שאלה?

v o d k a

New member
עבדתי כמה פעמיים וכולן היו נוראיות

עבדתי כמלצרית במסעדת "יהודה אווזי" בצות וולקן, ואשכרה שרדתי שם רק ארבעה ימים מרוב ש"שילמו לי הרבה"... פאקינג הייתי אמורה לחיות מטיפים- ואם אין טיפים , את חוזרת הבייתה עם 10 שקל לחמש-שש שעות!! קשה קשה, ופלוס הערבים שם הטרידו אותי יותר מדיי- לא שווה את הכסף שקיבלתי. לא משתלם בשיט. עזבתי עבדתי בחנות צילום וברחתי משם מהר...

rej

New member
...

מגיל 12.5-13 (שמתי לב שמפרטים
)בהתחלה כאורזנית בסופר ואחר כך דיילת ואז חברת חשמל במקביל בחברת רווחה כחונכת לילדים ואחרי חברת חשמל במקביל במרכז לפיתוח אינטלגנציה רגשית ולבסוף נישארתי ברווחה אבל כמדריכה / סייעת בצהרון לילדים מיוחדים

rej

New member
שחכתי לכתוב למה..

אני לא אגיד שאין לי הורים אבל באותה תקופה נגיד שהם לא היו קיימים הייתי בן אדם נורא עצמאי (אבל חינכתי אותם כהוגן(אל תתיחסו)) תאמת אני מתגעגעת לימים ההם........................

הכי טוב להיות עצמאי...

אני לא מרגישה בסדר כשאני צריכה לבקש מההורים שלי כסף בשביל לצאת =/ ובכלל.... אני כבר לא ילדה קטנה.. לא יזיק לעבוד קצת...

ymz

New member
rabota

מאיזה גיל אתם עובדים ולמה? עבודה ראשונה בגיל 15 ומשהו כי רציתי שיהיה לי כסף ולא רציתי לבקש מההורים כאילו מה הסיבה שהחלטתם שאתם רוצים למצוא עבודה? ראה בתשובה הקודמת במה אתם עובדים? אתם חושבים שזו עבודה טובה? נוח לכם? העבודה סבבה אבל זה לא מה שאני רוצה לעשות כל חיי ושאלה אחרונה אם היה לכם הרבה כסף האם אתם עדיין הייתם עובדים או שלא? כן או לפחות הייתי לומדת אבל לא יושבת בבית ולא עושה כלום.

eMiFrEaK

New member
תאמת........

אני לא עובדתתת... למרות שהכסף די חסר לי חח פשוט אין לי זמן עכשיו..וחוץ מזה כל החיים אני אצטרך לעבוד.. אז ככה שאני עוד נהנית מזה שיש לי עוד קצת זמן...(תירוצים תירוצים..)

ora s

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

התחלתי לעבוד ברצינות רק בחופש הזה (וכן אני עדיין בחופש
) הסיבה היא כמובן שהייתי צריכה את הכסף... אני עובדת בדוכן של התרמות , העבודה לא משו אבל לפחות יש קצת כסף... אני מניחה שהייתי מעדיפה להתנדב בכל מיני מקומות מאשר לעבוד אם היה לי מלא כסף

bariska

New member
ממ עבודה ראשונה בסוף

כיתה ח' המפעל שפאפא שלי עובד זו לא היתה עבודה משו היה מלא אבק ואני אלרגי לזה וגם תמיד היו כועסים עליי שאני עושה דברים לא נכון.. אבל מאז לא הכי יצא לי לעבוד בגלל אימונים

למעלה