שאלה איך עושים את האפקט בשפתיים כמו בתמונה?
S Shir Life New member 20/8/03 #1 שאלה ../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif איך עושים את האפקט בשפתיים כמו בתמונה?
L Leeeeeeee New member 20/8/03 #2 וואי אני מתה על המראה הזה! פשוט לוחקים אודם אדום ומתפיחים ממש קצת על השפתיים עם האצבע, ועל זה שמים גלוס. זה הכל
וואי אני מתה על המראה הזה! פשוט לוחקים אודם אדום ומתפיחים ממש קצת על השפתיים עם האצבע, ועל זה שמים גלוס. זה הכל
S Shir Life New member 20/8/03 #3 תודה רבה ועוד משהו... איפה אני יכולה למצוא גלוס שקוף עם אדום? כאילו.. לא יודעת איך להסביר.. אם אתם מבינים תגידו אם לא אני אמשיך לנסות
תודה רבה ועוד משהו... איפה אני יכולה למצוא גלוס שקוף עם אדום? כאילו.. לא יודעת איך להסביר.. אם אתם מבינים תגידו אם לא אני אמשיך לנסות
S Shir Life New member 20/8/03 #6 ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif שאלה! ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif בהודעה שמעליי
R rotemoosh New member 20/8/03 #8 שיר בקשר לגלוס.. אני חושבת שלקרליין יש כזה.. אני קניתי גלוס עם ורוד וזה מהמם ואני די בטוחה שיש להם גם עם אדום את יכולה ללכת לשאול
שיר בקשר לגלוס.. אני חושבת שלקרליין יש כזה.. אני קניתי גלוס עם ורוד וזה מהמם ואני די בטוחה שיש להם גם עם אדום את יכולה ללכת לשאול
S Shir Life New member 20/8/03 #9 אוקיי תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif ואיך הוא? הוא דביק? נשאר הרבה? *זה נשמע כאילו אני בודקת חתן פוטנציאלי או משהו.. חחח*
אוקיי תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif ואיך הוא? הוא דביק? נשאר הרבה? *זה נשמע כאילו אני בודקת חתן פוטנציאלי או משהו.. חחח*
L Leeeeeeee New member 23/8/03 #14 גלוס עם מעט אדום..... יש ללנקום גלוס פצצה שנקרא "jusy tube" ויש בו מעט נצנצים עדינים כאלה וגם מריח טוב! לי יש אותו ואני מתה עליו
גלוס עם מעט אדום..... יש ללנקום גלוס פצצה שנקרא "jusy tube" ויש בו מעט נצנצים עדינים כאלה וגם מריח טוב! לי יש אותו ואני מתה עליו
L Leeeeeeee New member 23/8/03 #15 גלוס עם מעט אדום..... יש ללנקום גלוס פצצה שנקרא "jusy tube" ויש בו מעט נצנצים עדינים כאלה וגם מריח טוב! לי יש אותו ואני מתה עליו
גלוס עם מעט אדום..... יש ללנקום גלוס פצצה שנקרא "jusy tube" ויש בו מעט נצנצים עדינים כאלה וגם מריח טוב! לי יש אותו ואני מתה עליו
S Shir Life New member 20/8/03 #4 יוווווו!!!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif עשיתי בערך כזה אבל אחר.. חחח.. שמתי במרכז של השפה... כאילו... לקראת הפה עצמו.. בפנים, וגם טיפה למעלה, ואז שמתי מעל גלוס וזה יצא פשוט מהמם!!! אבל ממש!!!
יוווווו!!!!! ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif עשיתי בערך כזה אבל אחר.. חחח.. שמתי במרכז של השפה... כאילו... לקראת הפה עצמו.. בפנים, וגם טיפה למעלה, ואז שמתי מעל גלוס וזה יצא פשוט מהמם!!! אבל ממש!!!
S Shir Life New member 20/8/03 #5 ועשיתי עכשיו אותו דבר רק ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif שהוספתי קצת לבן בחלק החיצוני של השפה... גם מהמם
ועשיתי עכשיו אותו דבר רק ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif שהוספתי קצת לבן בחלק החיצוני של השפה... גם מהמם
° °•°שבלולית°•° New member 21/8/03 #10 היום בדיוק קניתי.. overtime lipcolor של רבלון..בצד אחד גלוס בצד שני שפתון... וזה פשוט לא יורד.. ולא צריך לעשות תיקונים...
היום בדיוק קניתי.. overtime lipcolor של רבלון..בצד אחד גלוס בצד שני שפתון... וזה פשוט לא יורד.. ולא צריך לעשות תיקונים...
° °•°שבלולית°•° New member 21/8/03 #12 כן... גם אחרי שנת לילה לא ירד.. מומלץ לשים מעט כי לפני הייבוש ניתן לשחק איתו...