יקירתי
רייקי הוא כלי לנתינה.וכשאנחנו מסוגלים לתת לעצמנו ולאחרים ודאי שהאור והיופי שבאנו מתגברים ובהכרח גם ביטחוננו העצמי. כשאנחנו מכירים בכך שמגיע לנו לקבל אנחנו יכולים להרגיש שגם לאחרים סביבנו מגיע את אותו הדבר ושם גם נולד הרצון לתת.(ועולה לי בראש המשפט הפולני:"עד שלא תלמד לאהוב את עצמך לא תוכל לאהוב אחרים. וגם "ואהבת לרעך כמוך" כמו שאתה אוהב את עצמך.ואם לא תאהב את עצמך הכיצד תאהב את רעך?) רייקי היא אנרגיה שאנחנו מקבלים ומעבירים מחוצה לנו,היא נקייה וטהורה,אין בה שכל או רגש כפי שאנחנו מכירים אותם,היא מגיעה ממקום אחר,ממקור גדול יותר מאשר עצמנו.לי אישית היא עזרה להבין את קטנותי וגדלותי בו זמנית.את ההבנה מצד אחד שאני לא שולטת בדבר ומצד שני אני נבראתי בצלם אלוהים ניתנה לי הזכות להשפיע את טובו לעולם.שם הביטחון העצמי שלי נמצא.באמונה.שהרי אם אני מאמינה בבורא עולם שהוא כל יכול וטוב ומלא חסד הרי שבהכרח אם נבראתי בצלמו גם אני כזו.ואני רק כלי להעביר במקרה הזה את אנרגיית הרייקי המדהימה לעצמי ולסובבים אותי. אז כן.לכי לעשות קורס רייקי,כי לפני הכל רייקי היא אחת המתנות היפות והשימושיות ביותר של העולם הזה.ובטוחה שאחרי שתלמדי לאהוב ולקבל את עצמך תמצאי עוד דברים רבים ומועילים לעשות איתה. חיבוק בהצלחה