שאלה

greys

New member
עדכון על יום ד'

יום רביעי: הספקתי 80% מהחומר. די מרוצה מהעניין.
הקצבתי לי 1:30 סה"כ באינטרנט. חרגתי ב 21 דקות. 21 דקות אלו ירדו מהזמן המוקצב לאינטרנט של יום חמישי. בערב יצאנו לבלות די מרוצה מהיום הזה
יום טוב לכולם!

ככה זה עובד !!

יופי ! תשמרי על התנופה שלך, תראי את ההצלחות שאת משיגה, תבחני את ההרגשה שלך. שווה להיות במקום הזה ? מה את עוד רוצה להשיג ? איך תרגישי כשתשיגי 100% מהחומר ? אני מוכרח להבין למה כתבת: "..די מרוצה מהיום הזה..."? את יכולה לפרגן לעצמך קצת יותר ? רק לפני יומיים הכל נראה שונה, לא ?

greys

New member
עדכון - לגבי יום חמישי

הי עדכון לגבי יום חמישי: היה חצי חצי חצי או יותר נכון שני שליש ראשונים של היום - היו מצויינים. למדתי, עמדתי בהגבלות שקבעתי לעצמי לגבי שימוש באינטרנט, היה טוב. מ 17:30 הפסקתי ללמוד כי היינו צריכים לעשות כמה דברים בבית ולצאת לאן- שהוא. אחרי שסיימנו היתה לי הזדמנות ללמוד שוב, אך לא ניצלתי אותה. זה החצי/שליש יום שלא היה משהו. נהנתי ממנו יחסית כי הייתי עם אנשים שאני אוהבת אבל לא למדתי בו. לא תכננתי מראש את חצי היום הזה, אלא אמרתי לעצמי ש"אזרום" עם מה שיהיה. בדיעבד - הצערתי שלא למדתי לפחות עוד שעה בחצי היום השני. לא נורא
צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה - חצי היום הראשון - היה טוב מאוד! לגבי הפרגון העצמי - זה משהו שאני לא כל כך נוטה לעשות הרבה, אני מודעת לזה. פעם פרגנתי לעצמי יותר. היום קצת פחות. מין ניסיון ש"זה לא יעלה לי לראש" אולי. אולי אני צריכה לפרגן לעצמי באמת קצת יותר
זו עוד נקודה לעבודה. לגבי היום - יום שישי - התחלתי ללמוד מאוחר בגלל ארוחה משפחתית. זה לפי הניהול שקבעתי לעצמי. אעדכן שוב אחרי כיפור. צום קל לצמים, גמר חתימה טובה לכולם.

האלי

New member
בחרת מאמן אישי מצויין (-:

אני רואה שאת עושה איתך עבודה יסודית שמביאה תוצאות. כל הכבוד לך. אני מזמין אותך בשעות שיהיה קשה יותר (אם יהיו כאלו בכלל) לשים לב ולזכור שיש בך את היכולת. כל מה שאת צריכה כדי להצליח נמצא בתוכך. כל שנדרש ממך הוא לעשות שימוש במשאבים שגלומים בך.

greys

New member
אתה צודק

אכן המשאבים נמצאים בי, ואני מתחילה לזכור את זה
למשל היום - היה לי איזה רגע קשה שהייתי צריכה להניף את עצמי ולשבת ללמוד ויכולתי לפנות לשתי דרכים - האחת לוותר ולבזבז את הזמן לא על לימודים, והשניה- לבחור לשבת וללמוד. ונזכרתי שאני יכולה כמו שהוכיחו הימים האחרונים, נזכרתי בתחושה הטובה שיש לי כשאני אכן יושבת ולומדת ויכולה לסמן וי על עוד נושא שסיימתי. והלכתי ללמוד
תודה על התמיכה של כולם !

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
עשית כאן תהליך מדהים

מהמקום בו שאלת את השאלה הראשונה ואיפה שאת היום. כל הכבוד! רציתי לספר לך על קומונה כאן בתפוז שעוזרת ליצור משמעת עצמית והתקדמות למטרות. תפגשי שם אנשים שמתמודדים עם קשיים ומקבלים תמיכה דומה לזו את מקבלת כאן. ספרי לנו מה דעתך על הקומונה.

greys

New member
עדכון על יום שבת + הארה

עדכון על יום שבת - למדתי, בערך חצי מהיום. התכנון היה מראש לזרום עם היום. בגלל שזה יום כיפור והייתי אצל הורי - למדתי כשיכולתי. לא מנעתי מעצמי לעשות דברים שקשורים לחג- זאת לפי התכנון. כך שיצא בסוף שלמדתי חצי מהיום - ואני מאוד מרוצה מההספק שהיה לי. יום ראשון -היום - התחיל קשה. התברברית באינטרנט, הרגשתי "מנוהלת" ולא "מנהלת". עד שחתכתי והלכתי ללמוד! העניין הוא שיחסית לשבועות הקודמים זו התקדמות. תמיד יום ראשון היה לי הכי קשה. והיו הרבה ימי ראשון שפשוט לא למדתי בכלל. אז עכשיו תוך כדי לימודים היתה לי הארה. זה אולי ישמע ברור מאיליו אבל לי נפל האסימון רק עכשיו. למה היה לי כל כך קשה בימי ראשון? אז התשובה היא בגוף השאלה! בגלל שזה יום ראשון. הוא תמיד תומן בתוכו שינוי. או שזה השינוי בין יום חופש ליום לימודים, ולוקח זמן שוב להתרגל ללימודים. או (כמו השבוע) זה שינוי בין ללמוד כשהבן זוג שלי / המשפחה בסביבה ליום רגיל שאני שוב לבד בבית ולומדת. מה שלא יהיה - זה שינו,. אפילו אם הוא קטן. והשינוי מוביל שוב צורך להסתגל. אז זה הקושי. עצם זה שאני מודעת לקושי כבר עושה אותו יותר קל. לגבי הקומונה-אני אבדוק אותה בקרוב, תודה! שבוע מצויין לכולם!

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איזו למידה!

כמה את לומדת מתוך התהליך! אכן שינוי יכול להיות קשה לפעמים. כאשר את יודעת את זה מראש, יותר קל להתכונן לשינוי. אחת הדרכים היא לדמיין - יום לפני לדמיין את עצמך ביום א' - עושה מה שאת מתכננת, כפי שאת רוצה (לדמיין באופן חי, עם כמה שיותר פרטים, צבעים, תחושות). כאשר יום א' מגיע - בראש שלך הוא כבר קרה ולכן השינוי נחווה באופן אחר.

greys

New member
עדכון יום ב

יום ב - הלך לפי התכנון ! יצאתי מרוצה היום יום ג - ככה ככה...... הבעיה לגבי היום היתה בעיקר שלא היה תכנון מפורט...... וזו היתה הטעות.... היו לי יותר מדי התלבטויות תוך כדי היום מה לעשות ובסוף לא עשיתי הרבה.... חבל , יכולתי לנצל את היום טוב יותר. לא נורא , עכשיו אני עושה סוויץ וממשיכה לנצל את מה שנשאר מהיום. מחר - יהיה טוב יותר!

greys

New member
עדכון

היתה לי הפסקה ארוכה בעדכונים יום ד - לא עדכנתי והאמת שאני כבר לא זוכרת מה היה בו בדיוק ולכן אני לא אעדכן - אם זה לא מדוייק אין טעם לדעתי לעדכן יום ה + ו - ימי חופש מלימודים שהוגדרו כך מראש יום שבת - היה יום לימודים. והיה קשה. היו לי המון בריחות תוך כדי היום. ממש המון בריחות, שהיו קצרות כל אחת. זה היה יום די מתסכל. למדתי בו חומר די קשה, והרגשתי אבודה ומתוסכלת. יום א - היה יום לימודים. למדתי חצי יום. הייתי מאוד עייפה פיזית ולכן לא עמדתי בתכנון המקורי שהיה לי ללמוד כל היום אלא לקחתי חצי יום חופשי. בקיצור- חצי יום היה טוב, חצי יום היה חופש לא מתוכנן עקב עייפות פיזית. היום יום ב- התחיל לא טוב! עדיין לא התחלתי ללמוד וזה ממש לא לפי התכנון. אני כבר בחריגה מתקצוב זמן האינטרנט שלי. אני מתכוונת לסגור ממש בקרוב את המחשב וללכת ללמוד. יש לי הרגשה של התרופפות במשמעת העצמית. אני צריכה לחזור ולהחזיק את עצמי יותר טוב, ויותר לכיוון למעלה ! אבל מצד שני - כשאני חוזרת וקוראת את העדכונים שלי לעיל - המצב באופן אובייקטיבי הוא פחות נורא מההרגשה הכללית שנוצרה אצלי. כלומר בפועל - מתוך קריאה של מה שכתבתי למעלה -המצב שלי יותר טוב ממה שנראה לי לפי ההרגשה שלי. כלומר ההתרופפות היא פחותה ממה שנראה לי. בקיצור- אני יכולה. אני יודעת שאני יכולה. היו ימים שלמדתי יותר טוב, והם היו ממש לא מזמן. אני יכולה ומסוגלת. קדימה . אני רק צריכה לדחוף את עצמי ולהתחיל! שיהיה לי בהצלחה!!

למעלה