שאלה

שאלה ../images/Emo13.gif

למה אביב כבר לא מיתאפר כמו פעם הו מיתאפר אבל הו איתפר פעם יותר יפה אביב שיר לי שיר עצוב ניב או שיר עצוב

מאיפה אני אמורה לדעת?

אף אחד לא האמרגן שלו כאן אביב עושה מה שהוא רוצה ומספיק למתוח ביקורת על כל צעד שלו ואגב תפסיקו עם הקטע של אביב שיר לי שיר עצוב זה נשמע כמו פרחות יומן מסע ררר

זיגוטה

New member
למה להתעצבן עליו?! ?! ?! ?! ?!

אחותי למה את מתעצבנת עליו?!... ואחחי ששאל את השאלה יש שאומרים שאביב כבר "התבגר" ולאט לאט עם השנים האיפור יורד בכמויות! בלה בלה בלה אבל ת´אמת שאני ממש לא יודעת... זה משהו ששמעתי מה"סביבבה" you know!

לא התעצבנתי

רק העיסוק בחיו של אביב מתחיל להיות מעצבן באמת למי אכפת אם היה לו קעקוע של אלינה או וואט איייברררררר או למה הוא לא מתאפר די זה מיותר אני אוהבת ת´מוזיקה של הבן אדם לא את העובדה שהיה לו קעקוע של אילנה

או או! אני חושב שאני יודע!!

כל הקטע הזה, של לשים איפור.. וכל זה, היה בשביל ליחד אותו. בשביל לעשות אותו שונה מכולם..וזה עבד. זה היה הגימיק שלו. אני חושב שהוא עבר צעד אחד קדימה, מאז שהוא התחיל את הדיסק הזה, ועוד קצת לפניו (מומנטו מורי).. הוא כבר לא מייחד את עצמו באיפור כבד ולבישת שמלות.. המוזיקה שלו, שוב, יותר חשובה. כמו פעם.. זאתי, דעתי. נא לא להתעצבן.. ^-^אלעד.

KoKolita

New member
אני לא בטוחה שזה גימיק....

אני חושבת שהאיפור, השמלות וכל השאר זה מין צורת ביטוי שכזאת... לדעתי, הוא עשה את זה מתוך משהו מעבר לגימיק, ולא רק כדי למשוך קהל.. - דבר שאני מעריכה מאוד! ואם תשימו לב, הוא עדיין שם איפור, אולי פחות כבד אבל בכל-זאת... ככה שאני לא מסכימה עם "עבר צעד אחד קדימה.." ויכול להיות שבאמת הוא התבגר, ולכן זה נעשה מתון יותר....... (אתם יודעים, גיל ההתבגרות ובלה בלה...) אבל... יכול להיות שאני תמימה, ושגם אביב גפן עשוי בעצם מגימיקים....

ליאורנ

New member
זה לא גימיק...........

ככה הוא אוהב להיות - ככה הוא גם בחיים שלו - לפחות פעם זה לא רק להופעות

למעלה