שאלה

inbarpalor

New member
שאלה../images/Emo13.gif

אני רוצה לקנות נגן MP4 אבל אני די בורה בעניינים האלה
מישהו יכול להמליץ לי על נגן עד 300 ש"ח? הכי חשוב לי שיהיו לו הרבה שעות סוללה,איכות שמע טובה ושלא ייתקע כל שתי שניות. בזיכרון מספיק לי 2 ג'יגה.. ועוד משהו, איך הנגנים של IKO ושל fujicom?

einat162

New member
לי יש נגן MP4 של IKO

נפח של 8 GB עלה לי בזמנו 250 ש"ח (היום אפשר למצוא אותו באיזור 200, ראיתי אותו במבצע מיוחד ב 180ש"ח). יש לי אותו בערך שנה ואני מרוצה. החיסרון היחידי- מסך קטן 1.8. לא לוותר על גודל המסך !!!! גם אם נראה לך שלא תרצה לראות בו סרטונים. אפשר לראות בו סרטים מצויירים (בגלל שצבעוני אז רואים טוב) ולגבי סרטים רגילים אין מה לעשות - מסך קטן, פחות ברור. הנגן בא עם מיני CD שיש בו תוכנה להמרת סרטונים לפורמט של הנגן (אפשר למצוא תוכנות דומות בחינם באינטרנט), יחסית לחברות כמו אפל (והאיי טונס שלהם) אין בלבולי שכל - המרה מהירה של סרטונים. לגבי קבצי מוזיקה, מנגן MP3 , WAV ואולי גם פורמטים אחרים בלי צורך להמיר- פשוט גוררים קבצים מהתקייה במחשב (זה בעצם היתרון הכי גדול של נגנים "זולים").

inbarpalor

New member
שקלתי לקנות את האי-פוד הזה

ראיתי אותו בחנות ב260 ש"ח אבל קראתי עליו ביקורות ממש רעות ואזהרות שהוא נתקע כל שתי שניות, וויתרתי

inbarpalor

New member
חחח אני יודעת שזה לא אייפוד, התכוונתי E-POD

אני לא עד כדי כך מפגרת

עינת כנסי שניה !

אם תצליחי "לסדר" לי את "הבעיה שלי" אז אני ייתן לך כסף כדי לקנות את הנגן שאת רוצה . עשינו עסק ? או..............שסק? יחזקאל

inbarpalor

New member
תודה../images/Emo13.gif

באמת שלא חשוב לי עניין הסרטים, אני רוצה מסך סביר רק כדי לראות את שמות השירים וכאלה. הסוללה שלו חזקה? זה הדבר הכי קריטי בשבילי..אני הולכת לנסוע די הרבה בלי אפשרות להטעין אותו למשך זמן.

einat162

New member
הערכת סוללה

בין הטענה להטענה לוקח לי בערך שבוע - אני שומעת בו מוזיקה כשעתיים ביום (נסיעה הלוך וחזור לעבודה באוטובוס, כל צד לוקח בערך שעה). בכל מקרה , תמורת 40 ש"ח את יכולה לקנות מטען USB שמתחבר לכל שקע בקיר (במקום להיות תלויה במחשב כדי להטעין). אם באמת -באמת לא חשוב לך סרטים, אולי כדאי שתיקחי בחשבון נגני MP3. בגלל שהיום כל התחרות היא למי יש יותר אפליקציות/ מסך גדול / רזולוציה טובה יותר הנגנים האלו נדחקו לשוליים והמחיר להם בהתאם. נגן MP3 של Sansa (שנחשבת לחברה קצת יותר איכותית ומוכרת) בנפח 2GB יעלה 170 ש"ח (דגם הקליפ), ה 4GB באותו דגם יעלה 220 ש"ח ( אפשר למצוא אותו ברשת KSP מחשבים ובסניפי קרביץ -במחירים האלו). אם תלכי על הנגנים ה"פושטיים" מדובר על הוצאה של פחות מ 150 ש"ח * ואם אין לך מושג מה ההבדל בין MP4 ל MP3 זה שב MP3 יש מסך שחור לבן (או בלי מסך בכלל) הוא נועד רק לשמיעת מוזיקה

inbarpalor

New member
אוקיי, תודה.../images/Emo140.gif

אני יודעת מה ההבדל ביניהם, אבל אני רוצה מסך גדול בשביל הנוחות..

Word Up

New member
זה נחמד שאתה משחק בן אדם שמבין

אבל בעצם מבלבל את השכל

or121210

New member
אין דבר כזה נגן MP4

סתם המצאה של הסינים. לדוגמה ה-sansa fuze הוא נגן MP3 עם אופציית וידיאו. ה-cowon D2 או ה-S9 הם מיני PMP, וה-ARCHOSים וה-A3 הם PMP (Portable multimedia player) i האמת שאת ה-ARCHOSים הגדולים אפשר להגדיר כ-PVP (Portable video player) ואין שום קשר למסף צבעוני או שחור לבן, הקשר הוא בתיחכום של הנגן, וגם בגדל המסך באופן מסויים. אה, והנגנים "הפושטיים" הם נגני מדבקה מהם מומלץ להתרחק.

למעלה