שאלה?

wildgirl1

New member
שאלה?../images/Emo124.gif../images/Emo35.gif

מאיזה גיל אתם עובדים ולמה? כאילו מה הסיבה שהחלטתם שאתם רוצים למצוא עבודה? במה אתם עובדים? אתם חושבים שזו עבודה טובה? נוח לכם? ושאלה אחרונה אם היה לכם הרבה כסף האם אתם עדיין הייתם עובדים או שלא?

Janem

New member
-תשובה-

אני אישית התחלתי לעבוד מגיל 13, בין ח' לט'. העבודה הראשונה שלי הייתה די קלה, עזרתי לחבר של בן דוד שלי לנהל בריכה על גג של מלון, הוא היה שולח אותי לקנות להם סיגריות, לסחוב ציוד הגברה ומערכות, לפקח שלא יקפצו לבריכה, לשחק איתם שש בש וכו'. הם שילמו לי פרוטות אבל העבודה עצמה הייתה גן עדן. שתי העבודות האחרות שלי זה כבר סיפור אחר לגמרי, היפוך של 180 מעלות. מגיל 14, לקראת 15 עבדתי בתור שוטף כלים באולם אירועים בבני ברק. שעות על גבי שעות שוב שלמו לי פרוטות. אחר כך נהייתי מלצר במקום כבר בגיל 16. העבודה הכי קשה שלי הייתה שהייתי סבל במפעל, אז כבר הייתי 17 וזה דרש לנסוע בכל הארץ בקרון של משאית עם 30 מזגנים, לפרוק אותם ולנסוע בחזרה. עבדתי עם אבא שלי וזה היה קשה רצח, וגם הגב כאב. סה"כ רציתי לעבוד כדי להתנסות בעמל קלאסי. אחר כך הכסף התחיל לעניין אותי כי רציתי דברים לעצמי שההורים שלי לא רצו לממן לי ואני דווקא כן. סה"כ בשלושת החופשים האחרונים הרווחתי קרוב ל 19 אלף שקל, במיוחד בחופש הלפני אחרון ובחלק מהחופש הנוכחי ואני די מבסוט מזה. היה לי מזל כי האנשים שעבדתי איתם היו נחמדים, וחוצמזה זה שרף ת'זמן יופי. אם היה לי הרבה כסף עדיין הייתי עובד בידיעה שאין לי לאן למהר...

AeroSlash

New member
../images/Emo26.gif

מאיזה גיל אתם עובדים ולמה? אני עובדת מגיל 13 כי הייתי צריכה כסף [ואני עדיין צריכה]... במה אתם עובדים? גרפיקאית בבית דפוס... אתם חושבים שזו עבודה טובה? לאאאאאאאאאאאאא נוח לכם? לאאאאאאאאא אני עובדת על מחשב משנת 1954 עם office 97 ו-57656465 מגבלות... ושאלה אחרונה אם היה לכם הרבה כסף האם אתם עדיין הייתם עובדים או שלא? לא יודעת, בדפוס בטוח שלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.....

the freaky girl

New member
לא שזה כזה יעניין אתכם..

מאיזה גיל אתם עובדים ולמה? מגיל 12 וחצי-13 עבדתי אצל הקונדיטוריה של ההורים שלי.. קודם זה היה כדי לעזור להם, אח"כ לאט לאט באה המשכורת, וככה זה עד היום.. =\ כאילו מה הסיבה שהחלטתם שאתם רוצים למצוא עבודה? אההממ... לעזור..
במה אתם עובדים? כרגע? בנוסף לכל אני מלצרית :) אתם חושבים שזו עבודה טובה? לפעמים נוח לכם? לא ממש, הכיסא שאני יושבת עליו כרגע הוא לא מרופד.. :p ושאלה אחרונה אם היה לכם הרבה כסף האם אתם עדיין הייתם עובדים או שלא? כן, בשביל שיהיה יותר כסף..
.. חחח.. לא

אוקי..

אממ את העבודה הראשונה שלי התחלתי בגיל 16 בקני מחסני אופנה =/ באתי אליהם ביום של ספירת מלאי וסדר.. בעע המקום אשכרה נראה כמו מחסן! והמנהלת שלי מסיבה לא ברורה לי שנאה אותי אז עפתי משם מהר.. אפילו יותר מדי... העבודה השניה שלי היא סטייק בר... עבדתי שם בחופש ... וזה היה סיוט... העבודה עצמה לא הייתה קשה אבל היו בסביבה 4 תנורים שרוב הזמן דלקו... ולא היה מזגן!! למה? טוב נו זה ברור.. כסף.. . ואם היה לי הרבה כסף הייתי ממשיכה לעבוד... כי אין דבר כזה יותר מדי כסף.. חחחח בעיקרון כי פשוט מלשבתצ בבית בלי לעשות כלום אפשר להתפגר!!

Angel lips

New member
אני עובדת רק בחופשים כי זה מה

שמתאפשר, עבדתי בכל מידיי עבודות יזומות כאלה מגיל 13 בייבי סיטר קצת קצת עברתי למלצרות שיעורים פרטיים ושטיפת מכוניות...

אה נו אני התכוונתי לחופשים..

בזמן ביצפר אין לי זמן לעבוד יותר מדי לחץ... למרות שבסוף שבוע די נרגע... אבל עדיין
וכן גם לימדתי מישהי אנגלית אבל היא הייתה כל כך סתומה =/

l1zard

New member
המממ...

התחלתי לעבוד בסביבות גיל 12... הסיבה הייתה שאני צריכה כסף לעצמי(למרות שאת הרוב הבאתי להורים כי היו בעיות בבית..).. עבדתי בגן ילדים... שטפתי לילדים את הידיים, האכלתי אותם, שיחקתי איתם, החלפתי חיתולים, הרדמתי וכל השיט הזה... ו.. הממ.... לפעמים היא נחמדה ולפעמים לא... תלוי במצב רוח.. בדול אני אוהבת ילדים.. לא עבדתי כבר חצי שנה בזה אז לא יודעת.... עכשיו כבר אינלי כסף.. בזבזתי הכל סיגריות.. וכל מיני שטויות האחרות כמו בגדים ועוד.... ואם היה לי הרבה כסף... תלוי מה העבודה וכמה כסף יש לי..

כן סיגריות זה המון כסף!

אני והשכן שלי עשינו חשבון כמה הוא מבזבז בחודש על סיגריות... יצא לנו מספר חולני בעל 4 ספרות =/

l1zard

New member
:/

חישבתי ואני דווקא לא מבזבזת הרבה בחודש.... סביבות 400-500 ש"ח...

l1zard

New member
כן..

בערך ככה.... אבל זה יחסית טוב! גמאני פעם עישנתי 2 קופסאות ביום... בבוקר לפני הביצפר קניתי אחת... ואז אחרי הביצפר קניתי עוד אחת.. וככה היה כמעט כל יום... עכשו אני קונה רק בבוקר. אני מאגניבה! אני מעשנת פחות... חחח... :/

l1zard

New member
חחחחחחחחח...

גמאני אוהבת אותך!!
עומר.. אל תקנא.. חיחי.. תמיד אפשר להסתדר בשלישיה לא?

l1zard

New member
:(

התכוונתי ללחלוק אותך.. בביצפר את שלי ואחרי הביצפר את שלו.. :[ אבל אם את לא רוצה אז בסדר.. :/

בעל 4 ספרות ????בחודש?????../images/Emo12.gif

ממממממממממ הוא משוגע!!!!
החרא הזה ממש לא שווה את הכסף הזה(טוב גם שקל הוא לא שווה) סתם דבר מסריח שפוגע בבריאות

אהא.. 4 ספרות...

הוא משוגע על כל הראש... עכשיו הוא מעשן לא רק סיגריות.... ואני
אבל הוא לא מקשיב לי

למעלה