שאלה

מיכי7

New member
שאלה../images/Emo13.gif

שלום
אני לא בטוחה שהשאלה מתאימה לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים אז אני אשאל..
קניתי היום מכשיר MP4 של Iko , משהו נחמד עם מסך גדול, שהתפריט בו הוא תפריט נגיעה.. הייתי מרוצה והכל, עד שחזרתי הביתה וגיליתי שהתוכנת המרה שלי לא עובדת על סרטונים/סרטים ... קניתי את המכשיר כבר בבוקר והייתי מאוד סבלנית.. נתתי לו זמן לרדת.. אבל במשך משהו כמו 5/6 שעות התוכנה לא המירה סרטון של 21 שניות.. אז בינתיים יש לי אפשרות לשים בו רק שירים, והמטרה העיקרית שלי הייתה וידאו.. מה אתם אומרים?.. ללכת להחליף או לנסות קודם טכנאי מחשבים? אשמח לתשובות
מיכל

יאיר B

New member
ההצעה שלי היא לקנות נגן קצת יותר טוב שנועד

לסרטים (וזה יעלה לך הרבה יותר ממה שקנית). לגבי המרה של סרטונים: התוכנה זאת תומכת בכמה פורמטים של סרטונים. פורמטים אחרים היא לא יודעת להמיר. תבדקי פורמטים אחרים של סרטים אם אותם היא ממירה.

מיכי7

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif

כרגע אין לי אפשרות לקנות משהו הרבה יותר יקר, אני מניחה שאם היה לי הייתי כבר בודקת לגבי מכשירים יותר משוכללים.. בדקתי כמה פורמטים וזה לא העלה אותם, ומה שהכי מוזר שזה אצל השכנים זה הצליח, ואצלי בשני המחשבים זה לא ... בהתחלה התכוונתי לקנות ipod nano, עד שהמוכר בחנות אמר לי שאני לא אוכל להשתמש בו עם שירים מורדים, ושאני אצטרך להוריד מאייטונס כל שיר בדולר..הוא גם אמר שיש דרכים לעקוף את זה אבל לפחות בהתחלה לא רציתי להסתבך עם זה.. אולי יש לך הצעות למכשיר קצת יותר איכותי שמכירו לא יעלה על 1000 שקלים?
אשמח לתשובה

tweeg

New member
שאלות

הסרטים מועלים לתוכנה? התוכנה מתחילה להמיר? באיזה מחשב מדובר?

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה זאת אומרת מועלים לתוכנה? נכנסתי לתוכנה של ההמרה שקיבלתי עם המכשיר, העליתי כמו שהם מסבירים והתוכנה לא מתחילה להמיר.. ניסיתי במחשב של השכנים וזה עבד, אומנם ממש לאט אבל זה עבד בסופו של דבר.. ובקשר למחשב...אני לא ממש יודעת
לא קניתי אותו לעצמי ואני לא רואה שכתוב משהו...
תודה על העזרה

tweeg

New member
ואוו סיבכת אותי :)

אם התוכנה עובדת על מחשבים אחרים אז זו לא התוכנה ולא הנגן זה כנראה משהו במחשב: 1)הבדלים במערכות הפעלה 2)הבדלים בחוזק של המחשב 3)אולי אולי קשור לקודקים 1)צייני מערכות הפעלה של שתי המחשבים השונים 2)נסי לבדוק שאין תוכנות שרצות במקביל לתוכנה,תבדקי שהיא לוקחת מעל 95 אחוז מהמעבד 3)תורידי ותתקיני,את המלאה למישהו יש עוד רעיונות שקשורים?

O

omerdav

Guest
להגיד "מכשיר...איכותי שמחירו לא יעלה על 1000"

זה לא טוב. מספר שאלות,אם תעני עליהם נוכל לעזור לך לבחור מכשיר: תקציב? טוב,ענית על זה בעצמך,אז התשובה היא 1000 ש"ח. וידאו? האם את צריכה וידאו במכשיר? ואם כן,האם את מתכוונת לראות סרטים באורך מלא במכשיר? רדיו? האם תאזיני לרדיו במכשיר? עברית? האם את מאזינה להרבה שירים עבריים וחשוב לך לראות את שמות השירים בעברית תקינה? פיצ'רים מיוחדים? האם את צריכה רמקול,צג מגע,יציאה לטלוויזיה,אינטרנט...? נפח? כמה נפח את צריכה בנגן? בדיקה פשוטה לבירור,היא להיכנס לתיקיית המוזיקה במחשב ולהגיד לנו מה הנפח שלה. לנפח הזה מוסיפים את מס' הג'יגות הדרוש עד שמגיעים לנפח נפוץ (1,2,4,8,16,20,30,60,80,160). הרחבת זיכרון? האם חשובה לך האפשרות להגדיל את נפח הזיכרון בנגן באמצעות כרטיסי זיכרון,כמו אלו שיש במצלמות דיגיטליות? תוכנה מתווכת? האם עיקרוני לך להשתמש\לא להשתמש בתוכנה מתווכת להעתקת תוכן לנגן (אייפוד משתמש בתוכנה כזאת)? הקלטה? האם את צריכה אפשרות של הקלטה באמצעות מיקרופון מובנה\מיקרופון חיצוני\מהרדיו? סוג סוללה? האם את רוצה שהמכשיר ייפעל על בטריות AA\AAA? האם חשובה לך בטרייה חזקה במיוחד? פעילות ספורטיבית? האם את מתכוונת לעשות פעילות ספורטיבית עם הנגן?

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על העזרה
בקשר לוידאו - כן, אני מחפשת מכשיר שיציג וידאו ואם אני אוכל בתקציב שלי לקנות משהו שאני אוכל לראות בו סרטים מלאים,אז עדיף. רדיו- לא .. עברית- לא מטריד אותי שהם לא יהיו בעברית תקינה.. כל הרמקול,טלוויזיה,צג מגע ואינטרנט אני ממש לא צריכה... בקשר לבטרייה- אני מעדיפה אחת שתחזיק להרבה זמן- עדיף שתהיה חזקה / נטענת. בקשר לפעילות ספורטיבית אני חושבת שכן .. הדרישות שלי בקשר למכשיר בכלליות הן שיהיה בו מקום לפחות ל500 שירים, שהוא ינגן וידאו ושלא יהיה גדול מדי.. כל התוספות שהזכרת בהודעה לא ממש מתאימות לי.. שוב תודה על העזרה

O

omerdav

Guest
תודה על התגובה

השקעה מינימלית,בעיקרון,למכשיר שיציג סרטים באורך מלא היא 590 ש"ח. אז אני מתחיל את הצעת המכשירים מקו ה-590-1000 ש"ח,וכאלה שיכולים להציג סרט באורך מלא מבחינת המסך. אז הנה: 1. Meizu M6 - נגן עם מסך 2.4 שזה די לחוץ לסרט מלא אבל עדיין אפשר. מנווטים עם פס מגע (יכול להיות מסובך לחלק מהאנשים). מגיע ב-4,8 ג'יגות. המחירים הם 589 ו-789 בהתאמה. 2. Iaudio D2 - נגן עם מסך מגע של 2.5 אינץ'. מגע הכוונה שכל הפעולות במכשיר נעשות ע"י לחיצה על המסך עצמו. הפיצ'רים הם רבים ואפילו אם לא תשתמשי בהם,תוכלי להשוויץ. הנקודה החזקה מבחינתך היא הסוללה - 10 שעות וידאו,52 שעות מוזיקה,שזה הרבה. מאוד. בא בנפחים של 2,4 GB כשאפשר להרחיב את הזיכרון עם כרטיסי זיכרון. המחירים הם 769 ו-919 בהתאמה. 3. Sandisk Sansa View 16GB - נגן עם מסך 2.4 בנפח 16GB שמגיע עם אופציה להרחבת זיכרון. החל מ-940 ש"ח. 4. Archos 405 - "ארכוס לעניים". מסך 3.5 אינץ',הנפח הוא 2GB. ככה. החל מ-950 ש"ח. 5. Creative ZEN - נגן עם מסך 2.5 בדומה ל-D2. איכות שמע טובה. החל מ-955 ל-8GB. נקודות שאת מעוניינת בהם אצל כל אחד מהנגנים: נוחות בצפייה בסרט מלא - ארכוס בגלל המסך הגדול. עברית - במיזו רק בתפריטים,ב-D2 בעיקרון מלאה,בסאנדיסק כנראה שיש מלאה,בארכוס מלאה,בקריאטיב נעדרת. פיצ'רים - אפילו שאת לא צריכה,ה-D2. בטרייה - D2. נפח - סאנדיסק או D2 (עם כרטיסי זיכרון ה-D2 מגיע כרגע ל-12GB,בעתיד 20GB ואולי אף 36GB). איכות סאונד - קריאטיב. מחיר - מיזו. לפי מספר הפעמים שה-D2 מופיע נראה לי שהוא המנצח מבין כל אלו,אבל אם את חושבת אחרת אין בעיה עם זה.

יאיר B

New member
מי הליצן? (שנדע לא לדבר איתו).

אין שום בעיה לעלות לאיפוד כל שיר שיש לך בבית, כל עוד הוא בפורמט נתמך (על MP3 אין מה לדבר, יש עוד כמה פורמטים שנתמכים על ידו). הדבר היחיד נכון שהוא הזכיר זה שצריך איטונס כדי לעלות את השירים לאיפוד (אבל איטונס לא עולה כסף, אפשר להוריד אותה בחינם מהרשת - את מוזמנת לנסות מאתר אפל). איטונס נותנת אפשרות לקנות שירים דרך החנותך המקוונת שלה,אבל זה לא ישים בישראל (צריך לפתוח חשבון, צריך כרטיס אשראי אמריקאי...). איפוד הוא מכשיר טוב מאוד (אני מאמין שאם היה מאוד גרוע, הוא לא היה שולט בתחום). אומנם יש הרבה חילוקי דעות בעולם על המכשיר הזה (מחיר/איכות) אבל בשורה התחתונה הוא מכשיר טוב. אפשרות נוספת: איאודיו I7 או F2 למשל (אם כי הוידיאו שלהם בעיתי משהו - מסך קטן יחסית, סרטים מלאים ממש לא בכיוון). לא דורש תוכנות להעלאת מוזיקה.

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

אני לא זוכרת את שמו הפרטי של אותו מוכר, אבל המקום היה אופיס דיפו -חוצות המפרץ. גם אני לא חשבתי שזה הגיוני, כי אם באמת צריכים לשלם על כל שיר, הרבה פחות אנשים בישראל היו קונים את המכשיר. בכל מקרה אני התרשמתי שהוא לא הכי מבין..כי בסה"כ האינטרס שלו זה לנסות למכור לי ביותר יקר,ולא בפחות.. בסוף קניתי אייפוד-נאנו הדור החדש ובינתיים הוא לא עושה בעיות
תודה על העזרה

O

omerdav

Guest
תתחדשי! אבל אבל אבל

זכרי שהנאנו לא בנוי לצפייה בסרטים באורך מלא.

למעלה