שאלה

InBaR 85

New member
שאלה../images/Emo12.gif

למה בכלל מההתחלה וולדי תקף את הארי ואת ההורים לו????

דנקי

New member
זה לא הכי מדוייק.....

זה בגלל שהוא היה הקוסם הכי רשע פעם, והוא הסתובב לילה אחד, ומי שלא רצה להצטרף לתומכיו, מת, ז"א, הוא רצח אותו... אבל זה נכון שיש גם משהו עם הנבואה...... שבגלל זה הוא רוצה להרוג את הארי כל הזמן.....

אבל את תשכחי ש

זה הייתה החלטה שלו אם לפגוע בהם.... הנבואה זה סתם משהו... עם הוא לא היה מתייחס אליה כל הסיפור הזה לא היה קורה.. עצם זה שולדי (המפגר) החליט לעשות משהו בנידון גרם להתגשמותה

הצצתי במכנסיים ו...

מסתבר שאני בן.
[
] ואני מסכים איתך, אבל אם וולדי לא היה עושה את זה - לא היה לנו מה לקרוא

2 Mיכל

New member
בגלל הנבואה. קראת את../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הספר החמישי?

the ror

New member
בקיצור, הנבואה מתארת ילד שמתאים גם

להארי וגם לנוויל ואומרת שהוא יהיה כגון יריב של וולדמורט(זה לא מדוייק אבל בעקרון) ולכן ברגע שוולדמורט שמע את זה הוא ניסה להגיע להארי כדי להרוג אותו והרג את הוריו כי הם ניסו למנוע ממנו להרוג את הארי...

ToryMaster

New member
אנשים, לא נכון

וולדמורט ניסה לפגוע בלילי וג'יימס שלוש פעמים עוד לפני הנבואה, זוכרים? לדעתי הוא רדף אחריהם כי הם היו במסדר וזה.

black robe

New member
../images/Emo45.gifגם לדעתי...../images/Emo63.gif

וגם את ההורים של נוויל , גם הם היו במסדר, נכון?

2 Mיכל

New member
נכון, אבל נראה לי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

שהכוונה בשאלה הייתה ללמה הוא תקף אותם בלילה בו הם מתו.

the ror

New member
עד כמה שאני הבנתי הוא תקף את לילי

וגיימס רק כי הם מנעו ממנו מלהרוג את הארי עובדה שכשהו הגיע לבית שלהם הוא לא ישר הרג אותם אלא ניסה קודם לשכנע את לילי לזוז... אם הוא רדף אחריהם בגלל שהם היו במסדר הוא פשוט היה בא והורג אותם בלי דיבורים...

black robe

New member
אבל זאת גם אחת הסיבות...../images/Emo63.gif

הוא הרג אותם בגלל שהם לא הרשו לו להרוג את הארי, וגם בגלל שהוא רצה להרוג אותם מלפני-כן, הרי הוא רדף אחריהם כבר 3 פעמים. או שיכול להיות שהוא רדף אחרי הארי 3 פעמים, וזה יצא כאילו הוא בעצם גם רודף את ג'יימס ולילי?

the ror

New member
עד כמה שזכור לי מהנבואה כתוב

שההורים ניצלו מוולדמורט 3 פעמים ככה שיכול להיות שזה היה בקרבות כמו שהמסדר עשה בספרים 5 ו 6 ושזה שהם שרדו קרב עם אוכלי מוות נקרה להנצל מוולדמורט... בכל מקרה הפואנטה היא שכשהוא בא להרוג את הארי לא היה לו אכפת בכלל מלילי וגיימס,לא עניין אותו להרוג אותם...

למעלה