-תשובה-
אני אישית התחלתי לעבוד מגיל 13, בין ח' לט'. העבודה הראשונה שלי הייתה די קלה, עזרתי לחבר של בן דוד שלי לנהל בריכה על גג של מלון, הוא היה שולח אותי לקנות להם סיגריות, לסחוב ציוד הגברה ומערכות, לפקח שלא יקפצו לבריכה, לשחק איתם שש בש וכו'. הם שילמו לי פרוטות אבל העבודה עצמה הייתה גן עדן. שתי העבודות האחרות שלי זה כבר סיפור אחר לגמרי, היפוך של 180 מעלות. מגיל 14, לקראת 15 עבדתי בתור שוטף כלים באולם אירועים בבני ברק. שעות על גבי שעות שוב שלמו לי פרוטות. אחר כך נהייתי מלצר במקום כבר בגיל 16. העבודה הכי קשה שלי הייתה שהייתי סבל במפעל, אז כבר הייתי 17 וזה דרש לנסוע בכל הארץ בקרון של משאית עם 30 מזגנים, לפרוק אותם ולנסוע בחזרה. עבדתי עם אבא שלי וזה היה קשה רצח, וגם הגב כאב. סה"כ רציתי לעבוד כדי להתנסות בעמל קלאסי. אחר כך הכסף התחיל לעניין אותי כי רציתי דברים לעצמי שההורים שלי לא רצו לממן לי ואני דווקא כן. סה"כ בשלושת החופשים האחרונים הרווחתי קרוב ל 19 אלף שקל, במיוחד בחופש הלפני אחרון ובחלק מהחופש הנוכחי ואני די מבסוט מזה. היה לי מזל כי האנשים שעבדתי איתם היו נחמדים, וחוצמזה זה שרף ת'זמן יופי. אם היה לי הרבה כסף עדיין הייתי עובד בידיעה שאין לי לאן למהר...