שאלה

adam_a

New member
שאלה../images/Emo13.gif

ובכן, עוד כחודשים מספר ימלאו לנער 18... ומכיוון ששני חולי דו"ג חיים יחדיו תחת אותה קורת גג, כבר נעשו תוכניות... אשר הגרסה הסופית היא שיחדיו הם יקנו אופנוע שטח אשר גם יאפשר להם גם שימוש יום יומי. אך הוצעו כמה וכמה הגבלות... נתחיל בראשונה: 1.כסף- כל אחד מאותם "חולי רוח" יביא 15 אלף מכספו ועוד 12 אלף מהאופנוע הנוכחי שימכר- כך שהתקציב עומד על סביבות ה 40K אולי קצת יותר. 2.פעימות- מכיוון שאחד מחולי הרוח רק מתחיל עכשיו להחשף לשטח אחרי שנים רבות של אופנועי ספורט כבדים (CBR900 YZF1000 וכו´) הוא מתעקש שקולו של המנוע יהיה קולו הערב של מנוע 4 פעימות. 3.אופן השימוש- באופנוע זה ישתמשו גם ככלי תחבורה אך גם ככלי שטח בעל יכולות גבוהות (הצמיגים יוחלפו בהתאם). ועכשיו לשאלה... מה עדיף?
DRZ400S- הגרסה שיותר מתאימה לכביש... אך הבנתי שגם בשטח חגב זה מסוגל ואף יכול לתת יכולות גבוהות. WR426F- חגב בעל יכולות שטח נהדרות אך איני יודע הכיצד הוא יתמודד עם הכבישים באופן קבוע. XR500- כנ"ל KTM 400 EXC RACING- יש בכלל טעם לשקול לשימוש יום-יומי? ונוסיף גם את ה XT500- אך לדעתי הוא לא מתאים מכיוון שאנחנו מתכננים לנסוע על קצת יותר מאשר שבילים, אלא ממש נסיעת שטח. בתשובתכם (אם בכלל למישהו אכפת...) אבקש שבבקשה תתיחסו להתנהגות השטח, התנהגות הכביש, אחזקה, בלאי, חלפים ו.... כל פרט רלוונטי אחר שתראו לנכון

adam_a

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

ההדגשה לא הצליחה....

hananlv

New member
XR500?

מכל האמור לעיל ברור לגמרי שהתשובה היא DR400 משומש –כל השאר חבל"ז ומאיפה מצאת XR500 הדגם הנ"ל כבר לא קיים משנת 1985!!!!

adam_a

New member
אופס...

לא שמתי לב אפילו... התכוונתי ל XR400R.... חשבתי על ה XT באותו הזמן...
תודה על התגובה!

השכן

New member
בקר באתר המטייל

התרשם מתאורי המסלולים, מהשטח, האתגרים, המעברים, החולות, הסלעים, המים, החצץ, האבנים. אם התרשמת, דע לך, שבכל המקומות האלו, בכולם, כולל נחל צין, ה - XT500 שלי היה. ועכשיו תחליט.

adam_a

New member
הממממ...

נצטרך לבדוק את הנושא!
ד"א... אני עדיין מחכה בצפייה לטלפון ממך בנוגע להדרכת רכיבה... אם כמובן יש לך זמן...

הXT שלי עשה בידיים טובות דברים

שגרמו למישהו עם KTM620 שהיה שם לתפוס את הראש (גם בגלל שהוא היה עם צמיגים של 80% כביש!!!). בקיצור - זה הנהג, אבל גם הכלי טוב. חוץ מזה צריך שהכלי יהיה במצב טוב וזה קובע הרבה.

XDR

New member
זה לא האופנוע - זה הרוכב../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif../images/Emo150.gif

למעלה