שאלה

bariska

New member
שאלה../images/Emo129.gif

אם היו מודיעים לכם שנשאר לכם 24שעות אחרונות לחיות
מה הדבר הראשון שהיה עולה לכם לראש לעשות?!

AcesHigh

New member
לא יודע...הייתי פשוט סתם מתחיל ללכת

ללא שום כיוון או יעד...

SupermanZW

Well-known member
תשובה

סקס עם הבחורה הכי פצצה שאני מוצא, עד הרגע האחרון.

vk3

New member
לאמר לכולם עד כמה שאני אוהב אותם...

לכול יקיריי וחברי. ולבקש סליחה בפני כול מי שחטאתי... למה מה מישהו אמר לך דבר כזה

Koshka 1

New member
.....

מחשבות כאלה לא עולות סתם לראש.... או ראיתה סרט שהשפיע עלך?

AcesHigh

New member
חחחח...

את מראיינת אותו או משהו? הוא אמר לך כבק מה הייתה הסיבה... דווקא שאלה מאוד מעניינת.

Angel lips

New member
וואו לא חשבתי על זה

אומרת את הדברים שתמיד הסתרתי (אהבות, סליחות וכו') שוכבת עם כמה שיותר חתיכים, משתוללת ברחוב צועקת, עושה צחוקים ופאדיחות ואז יושבת עם המישפחה והחברים הקרובים מעשנת נרגילה וזוללת המון.

bariska

New member
ממ מה אני היתי עושה

היתי שוכב עם כמה שיותר בנות..ואז היתי הולך לים

jeniam

New member
אמ...

הייתי חוזרת לחבר האחרון.... כל השאר מצונזר.........

אממ

היתי אומרת לכולם את מה שתמיד רצית להגיד להם, מטמסטלת כמה שרק אפשר, שוכבת עם זה שאני הכי רוצה, ואז דק לפני שאני מתה קופצת מהקומה הכי גבוה שאני אמצא

הרבה דברים

מתוודה בפני הרבה אנשים על הרבה דברים... שוכב עם כמה שיותר בנות... מארגן לעצמי קבורה טובה...חחח

ymz

New member
עושה מסיבה של פעם בחיים

помирать так с музыкой

l1zard

New member
חיחיחיחיחיחיחי

קודם כל אני אוכל בכמויות ענקיות
אחורי זה אני יעשה צניחה חופשית
ואז אני יעשה עגיל בלשון
(אם אני לא יעשה עד אז) ואחרי זה אני אצבע את השיער
לשחור (ולא אכפת לי אם לא יתאים לי ) ואז אחורי זה אני אחתום על חוזה כזה שכשאני אמות, אז שאני תורמת את האיברים הנחוצים
לבני אדם שיהיו צריכים את זה. ואחורי זה אני אקח אקסטזי ובזמן שאני אהיה תחת השפעת האקסטזי (ואם יהיה לי חבר ) אני אשכב איתו
ואז אחרי זה אני יגיד לכל מי שאני אוהבת שאני אוהבת אותו
ואחורי זה אני אכתוב פה בפורום
(איך אפשר לנטוש אותכם ככה? ) ואז אני אסע לביצפר, ואדחוף את המורה ללשון
במדרגות, ואשרוף ת´ביצפר
(אם כבר אז צריך לעשות טובה לאנושות ולהפטר מהביצפר הזה סוף סוף ) ואחורי זה אני... רגע שכחתי..
בעע.. ואחורי זה, ממש לפני המוות , אני אשב עם אלינה (החברה הכי הכי טובה) איפשהו על הדשא, נעשן משו (ואני באמת לא יודעת מה), וכרגיל נתגלגל מצחוק .
ואז... ביי ביי!
נ.ב זה נכתב לפני איזה שבועיים.. במקום אחר.. :) פשוט העתקתי.. :)

v o d k a

New member
כמה וכמה דברים

הייתי כובשת את עולמו של אותו אחד שאני כל כך רוצה ונמשכת אליו עד רמה של טירוף חושים, הייתי הופכת את עולמו, הייתי סופסוף מספקת את עצמי כמו שתמיד רציתי- איתו... הייתי עושה הכל למרות שאני יודעת שאי אפשר להשיג אותו, כי אנחנו חיים בהפרשי גילים גדולים מדיי, ובסוג חיים אחר מדיי... הייתי שותה המון המון מים, אוכלת המון "בן וג'ריס" (הגלידה המשגעת הזאת!), הייתי מבקרת את אחותי שגרה בחו"ל והייתי עושה איזה באנג'י קטלני בפעם השנייה והאחרונה בחיי... והכי חשוב הייתי אומרת לאנשים שאני אוהבת אותם- שאני אוהבת אותם ומשאירה לכל אחד משהו כתוב ממני. מחבקת את כולם ושמה את כל מה שאי פעם כתבתי = במקום שאפשר למצוא- כדי שיבינו איזה חיים חייתי לפחות...

למעלה