שאלה

Sky Player

New member
שאלה../images/Emo124.gif

יש לי רעיון אולי כל אחד ירשום בן כמה הוא ומה הוא עושה בחיים [למשל עובד אז איפה או לומד אז מה הוא לומד]? מה אתם חושבים??? אני יתחיל. אני בן 17 לומד ביולוגיה ועולם הערבים והאיסלם ואני כיתה י"ב. +מנגן אל חשמלית אוהב לשחק מישחקי קלפים [ולא אני לא יודע לשחק טאקי] וגם צילום ברמה מיקצועית.

balck snow

New member
שרשור הכרות ../images/Emo13.gif

שמי איירין , בת 16 ...לא עושה הרבה בחיים , בחיית יש לי עוד זמן(אבל חכו חכו אתם עוד תשמאו אליי!). כשמשעמם לי אני מרבה לכתוב סיפורים קצרים ולהרוג את הגיבור, לצייר בחורות מתנשקות ולהקשיב לכל מיני להקות שאיש לא שמעה אליהם. חוץ מזה אני אוהבת נסיעות ארוכות באוטובוס בחורף עם דיסקמן, ושונאת אנשים שאוהבים את כולם....... עכשיו יש לי מצב רוח אביבי במיוחד אחרי צפיה ממושכת בסרטו של אביב גפן.....חולה אל האיש הזה ושיהיה לכם אחלה יום

Xboy123

New member
וואי... שלג שחור.. ממש נדהמתי..

אף פעם לא שמעתי על תחביבים כאלה.. אז נעים להכיר אותך! את אוהבת גם את איירוסמית'?

balck snow

New member
לא אני סתם כותבת פה............

בטח שאני אוהבת ארוסמית אולי עכשיו כבר פחות וכמאת לא שומעת אותם אבל האהדה תמיד נישארת

Xboy123

New member
תורי!

אני בן 15 ו9 חודשים, בכיתה ט' מתכנן ללמוד במסלולים מדמ"ח(מדעי מחשב) ופיסיקה מתוגברים, ואני מיפו. אוהב מאוד מוזיקה, אוזניות כל הזמן באוזניי. אוהב משחקי מחשב ומרוצי מכוניות. חולה על שירי איירוסמית'(למרות שלא גדול הידע שלי בהם) אוהב לדבר עם אנשים בצ'אטים, באייסיקיו ובמסנג'ר... אמממ... נהנה מהמעט שיש לי בחיים... וגאה בהומוסקסואליותי :) (ולהומופובים כאן יש לי הודעה: לא להגיב על זה.. פשוט תתאפקו) ויש לי שאלה.. למה הייתי אמור לספר את זה? אממ מעניין לא? אהה כן! בגלל שאני גאה בזה ואני מקבל את עצמי כמו שאני.. ולא אכפת לי מה יגידו...!

Aeroguy

New member
שמי גיא

בן 21, במקור מרמת-גן ועכשיו בבאר-שבע סטודנט שנה ב לפוליטיקה וממשל וגיאוגרפיה חובב מאוד גדול של מוזיקה, בהרבה מאוד (מאוד) סגנונות פעיל שמאל, גוש שלום ות'עיוש, לשעבר פעיל רב שנים במרצ אבל עברתי לחד"ש אדי, אם מישהו, מישהו ירמוז אפילו משהו בפורום הזה נגד הומוסקסואליות אני בטוח שנצליח (בעזרת נועם כמובן) לגרש אותו מכאן. כל הכבוד לך שאתה גאה במה שאתה!

AeroTom

New member
תורי אני מניח...

לא עשינו את זה כבר פעם? לא משנה אז ככה: שמי תומר קופר (אני לא קרוב משפחה של אליס ככל הידוע לי...) בן 21 (קטן מגיא בחודש) גר בגבעת שמואל הקטנה כל חיי,נטשתי את בית הספר בכיתה י' ומאז עדיין מחפש את ייעודי בחיים.כיום עובד בהוצאת ספרים והייתי אמור גם להתחיל ביום שני הקרוב קורס קומיקס אבל משום מה הקורס נדחה למועד לא ידוע. אנציקלופדיית קולנוע מגיל 0 ואפשר לפתוח אצלי מנוי בספריה הפרטית...
חוץ מאירוסמית כמובן מאזין גם ל-GN'R,הנדריקס,The Doors,זפלין ועוד... חוץ מהדיסקוגרפיה המלאה של אירו אני גאה גם באוסף הקלטות שכולל את כל הפרקים של Friends ואת כל הפרקים של Seinfeld (אני ונועם מכניסים מסרים סמוים בפורום של סיינפלד שידבקו גם באירו...
),והמון של הסימפסונס וסאות' פארק. וכמובן אוסף ה-DVD שרק הולך וגודל. חוץ מלחיות בסרטים אני גם מאוד אוהב ספורט (לצפות ולשחק),לצייר,ולקרוא מתי שיוצא (בשבת בעיקר).אה כן,וגם אוהב מאוד לישון ולאכול אוכל איטלקי. עוד משהו צריכים לדעת? אני אסתפק בזה בינתיים...

SaintJohn

New member
ממתי אתה מתאפר, תומר? D-:

אז הנה כל מה שרציתם אי פעם לדעת ולא העזתם לשאול: אני נועם, בן 24 בעוד חודשיים, כרגע אני מאבטח מוסדות חינוך, במקביל להשלמת בגרויות חסרות לקבלה לאוניברסיטה, אליה אני מתכנן להתקבל בהקדם האפשרי. השנה התחלתי לנגן על תופים, שזה חלום ישן שלי, וזה הדבר הכי מגניב בעולם. יש לי מערכת תופים ממש חמודה בבית, והשכנים כל כך נחמדים אלי, שזה פשוט מחליא. אני מקווה שהתופים לא יימאסו עלי, ואם אני יחזיק מעמד עם התופים עד הלימודים האקדמאיים, אז אני הבטחתי לעצמי לשדרג את המערכת למשהו הרבה יותר טוב. בזמן שאני לא עובד ולא לומד ולא מתופף ולא מול המחשב אני משתדל להתאמן, והרבה. בימים אלה ממש נפתחת עונת המרוצים, ואני רץ כמו מטורף. אני לא חושב שיש עוד משהו שמחייב איזכור, חוץ מהעובדה שבשנה שעברה למדתי מתמטיקה לבגרות ב5 יח"ל עם מורה מדהים בשם ראם קוממי, והוא פחות או יותר הבנאדם הכי חכם בארץ, אם לא בעולם. אתם עוד תשמעו על הגאון הזה. אני גאה בעובדה שהיה לי הכבוד והזכות להיות תלמיד שלו. אני מאחל לכל אחד ואחת מכן להיות תלמיד/ה שלו. ו...זהו

E l y s s a

New member
נועם, איפה אתה גר...?

אני לומדת כרגע עם ראם קוממי... וחוץ מזה אני בת 21, עובדת בארקפה (לפחות עד סוף השבוע...), ובנוסף עסוקה בללמוד לפסיכומטרי ולמתמטיקה. מתכננת ללמוד הוראה ונטורופתיה בהקדם האפשרי. חיה את רוב החיים שלי מול המחשב, שזה כמעט טראגי.
חוץ מאירוסמית' מדי פעם, שומעת בעיקר קט סטיבנס, ליאונרד כהן, סגול כהה, פינק פלויד... עזבו, אם אני אכלול כאן את הרשימה המלאה זה לא ייגמר היום. אני טבעונית גאה... וזהו. עוד משהו שמעניין אתכם?

balck snow

New member
טבעוני ...

טבעוני זה בנאדם שאינו אוכל דבר הבא מן החיי בנוסף שאינו אוכל בשר לא אוכל גם מה שבא ממנו כמו מוצרי חלב , ביצים וכו' ועם כבר מדברים אני צמחונית גאה

E l y s s a

New member
ככה גם אני חשבתי...

עש שהייתי צריכה להפסיק לחלוטין לשתות חלב ולהפסיק לאיזה שבועיים עם בשר עקב טיפול נטורופתי... ואז גיליתי שאני לא באמת צריכה את זה. וממש לא רוצה את זה... (למורת רוחו של הנטורופת שלי שטוען בייאוש שאני צריכה חלבונים מהחי...) בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד הוא, שזה פחות קשה ממה שזה נשמע.

balck snow

New member
מסכימה

זה ממש קל למרות שאני רק צימחונית אבל זה די נובע אצלי מעקרונות של הדרך המעיקה שעושה השניצל לצלחת ...

E l y s s a

New member
אל תביני לא נכון,

גם אצלי זה מאידיאולוגיה... שמחוברת מאוד חזק לסיבה הבריאותית שבזה. ולמרבה האירוניה, אחותי עובדת במקדונלדס...

AeRo NaLa

New member
צמחונית גאה!

הינני מכיתה ח' כבר 6 שנים! ואצלי זה גם מתוך אידיאולוגיה אני פשוט מכורה לשוקו... איפשר בלי, :( אני נלה - בת 17 וחצי מזל אריה (כמו סלאש יומיים אחריו) אני לומדת תקשורת (פסיכו וסוציו גם נכלל) בתיכון עמל ב' ו...זהו יש לי כלב 3 עכברים ו-6 תוכים :) רציתי להביא חתולה אבל אמא לא מרשה (קוראים לה גרייסי כמו הבת של דאף וזה סיפור ארוך מאיפה היא)

SaintJohn

New member
אני גר ברעננה

אין לך שמץ של מושג איזו ברת-מזל את. יש לך את המורה הטוב ביותר שיכול להיות לתלמיד. את רק צריכה לעשות את החלק שלך. זה אומר שבדיוק היום היה השיעור הראשון של הקורס שלך, אז שיהיה בהצלחית!

למעלה