שאלה

שאלה../images/Emo122.gif

אוקיי, אז ככה: היום יצא לי לראות את הקליפ של "all the small things" אחרי דיי הרבה זמן שלא ראיתי אותו....... הקליפ הזה בעצם יורד על "אמני" [אם אפשר לקרוא להם ככה
] הפופ למיניהם נכון? אתם יודעים על מי..? [ז"א תכתבו מי האומן, ועל איזה קליפ או שיר או משהו הוא יורד..] אני יודעת רק שהקטע עם מארק והכלב בחוף הים והקטע שטום מלקק את המשקפת הזאת אלו ירידות על קליפ של בריטני ספיחס [לא זוכרת איך קוראים לשיר] ושהקטע שמארק מורח על עצמו שעווה זאת ירידה על ריקי מרטין [כנראה הוא מוריד שערות בשעווה או משהו.. גיי
] אז השאלה שלי היא על מי ומה כל שאר הקטעים בקליפ יורדים [סתם כי זאת שאלה שתמיד חשבתי עליה אבל רק עכשיו יש לי את מי לשאול ובטח אני גם לא היחידה שלא מבינה הכל בקליפ נכון?]

Green Wood

New member
../images/Emo110.gifממ...

בקשר למארק גם בקטע ששופכים עליו מים זה קטע של ריקי מרטין והקטע הזה עם המטוס וכאילו הקבלת פנים עם המעריצים והכול זה קטע על הבקסטריט בויז

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאיזה קליפ ענק!

וכבר ענו לך.. יורדים בהתחלה על הבקסטריטבויז...

Little Portnoy

New member
יש גם

קטע שרואים את מארק שוכב על החול ומסביבו יש המון עשבים...זה ירידה על כריסטינה מגעילרה!

RoyBlinkBoy

New member
ו...

שטום כזה עם הכלב ורואים לו חצי מהתחת זה כאילו בריטני וגם צוחקים על אן סינק באחד מהריקודים עם הבגדים השחורים וגם יש ריקוד כזה ששם הם צוחקים על הלהקת בנים 98 מעלות.. וגם יש קטע שלמארק יש קעקוע של 182 מעלות זה גם צוחקים עליהם.. וזהו נראה לי חח לא יודע.. זה זכה לקליפ המצחיק ביותר באם טי וי אי פעם.. לי אישית הקטע הכי קורע זה שהם עושים פוזות ואז מגלים שהם בשירותים עם הנייר טואלט.. חח (+

החלפת בין טום ומארק../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

מארק רץ על החוף עם הכלב לטום רואים ת'תחת ו... פספסתי משו?

אה, בעשב הזה...../images/Emo60.gif../images/Emo15.gif

בהתחלה זה רק טום שוכב שם(ואז הוא מחייך ורואים את השן השחורה) בפזמון גם מארק וטראוויס מצטרפים ומארק אוכל את הפרח שטום נותן לו

N 1 F 8 R 2

New member
יש על

בריטני ספירס.. על כריסטינה על ריקי מרטין ועל בקסטריט בויז הרוב שם חחח

למעלה