שאלה

guy666zzz

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

לפני בערך שנתיים הצתרפתי לקראטה (שוטוקן) ולמדתי שם בערך חצי שנה. אני רוצה לחזור עכשיו ללמוד קאראטה או איזושהי אמנות לחימה אחרת, לכן אני רוצה לשאול איזה אמנות לחימה כדאי לי ללמוד? כדאי לי לחזור לקראטה או ללכת ללמוד קונג-פו עם חברים שלי? אלה אמנויות לחימה דומות? איזו יותר קלה ללמידה ותניב תוצאות יותר מהר?

לקבלת תוצאות הכי מהירה

אבקת סודה לשתיה, מעורבבת עם קצת כורכום וממרח שוקולד לבן - מערבבים הכל ביחד, עם שמקבלים כדורי צ´י. ניתן לקשט איתם עוגות ימי הולדת, או לשלוח אותם לעירק.

לחימה משולבת../images/Emo70.gif

משום שמשלבת בן קראטה לאגרוף תאילנדי. וכידוע לא צריך להיות גאון גדול בשביל לעשות אגרוף תאילנדי, והיעילות היא רבה ומהירה לכן תתקדם מהר בקטע שכבר תוכל להגן על עצמך דיי מהר.. ובשיטה של מגע מלא.

כדורי הצ ´י../images/Emo3.gif

סלבו הלכתי ליבדוק את הכדורים האילו זה עובד כל כך מהר ששלחתי את השאר לעירק . זו התשובה לכול מי ששואל מה ואיך לילמוד ומסרב לשמוע ולהחליט לבד . כדורי הצ´י המיוחדים נותנים גמישות ,עושים סיבולת לב ריאה ...ובכלל.

amir_aikido

New member
../images/Emo18.gif אתה מעביר כדורי צ,י לעיראק

אתה לא מתבייש, להעביר חימוש כזה מסוכן למשטר העיראקי
כשסדאם חוסיין יקפץ כדבורה, יתחכם לכל הפצצות החכמות וידלג לו בין טילי השיוט, וישתמש בטכניקות צ,י לשדר את כוחו הרחק ולעקוץ את האמריקאים אתה תהיה האשם
ראה הוזהרת
אמיר

../images/Emo3.gif../images/Emo8.gifכדור הצ ´י נשק העתיד .

ככול שידוע לי כדורים סודיים מסוג זה הועברו לעירק כן אבל לא לידי המשטר אלא לכורדים בצפון עירק . את תוצאות הכוח הכדורי מדינתינו הקטנה סופגת עד היום.

למעלה