שאלה

שאלה ../images/Emo13.gif

קודם כל התחלתי לראות את העונה השלישית והיא ממש ממש מדהימה!!! אני כל כך נהנה חחחחחחחחח זה לפעמים פתטי
אני אשכרה לא מרשה לעצמי לראות יותר מ 2-3 פרקים בשבוע כדי שלא יגמר לי חחחחחחחחחחח........ בכל אופן רציתי לברר כמה דברים בבקשה: א. האם זהנ נכון שלעונה השלישית יש רק 14 פרקים? ב. האם העונה השלישית היא העונה החדשה ביותר או שכבר שידרו בארה"C גם את הרביעית? תודה מראש!

netaK

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

כן, בעונה השלישית יש רק 14 פרקים,היא העונה החדשה ביותר והיא נגמרה לפני...שבועיים, שבוע וחצי למתעקשים, העונה הרביעית תתחיל במרץ באר"הב

איך נשרוד עד אז?? ../images/Emo10.gif

מוזר חשבתי שבדרך כלל עונות הן כ 20-25 פרקים למה הם קיצרו הפעם?

ayaliar

Well-known member
יהיה קשה אבל זה יגיע

הם קיצרו כי חלק מהשחקנים רצו זמן לפרוייקטים אישיים ולצלם 22 פרקים לוקח המון זמן... אני מניחה שזה גם עניין של כסף אבל זו רק השערה שלי. גם העונה הבאה תהיה 14 פרקים

../images/Emo7.gif בינתיים נשאר לי לראות רק את

הפרק האחרון של העונה השלישית וכמו פרסי טוב
אני לא רומה שזה יגמר לעולם!!! אולי אני אראה רק 3 דקות כל יום וככה ישאר לי כל הקיץ?

רינת4

New member
טלי!!

בת-אדם לא יכולה לעשות טעות בלי שתוסיפי את זה לחתימה שלך??? לא, סליחה- בלי שתשני את החתימה שלך לגמרי??? זה באמת יותר חשוב מהמשפט של....נו! אי שקוראים לו???

mya 6

New member
נצל"ש לשרון...

שרון, זוכרת שבקשתי ממך אם את יכולה להכין לי רקע למחשב וביקשת ממני שאני אשים תמונה מועדפת...? אז זהו- שאין לי תמונה מועדפת... (תזכורת-למצוא לעצמי תמונה מועדפת) אז למעשה... את יכולה להכין איזו תמונה שבאה לך.... אני אקח אותה ברצון!

למעלה