום מכתב ושום העתק... ככה אנראה לי שאני באמת צריכה לשאול מה הפרוצדורה של קבלת שובר תשלום נוסף או שפשוט אני יכולה ללכת לרשות הדואר ולשלם?

BlackSheep

New member
אז

פשוט תחכי לקבלת התראה או משהו כי חייבים לשלוח בדואר כי מישהו יכול סתם להוריד את הדוח ואז את יכולה לטעון שלא קיבלת את הדוח ולכן את לא חייבת לשלם אז פשוט תחכי ותקווי שלא יגיע כלל

zigd

New member
דוח חניה אבוד

גברת נכבדה : אין מה להתרגש , דוח חניה שאבד , אמורים אנו לקבל דוח מחודש אחרי פרק זמן של שלושה חודשים , המחוקק ראה בדוח חניה או בשפת המחוקק דוח הדבקה , כדוח שהרוח העלימה אותו , ולכן כך מתיחסס המחוקק אין מה לדאוג דוח חדש ישלח אליך , לא נכון הדבר לגבי יתר הדוחות שמקבלים ביד , או בדאר .

פהpumiky

New member
ורגע...המחיר לא יעלה..

בדוח היה כתוב שיש לי 90 יום לשלם את הדוח...שזה שלושה חודשים...אני משארת שהמחיר עולה אחר כך.? ואם אתה אומר שאני אקבל בתום התקופה של 90 היום דוח מחודש אז המחיר ישאר מאה שקלים?

BlackSheep

New member
את

את צריכה להבין אם הם לא שולחים לך בדואר עד אז הם בבעיה לא את מאחר שזה לא היה דן"ח שנתנו לך ביד אז אין להם דרך לדעת בודאות שקיבלת אז אין להם שום טענה נגדך עד שתקבלי בדואר

Kido2222

New member
אני מגיב רק בגלל החתימה שלך... :)

אלוהים מת... אמת... אבל ניטשה אמר את זה ולא ניטצה... :)

פהpumiky

New member
אני יודעת...כבר העירו לי על זה...אב

אני אוהבת לכתוב את שמו ככה....
שוברת מוסכמות שכמותי...מו הא הא הא

Kido2222

New member
אבל המשפט יפה...

אכן אהבתי... :) בן כמה אתה? פנה אלי במסריים או ב icq#:86838854

למעלה