שאלה

The Cat Woman

New member
GN'R../images/Emo99.gif

הם האהבה האמיתית שלי... אירוסמית' והם נמצאים אצלי באותה רמת חשיבות. שתי להקות מדהימות

The Cat Woman

New member
שכחו מזה, יש בעיה באתר../images/Emo15.gif

הנה אתר אחר במקום... איזה מישהו החליט שהוא עושה סמלי "ליל כל הקדושים" עם טאצ' רציני של רוק&רול... זה מה שיצא

בינג

New member
נחמד...

טוב, אז אני ליאור מדמוני, בן 15 ומשהו (הספקתי לספור חודשים
) אני אמור לעלות לכיתה י', ואין לי מושג לאיזה תיכון... אני הולך 3 פעמים בשבוע למכון כושר, ושומע אירוסמית' כל הזמן, די ברור... אני שומע גם GNR, זפלין, ושיוצא אז את אלה: Cheap Trick, Bruce springsteen וכד'... בטלוויזיה אני אוהב "חברים" "The Simpsons" ושיוצא פה ושם פיוצ'ורמה.. יש לי את כל הפרקים של חברים בקלטות, את העונה ה-9 בDVD ואת כל הפרקים שיצאו בינתיים של העונה ה10 של חברים! (בינתיים 13 פרקים..) יש לי אוסף נדיב של בוטלגים למינהים, (אם מישהו מעוניין), ואני גם מקודד סרטים פה ושם נחמדים שאני אוהב... מיכרתי כבר כמה אנשים לאירוסמית', כמו המשפחה שלי, חברים...

StarDustGirl

New member
המ...אז ככה..

קודם כל, אני בפורום בעיקר בשביל ללמוד על אירו, כי הם להקה מאוד שולטת ובקושי הכרתי עשרה שירים שלהם לפני חצי שנה..עד שחברה שלי מיכרה (אפשר לגיד דבר כזה?
) אותי. בכל אופן, קוראים לי טל, בת 13 וחצי (פאק...כמה זמן אפשר להישאר בגיל המחורבן הזה?
) גם אני הולכת עוד חצי שנה ככה לתיכון ואני בלבטים קשים... א..תחביבים- לסגוד לדיויד בואי (
), לשמוע המון מוזיקה- חוץ מדיויד בואי אז גם את GNR (המניאקים
),led,pink floyd,doors,kinks,beatles וגם את הנדריקס וכל מוזיקה 60-70 חוץ מכמובן מGNR וqueen שמשנות השמונים. אמ....גם את crimson king וgrateful dead התחלתי לאהוב.. טוב, חוץ מזה, אני מאוד אוהבת לרכוב על סוסים, למרות שלאחרונה לא היה לי זמן. אני מאוד מאוד אוהבת לצייר, לכתוב סיפורים ושירים, לקרוא.. גם שמאלנית בדעותי peace n love^_^
ומתעניינת מאוד בפסיכולוגיה, פילוספויה ומיסטיקה:) so..נעים מאוד

בינג

New member
חחחחחחחח

את צודקת בקשר ל-"מיכרה" אני כותב את ההודעה שלי, ושמגיע לחלק הזה גם, מנסה לחשוב שעתיים על איך המילה הזאת יכולה להפוך לסבילה...חחח.. "ככה יצא!"...

בינג

New member
וואלה שחכתי!

אני צימחוני גאה כבר 3 ומשהו שנים!!! משמע: בשר=
LOL...אני אוהב את האייקון הזה...

falling angle

New member
נראה לי שאני מהאחרונים....

אז אני ניר. בן 23 וחצי... כמעט הכי זקן פה!!! גר בבת ים. אוהב/חולה/מעריץ של/את אירוסמית כבר 8 שנים.... עובד במקדונלד'ס בתור סגן מנהל... (מה שקצת יצרום לכל הצחוניים שכאו..) אני מכור לעבודה במובן היפה של המילה (יש לזה צד יפה, נכון?) חוץ מזה אוהב לקרוא , ולהגשים את החלומות שלי.... אחד הגשמתי כבר לפניי שבועיים. והשני הוא לראות! את ארוסמית מופיעים! וזהו....

למעלה