שאלה

Kettercat

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

אפשר לקרוא את זה בשרשור הזה גם כן. אני מנסה להוסיף מסגרת של 1 פיקסלים ל-Layer בפוטושופ 6, אבל משום מה הוא יוצא לי נורא, נורא עבה - לא משנה על כמה אני מכוונת אותו. יש למישהו רעיון איך אני יכולה לעשות את זה שיצא טוב?

nitsik

New member
אפשרות אחת...

היא לעשות את המסגרת באמצעות כלי הציפורן (וגם את החלק המעוגל שלה). לאחר מכן: ניתן ללכת ל- edit-stroke, לקבוע גודל קו של פיקסל אחד ולאשר. התוצאה תהיה מסגרת עם גבול דק מאוד.

nitsik

New member
אפשרות אחת...

היא "לצייר" מסגרת בעזרת כלי הציפורן ולהפוך את המסגרת ל- selection.(בעזרת כלי הציפורן את יכולה לעשות גם את החלק המעוגל של המסגרת). לאחר מכן: ללכת ל edit-stroke, לבחור גודל קו של פיקסל אחד ולאשר. התוצאה תהיה מסגרת דקה.

Be Izi

New member
הבעיה היא כנירא בגלל...

שהבחירה שלך "מטושטשת" כלומר: גם בחירה בפוטושופ יכולה להתנהג כמו כתם של צבע, היא יכולה להיות עם גבולות חדים או גבולות "מטושטשים" או רכים, למרות שסימון "הנמלים הרצות" (כינוי לסימון הבחירה" נירא חד. פתרון אפשרי: 1. ללחוץ על המקש Q 2. בתפריט ה Levels להצמיד את שתי החצים משני קצוות הסקאלה כמעט למרכז. 3. לחזור למסמך וללחוץ שוב על Q. 4. לעשות שוב Stroke, ואני מניח שהפעם הוא יצא דק. הקיצור של Q מוביל (לפחות במק) אל מצב בו את עובדת ב "קוויקמסק" שזו בעצם שיטת עבודה פיקסלית ב8 ביט על הבחירה עם כול מה שמשתמע מכך: פילטרים, מברשות וכו´.....

Kettercat

New member
תודה, תודה!! ../images/Emo13.gif

לשניכם, תודה. זה עובד סוף סוף
תודה!

למעלה