שאלה

מישהי 111

New member
שאלה../images/Emo13.gif

כמה אמור לעלות לי טיול של ארבעה חודשים שמתחיל בתאילנד (חודש) ואחריו ניו זילנד (חודש וחצי) ובסופו אוסטרליה (חודש וחצי), כולל טיסות? תודה רבה.

sitvaniyot

New member
מינימום או מקסימום?

מינימום בערך 5500$, מקסימום - השמים הם הגבול. מה הגבול שלך? לאכול מנה חמה כל יום?

sailor

New member
אוסטרליה וניו זילנד

כ-2000 דולר אוסטרלי לחודש, אבל אם את מתכוונת לעשות מרחקים גדולים בזמן הקצר באוסטרליה, יעלה יותר. מבוסס על לינה בדורמס באכסניות, בישול עצמי ומעט אכילה בפוד קורטס ופאב פעם בשבוע. אפשר לחסוך הרבה אם מצטרפים כליפטרים לרכב הכולל לינה, או אם לנים בעיקר באוהל.

מישהי 111

New member
תראו...

תמיד אפשר להסתפק במינימום, אבל זה הורס את הטיול, מה גם שצריך תמיד שיהיה עליי כסף תמיד... בואו נלך קצת רחוק יותר.. בסופו של דבר זה טיול שהוא ארבעה חודשים וטיסות שהן מאד יקרות. אני אתן רקע קצר על הטיול, אולי הייתי כללית מדיי. בעיקרון, אני מתכננת הרבה טרקים, אבל במידות הצורך בתי מלון (וכמה שיותר זולים) ולהנות מפינוקים גם מדיי פעם... על תאילנד אני לא ממש דואגת, אבל אוסטרליה וניו זילנד ידועות בתור מקומות יקרים, לכן אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע. תודה

sailor

New member
באוסטרליה וניו זילנד

מיטת בדורם עולה בד"כ בין 15-25 דולר מקומי, חדר באכסניה 30-50 דולר, חדר במוטל מ-40 דולר ומעלה, בד"כ מעל 50. בניו זילנד יש ספר אכסניות BBH - התנך של המטיילים. יש בו דירוג של האכסניות, וכל אכסניה שדירוגה מעל 80 ממש טובה. באוסטרליה יש כמעט בכל מקום אכסנית YHA שרובן ברמה גבוהה.

מישהי 111

New member
תודה רבה...

עזרתם לי מאד.. בכל אופן אני רק בשלבי בירורים.. סביר להניח שאני אעזר בכם שוב. תודה ויום טוב.

למעלה